Blog

Usædvanlige steder at have sex: Myter og virkelighed

2022-08-07

Usædvanlige steder at have sex: Myter og virkelighed

Du har måske hørt, at sex på visse steder garanteret vil få dig til at få udløsning hver gang. Men er det virkelig tilfældet?
I denne artikel vil vi aflive nogle af myterne omkring sex på usædvanlige steder og give dig det rigtige scoop om, hvordan det er at have sex på hvert enkelt sted.

I en offentlig park

Forestil dig dette: Du og din partner er ude at gå en tur i parken og nyder en varm forårsdag. Solen skinner, fuglene synger, og pludselig får du lyst til sex. Lige der i det offentlige rum, i fuldt dagslys.
Lyder ret spændende, ikke? Men før du gør det, er der et par ting, du bør vide, før du gør det. For det første kan det være ulovligt at have sex i en offentlig park. Afhængigt af hvor du bor, kan der gælde love om offentlig utugt eller uanstændighed, og du kan risikere bøder eller fængselsstraf, hvis du bliver taget.
Så hvis du overvejer at dyrke sex i en offentlig park, skal du først tjekke de lokale love. Husk også, at der er en god chance for, at du vil blive set af nogen, du kender. Så hvis du ikke er tryg ved den mulighed, skal du måske overveje et andet sted.

I en biograf

Du har måske set biografscenen i "When Harry Met Sally", hvor Meg Ryan simulerer en orgasme foran Billy Crystal. Men er det virkelig sådan, det fungerer?
Tja, ifølge en undersøgelse fra Journal of Sexual Medicine er svaret nej. Faktisk sagde kun 18 procent af folk, at de havde haft sex i en biograf. Og tro det eller ej, men det er et af de mere almindelige steder, hvor folk har sex.

På et fly

Du har sikkert hørt rygter om at have sex på et fly. At det er umuligt at slippe af sted med, at toiletterne er for små, og at besætningen vil fange dig.
Men virkeligheden er, at hvis du er strategisk anlagt, kan det være en utrolig lækker oplevelse. Du skal bare passe på ikke at blive opdaget.
Først og fremmest skal du vælge dit sæde med omhu. Hvis du sidder ved gangen, vil du have sværere ved at slippe af sted med det end ved vinduespladsen. Og sørg for at vælge et fly, der ikke er for fyldt - du vil ikke være trængt op i et for lille rum.
Badeværelset er helt sikkert et risikabelt sted at have sex, men det kan lade sig gøre, hvis du er forsigtig. Du skal bare sikre dig, at døren er låst, og at der ikke er nogen, der venter udenfor for at bruge badeværelset.
Og endelig min personlige favorit: cockpittet. Udsigten er det hele værd, hvis du kan komme derop uden at blive opdaget. Bare sørg for, at piloten ikke er midt i en flyvning!

I en bil

Du tror sikkert, at sex i en bil kun handler om doggy style og bagsædet. Og selv om det bestemt er en mulighed, er det langt fra den eneste.
Faktisk er der alle mulige kreative måder at have sex i en bil på. Du kan prøve at sidde på førersædet og få din partner til at sidde på dit skød. Eller I kan begge læne sæderne tilbage og gå i gang.
Hvis I føler jer virkelig eventyrlystne, kan I endda prøve at have sex på en parkeringsplads eller i vejkanten. Bare sørg for, at I er opmærksomme på jeres omgivelser, og at I ikke bringer jer selv eller andre i fare.

I en swimmingpool

Så du overvejer at have sex i en swimmingpool? Godt for dig! Vandet kan tilføje et ekstra niveau af spænding til jeres møde. Men før du går i poolen, er der et par ting, du skal vide.
Først og fremmest skal du sørge for, at poolen er ren. I ønsker ikke at have sex og derefter komme op af vandet dækket af alger. Yuk!
Husk også på, at klor og andre kemikalier i poolen kan være skrappe for din hud. Hvis du har planer om at lave et stænk, skal du bruge masser af vandfast glidecreme.
Og endelig skal du passe på ikke at glide og falde, mens du har travlt. Våde overflader kan være farlige. Så vær sikker og hav det sjovt!

På arbejde

Du har måske hørt, at sex på arbejdet er en af de hotteste og frækkeste ting, du kan gøre. Men er det virkelig alt det, man tror, det er?
Lad os begynde med myterne:
-Du vil blive opdaget: Ikke hvis du er smart. Der er masser af steder, hvor man kan have sex på arbejdet uden at blive opdaget.
-Dine kolleger vil vide, hvad der foregår: Igen: Ikke hvis du er smart. Du kan sørge for, at ingen hører eller ser noget ved at være forsigtig med, hvor du gør det, og hvem du gør det med.
Nu til virkeligheden:
-Det kan være rigtig varmt: Der er noget ved at gøre det på et forbudt sted, der gør det ekstra varmt.
-Du kan være kreativ: Med lidt fantasi kan du dyrke sex på stort set alle steder på arbejdet.
-Det kan peppe dit sexliv op: Hvis du er ved at kede dig med din sædvanlige rutine, kan du prøve noget nyt og spændende ved at have sex på arbejdet.

Prøverummet

Her er en ting, som du måske har hørt før: prøverummet. Det er åbenbart et populært sted for par at få det på. Men giver det virkelig god sex?
Tja, for at være ærlig, afhænger det af din definition af god sex. Hvis du er på udkig efter privatliv og spænding, er prøverummet måske lige noget for dig. Men hvis du er på udkig efter noget lidt mere, så lad os bare sige, at du hellere må finde et andet sted.
Prøvningsrummet kan være lidt trangt og ubehageligt, og der er som regel ikke meget privatliv. Og medmindre du er til exhibitionisme, vil du sandsynligvis gerne beholde dit tøj på.

Konklusion

Så du overvejer at have sex på et usædvanligt sted. Måske ønsker du at krydre dit liv, eller du ønsker at mødes med en person, du for nylig har mødt på en af sexdating siderne.
Men før du går i gang og gør noget, er det vigtigt at kende myterne og virkeligheden om hvert enkelt sted. Derfor har vi sammensat dette indlæg for at hjælpe dig med at træffe den bedst mulige informerede beslutning.
Så lad os uden videre komme i gang!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning