Andre websteder i kategorien

Hookup dating

Hookup dating

Vores Larissa.dk anmeldelse

8.9

Larissa.dk
Besøg siden

Den danske diskrete dating-scene er i fremgang. Med internet dating som den førende måde at møde nye mennesker online på, er det ikke overraskende at flere frække, liderlige mennesker end nogensinde før leder efter noget mere skjult og anonymt.

Larissa.dk - Hvordan virker det?

Larissa.dk er et mødested, der føles privat fra det øjeblik, du kommer til den første side via din smartphone, tablet eller bærbare computer. Siden er glat og minimalistisk og skjuler alle medlemsbilleder og succeshistorier for uvelkomne øjne og gemmer de gode ting til når du kommer ind i Larissas eksklusive medlemsområde. Indgangen er gratis, men det tager et par minutter at vælge mellem de seks muligheder, der præsenteres.
De valg, du foretager i løbet af den hurtige tilmeldingsproces, er med til at forme karakteren af de medlemmer, som du vil blive præsenteret for inde på siden, som alle venter på at indgå i en fræk chat og, hvis du spiller dine kort rigtigt, et flirtende, diskret møde. Dine valg kan også ændres senere, fra muligheder som at søge frække chats til at oprette rigtige møder, vælge at møde swingende par i nærheden eller dele frække, fantasier og rollespil med dit match.
Webstedet beder dig om at bekræfte din e-mailadresse ved at sende dig en e-mail. Du får ikke lov til at gå ind, før du får adgang til beskeden, hvilket er endnu en mekanisme til at sikre, at kun seriøse sexsøgere får adgang til et websted, der sætter anonymitet og diskretion som sin højeste prioritet.

Larissa.dk tilbyder en "Hookup-Garanti"

Belønningen for at komme igennem et par hurtige spørgsmål og klikke på en e-mail er mere end værd at betale. Når alt kommer til alt, er dette en af de meget sjældne hook up dating sider, der tilbyder en fuld garanti for, at brugerne på deres side vil oprette datoer, offline, med rigtige medlemmer i nærheden, ellers vil de give en refusion. Igen, denne type løfte ville ikke have været muligt for ti eller endda fem år siden - dette side udnytter den enorme stigning i liderlige singler, par og især dem, der allerede er i et forhold, som slutter sig til diskrete datingsider over hele Danmark for at få fræk, hemmelig sjov.
Udover den imponerende opkoblingsgaranti, så er vores team af sexdating-anmeldere også imponeret over det store antal mennesker, der er aktive på Larissa.dk når som helst på dagen og natten, samt muligheden for at se hvem der har været inde på din profil mens du har været
offline, uanset om du er på arbejde eller nyder en fræk lokal date med en liderlig hottie, der ikke kan få nok af dig.

Vores konklusion: Er Larissa.dk værd at deltage i?

Standard (gratis) medlemskab er en god måde at tage en indledende prøvekørsel på siden uden at skulle betale en krone og giver dig en god fornemmelse af, hvor mange lokale der venter på at chatte om sex i dit område. Den store ulempe er dog, at mange af profilbillederne kan være slørede, men det er helt klart for at sikre, at de gifte og på anden måde optagede medlemmer har deres identitet beskyttet og forbliver inkognito for dem, der ikke er seriøse nok til at gå efter den fulde version. Den gode nyhed er, at billederne og videoerne - herunder nøgenbillederne og selfies - er helt synlige, når du går over til en af de tre VIP-medlemskabsmuligheder (der varierer i pris for at sikre, at alle har råd til at blive involveret i det frække snavs, der venter derefter!).

Alt i alt, Larissa.dk er foran de fleste hook up sider, der tilhører dette voksende område af internet dating, og af ovenstående grunde og flere, vil vi anbefale at give det en chance og se hvad du synes.

Det er værd at huske på, at vores forskning viser, at jo flere sexede dating side-medlemskaber du prøver, jo større er chancen for, at du vil finde dig selv i regelmæssig aktivitet. Det handler om at finde sammen med lokale i nærheden, og den bedste måde at finde ligesindede kinksters på er ved at kigge forskellige steder. Held og lykke!

Andre sider i samme kategori

 • sexmoder.com sexmoder.com

  Når det kommer til hook up dating, valgmulighederne er uendelige. Men du har ikke brug for uendelige, du har brug for noget, der virker. I dag kører vi reglen over sexmoder.com...

  Besøg siden
 • c-date.dk c-date.dk

  Er du ikke interesseret i kedelige dates, men leder du efter et uforpligtende eventyr? Så er C-Date måske lige noget for dig. Kærlighed er nu tilgængelig med det første klik, forudsat at du har en fungerende internetforbindelse.

  Besøg siden
 • Pule.dk Pule.dk

  Det kan godt være, at det danske marked for online dating for voksne er fyldt til bristepunktet, men en gang imellem finder vi en side, der på en eller anden måde formår at skille sig ud fra al den støj. Alligevel er det ikke overraskende, at vi stadig bliver spurgt, om det selv på de bedste online hookup sider virkelig er muligt at finde lokal sex i aften? Fungerer hookup-sider faktisk som en ægte måde at blive heldig på? Læs videre for at finde ud af det...

  Besøg siden

Skriv din anmeldelse

Please select the star