Andre websteder i kategorien

Hookup dating

Hookup dating

Sexxchat. dk Anmeldelse

8.1

sexxchat.dk
Besøg siden

For denne gang har vi sat os for at besvare spørgsmålet om, hvad er den bedste danske casual dating hjemmeside? Her kigger vi på en mulighed...

Når det kommer til at søge voksenvenner og seksuelle møder på nettet, så har danskerne styr på tingene. Danmark er også kendt for at være særligt liberale, når det gælder om at finde sexvenner og fuckbuddies. Den afslappede internet dating scene i Danmark er derfor levende, fuld af sjov og ballade for alle, der er klar til det og villige til at bruge lidt tid på deres datingprofil.

Sexxchat.dk gør det klart fra starten, at dette er en side, der tilbyder hot chat, hurtige forbindelser til sengevenner og folk, der søger efter nogen til langtidssex snarere end noget seriøst. Den henvender sig til singler, der leder efter fræk sjov i København, Aarhus, Odense og liderlige sexsøgere i hele Danmarks mange byer.

Den indledende side har en anderledes følelse end mange af de andre top casual hookup sider online, idet den viser medlemsprofiler og lader de mange singlebrugere stå for 'salget' i stedet for blot at vise professionelle modeller og markedsføringstekster om, hvordan du kan finde sex i Danmark med deres side.

Dette er en ganske forfriskende tilgang og fascinerer os helt sikkert til at udfylde registreringsformularen. Denne proces er igen lidt anderledes end andre top-sex-sider, da den spørger om mere end blot din alder eller dit køn, men indeholder også nogle indledende spørgsmål om fysiske træk, såsom øjenfarve. Begrundelsen for denne lidt længere dating tilmelding er at spare dig tid senere (da svarene vil udfylde din datingprofil på forhånd), men det kan måske afskrække de mindre tålmodige mennesker, men sådanne brugere er måske ikke af interesse for dette datingwebsted.

Er Sexxchat.dk noget værd?

For dem, der er glade for at svare på et par spørgsmål mere, belønner de en skærm, der tjekker, om de har det, du har angivet, at du leder efter hos en mand/kvinde, og så får du adgang til den sexede indre verden af Sexxchat.dk. Det er et ret typisk layout, med et søgeområde, en tidslinje-side fyldt med sexbilleder og et sexting-beskedområde, hvor du kan sende beskeder.

Med hensyn til kommunikation er det gratis at søge og gennemse de lækre online profiler og derefter sende et begrænset antal beskeder til piger eller fyre, som du ønsker at mødes med for at have det sjovt i solen. Siden tilbyder 24/7 kundeservice, hvilket er betryggende, men det mest interessante for vores team af casual dating anmeldelser var, at denne førende danske hook up hjemmeside tilbyder en garanti - ikke noget, som mange dating sider, casual eller ej, har tendens til at gøre. Sexxchat.dk er tydeligvis sikre på, at deres side kan levere varen og siger derfor, at hvis du ikke kan få sex på deres datingside inden for de første tre måneder, så vil du automatisk modtage dine næste tre måneder uden at skulle betale en øre. Derudover garanterer de ikke bare, at du hurtigt finder sex på nettet, men at du finder en sexpartner på nettet. Efter vores hookup anmeldelse squad's mening mener vi, at dette kan betyde, at de garanterer, at du kan finde en fuck buddy i Danmark.

Forside og sexbuddy-garantier til side, en anden ting som denne danske casual dating side gør anderledes end andre førende sexsøgningssider er, at de opdeler prisen for at opgradere dit medlemskab i en daglig pris, hvilket gør det nemt for dig at se, at prisen for et af deres niveauer er mindre end en dollar, langt mindre end en simpel kop kaffe. Dette er en smart taktik, da det hjælper sexede online singler i Danmark til nemt at sidestille prisen på medlemskab med typiske hverdagsudgifter, der er langt mindre tilfredsstillende end den sexede søgen efter at finde venner med fordele på et websted som Sexxchat.dk!

Er Sexxchat.dk værd at tjekke ud?

Alt taget i betragtning kunne vi godt lide denne side til at finde sex down under. Der mangler funktioner, og det er ikke det mest elegante dating side til at finde sjov uden forpligtelser, men der er masser af kvindelige brugere, og sexgarantien viser en reel tro på deres casual dating produkt.

Andre sider i samme kategori

 • sexmoder.com sexmoder.com

  Når det kommer til hook up dating, valgmulighederne er uendelige. Men du har ikke brug for uendelige, du har brug for noget, der virker. I dag kører vi reglen over sexmoder.com...

  Besøg siden
 • sexvenner.com sexvenner.com

  Er det muligt at finde et knald på nettet ved hjælp af sexvenner.com? Vores casual dating anmeldelses team tog et kig for at finde ud af det...

  Besøg siden
 • c-date.dk c-date.dk

  Er du ikke interesseret i kedelige dates, men leder du efter et uforpligtende eventyr? Så er C-Date måske lige noget for dig. Kærlighed er nu tilgængelig med det første klik, forudsat at du har en fungerende internetforbindelse.

  Besøg siden

Skriv din anmeldelse

Please select the star