Andre websteder i kategorien

Hookup dating

Hookup dating

Vores c-date.dk anmeldelse

9.4

c-date.dk
Besøg siden

Er du ikke interesseret i kedelige dates, men leder du efter et uforpligtende eventyr? Så er C-Date måske lige noget for dig. Kærlighed er nu tilgængelig med det første klik, forudsat at du har en fungerende internetforbindelse.

Uanset om du er på udkig efter et langvarigt forhold, noget på siden eller et uforpligtende møde, så kan du finde det online. Og for det sidste, dating uden forpligtelser, er det værd at blive medlem af C-Date.dk.

Hvad er C-Date?

C-Date.dk blev lanceret i 2008 som online portal for kvinder og mænd, der leder efter afslappede forhold og erotiske eventyr, og er i dag Danmarks største og hurtigst voksende dating side for afslappet dating. Hos C-date er det friheden der tæller, og deres motto "alt kan, intet skal" er et godt første indtryk af hvad siden har at tilbyde.

Hjemmesiden er lavet til danske kvinder, mænd og par, der søger seksuel tilfredsstillelse. Om det er et uforglemmeligt one night stand eller en længere affære du leder efter, vælger du selv, men den hjemmeside der kan tilbyde dig det er C-Date.dk.

Casual dating er en uforpligtende og ukompliceret løsning til seksuel tilfredsstillelse, og kan være en nem måde at få lidt fart og spænding i hverdagen på. C-Date.dk er en moderne hjemmeside, med enkle løsninger til navigation og registrering. Når du åbner siden, bliver du mødt af den sensuelle farve lilla, og et endnu mere sensuelt billede af en smuk kvinde i lingeri. Muligvis lige præcis det, du leder efter? Du kan hurtigt og nemt starte din tilmelding med det samme ved at vælge dit køn og det køn, du søger for. Hvis du derimod ønsker at læse lidt mere information om siden og casual dating, kan du bladre i C-date's eget magasin, hvor du kan finde artikler om C-Date.dk erfaringer og anden interessant læsning. C-Date.dk
Selve registreringen er ikke kun let at finde øverst på webstedet, men er også en hurtig sag at gennemføre. Du vælger hurtigt det ønskede køn og oplysninger som f.eks. hvor du kommer fra, alder, civilstand og udseende samt valg om, hvad du leder efter (møde singler, et uforpligtende forhold, flirt, chat, leg eller se på). Når du har oprettet din profil, har du også mulighed for at definere, hvilken type du er - seksuelt - i dit helt eget humørgalleri. Alle de oplysninger, du indtaster, bliver kun brugt til at matche dig med personer med lignende præferencer.

9.4 Besøg siden

C-date er ikke et websted, hvor du skal gennemse et hav af alle registrerede medlemmer, men de matcher dig med personer, der virker kompatible med dig og dine seksuelle ønsker. Har du lyst til at prøve noget nyt? Hvis det lyder fristende at tilmelde sig og tage del i eventyret, kan det hjælpe at vide, at C-date er et vellykket og respektabelt alternativ. Datingsiden nærmer sig 500.000 medlemmer i Danmark, og der er et meget afbalanceret forhold mellem kvindelige og mandlige medlemmer. Over 50% af de tilmeldte er på jagt efter variation, mens resten er single. En nylig test af C-Date.dk viste også, at responsen fra matches er meget høj, og at antallet af falske profiler er stort set ikke-eksisterende. Med disse medlemstal burde det være muligt at finde præcis det, du søger. Og derfor er det ikke underligt, at mange har haft gode C-Date.dk-oplevelser. Anmeldelse af C-Date.dk Hvis din situation er sådan, at du er i et forhold, eller hvis du af andre årsager ikke ønsker at have din profil åben for alle, kan du trække på skuldrene, når det kommer til C-Date. Her er der stor fokus på diskretion, og her har du mulighed for at gøre både dine billeder og din profiltekst anonym for alle undtagen godkendte matches. Du vælger med andre ord selv, hvem der kan finde dig, og hvem der ikke kan finde dig. Desuden er hjemmesiden - URL'en - en HTTPS-sikret side, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at alle oplysninger, du registrerer, er krypterede og utilgængelige for andre. Det er vigtigt, at du føler dig sikker, både på hjemmesiden og under møderne, så din oplevelse kan blive den bedst mulige. Er det værd at blive medlem af C-Date.dk? Hvis du er på udkig efter et afslappet sensuelt møde, på en sikker og nem måde, så vil svaret hurtigt være ja. Her har du mulighed for at uddybe dine seksuelle lyster, og vælge hvad der er bedst for dig; hvad end det var. På den anden side anbefaler vi selvfølgelig, at du ikke kun låser dig selv fast på et dating side, men kombinerer flere for at opnå de bedste resultater. Held og lykke og god fornøjelse!

Andre sider i samme kategori

 • sexvenner.com sexvenner.com

  Er det muligt at finde et knald på nettet ved hjælp af sexvenner.com? Vores casual dating anmeldelses team tog et kig for at finde ud af det...

  Besøg siden
 • Pule.dk Pule.dk

  Det kan godt være, at det danske marked for online dating for voksne er fyldt til bristepunktet, men en gang imellem finder vi en side, der på en eller anden måde formår at skille sig ud fra al den støj. Alligevel er det ikke overraskende, at vi stadig bliver spurgt, om det selv på de bedste online hookup sider virkelig er muligt at finde lokal sex i aften? Fungerer hookup-sider faktisk som en ægte måde at blive heldig på? Læs videre for at finde ud af det...

  Besøg siden
 • Larissa.dk Larissa.dk

  Den danske diskrete dating-scene er i fremgang. Med internet dating som den førende måde at møde nye mennesker online på, er det ikke overraskende at flere frække, liderlige mennesker end nogensinde før leder efter noget mere skjult og anonymt.

  Besøg siden

Skriv din anmeldelse

Please select the star