Andre websteder i kategorien

Dating

Dating

Be2 Dating: Find Dit Perfekte Match i Danmark og Verden

8.8

Be2.dk
Besøg siden

Be2 er et fantastisk sted til at finde kærligheden med sit sofistikerede matchingssystem, der præsenterer dig for kompatible profiler baseret på dine resultater fra deres dybdegående personlighedstest. Platformen og designet er stærke og gør det til et nemt valg for alle, der leder efter romantik.

Be2: Hvordan virker det?

Det er nemt og gratis at tilmelde sig på Be2 platformen! Det eneste du skal gøre, er at indtaste dit køn, kønnet på de personer, du er interesseret i, en e-mailadresse med adgang til den til meddelelser samt en bekræftelsesbesked, der vil aktivere din konto.

Når du har oprettet din Be2-konto, er det nemt at logge ind! Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din e-mailadresse og din adgangskode.

For dem, der leder efter et langvarigt forhold, er Be2 dating den perfekte platform. En intuitiv hjemmeside med mange fremragende funktioner gør den til en af Danmarks fineste og mest imponerende online dating tjenester, der findes i dag!

Desuden kan du komme i kontakt med singler fra hele verden på denne internationale dating side. Det betyder, at din søgen efter et match ikke behøver at være begrænset geografisk; i stedet åbner det op for endeløse muligheder for at finde en person, der opfylder dine kriterier! Det er helt sikkert en spændende oplevelse, der giver dig mulighed for at udforske potentielle matches uden for Danmark og på tværs af kloden.

Hvis du hellere vil forblive indenlandsk, er dette ikke noget problem - Be2 giver dig mulighed for at tilpasse resultaterne, efter at din match algoritme er blevet beregnet. Gennem denne filtreringsfunktion kan du skræddersy søgeresultater, der passer bedst til de kriterier, du leder efter!

8.8 Besøg siden

Be2.dk funktioner:

Når du leder efter din perfekte date, tilbyder be2 en lang række fritidsaktiviteter at vælge imellem - men de er måske ikke altid lige nemme at finde. Hvis du nogensinde er i tvivl, skal du ikke tøve med at klikke på hver enkelt mulighed og udfylde formularen.

Det er vigtigt at påpege, at Be2 ikke begrænser dig til forudbestemte svar. De giver derudover også fri tekst til individuelle svarmuligheder. Dette giver brugerne frihed og fleksibilitet til at udtrykke deres tanker på en autentisk måde, i stedet for at have begrænsede eller foreskrevne svar.

Med den gratis version af be2 får du en stor mængde forslag til profiler - fra 15 til 50 profiler, der passer til dine søgekriterier. Det betyder, at du ikke længere skal vente i dagevis på forslag som på andre datingsider! Med be2 kan du begynde at søge med det samme og finde potentielle matches, der matcher det, du leder efter, hurtigt og nemt.

Be2's individuelle fotoaktiveringsfunktion giver dig mulighed for at gøre dine billeder diskrete og låse dem op på et individuelt grundlag for hvert medlem. Dette er især en fordel, hvis du af professionelle eller personlige årsager foretrækker ikke at vise dig selv til alle på én gang.

Søgefunktionen på be2 ligger overraskende skjult; du skal klikke på din profil i øverste højre hjørne for at få vist navigationslinjen nedenunder og få adgang til den.

Du har mulighed for at søge efter personer på baggrund af en række kriterier, herunder land, stat, årlig indkomst, eksisterende børn, antal børn og religion, lige fra køn til ryge- og drikkevaner.

Who's Online Search giver dig mulighed for nemt at søge efter medlemmer i dit nærområde. Desuden kan disse resultater arrangeres efter hvordan du bedst kan lide det!

Denne funktion er dog kun tilgængelig for dem, der har et premium-medlemskab.

8.8 Besøg siden

Be2 - er det gratis?

Det er helt gratis at tilmelde sig Be2, men hvis du vil have mest muligt ud af dette datingsite, er det nødvendigt med et premium-medlemskab. Alle kontaktfunktioner på be2 kræver et opgraderet abonnement. Som gratis medlem kan du blot se dine daglige matches; de fleste medlemmer vælger dog at skjule deres profilbilleder fra andre ikke-premium-brugere og giver først adgang, når de er blevet opgraderet. Det at investere i et betalt abonnement vil af samme grund åbne flere muligheder for online datere, der leder efter en særlig person!

Be2.dk fordele og ulemper

Fordele:

 • Let at bruge platformen
 • iOS- og Android-apps tilgængelige
 • Oplev dating på globalt plan med et af verdens største online matchmaking-websteder.
 • Ved hjælp af et sofistikeret automatiseret matching system vil du dagligt modtage et spændende nyt udvalg af kompatible profiler.

Ulemper:

 • Sammenlignet med andre datingsider tilbyder Be2 ikke nær så mange funktioner til brugere, som ikke har tegnet et premium-medlemskab. De grundlæggende kommunikationsmuligheder er meget begrænsede for disse medlemmer.

8.8 Besøg siden

Be2.dk dating site - vores konklusion

Siden 2004 har Be2 fanget millioner af hjerter med storm og er nu en af de mest hurtigt voksende dating sider i Danmark. Med sin store pulje af singler verden over er Be2 fortsat et favoritvalg blandt dem, der leder efter kærligheden online. Vær opmærksom på, at denne hjemmeside ikke er egnet til dem, der leder efter kødelige oplevelser og et afslappet rendezvous, så hvis du bare er på udkig efter noget afslappet sjov, så tjek vores Top 5 bedste afslappede dating sider sektion.

Andre sider i samme kategori

 • Chatflirt.dk Chatflirt.dk

  Leder du efter en datingside, der tilbyder en "Dategaranti"? Måske er Chatflirt.dk et forsøg værd. Datingsiden har eksisteret i mange år, men vi undrede os over, hvor godt den egentlig fungerer.

  Besøg siden
 • Dating.dk Dating.dk

  Leder du efter en date i Danmark? Så behøver du blot at se denne dybdegående analyse af Dating.dk! Her kan du lære om dens funktioner, design, brugergrundlag og meget mere, og finde ud af om det er den rigtige platform til dine datingbehov. Klik nu for at læse den fulde anmeldelse.

  Besøg siden

Skriv din anmeldelse

Please select the star