Blog

Sprøjte - myte eller virkelighed

2022-06-20

Sprøjte - myte eller virkelighed

Det er et af de mest debatterede emner i soveværelset: Kan kvinder virkelig sprøjte? For nogle er det en urban legende, noget, der kun sker i porno. Men for andre er squirting meget virkeligt - og det er en utrolig fornøjelig oplevelse.

Så hvad er sandheden?

Svaret kan afhænge af hvem du spørger, men nogle videnskabelige beviser tyder på, at squirting er ægte. Under seksuel stimulering er squirting, også kendt som kvindelig ejakulation, udledning af en lille mængde væske. Gennem historien er det blevet anerkendt, tabt, genopdaget og sat spørgsmålstegn ved det som en facet af den feminine seksualitet.

Hvordan får du hende til at sprøjte?

Du skal fingre hende

 1. En eller to (smurte) fingre skal føres ca. 5 cm ind i skedeåbningen.
 2. Find urethralsvampen, som føles som en lille høj af svampet væv på den vaginale forvæg.
 3. Oprethold et konstant tryk. Lav en "kom her" bevægelse.

Brug selvfølgelig din penis, hvis du har den :)

Stillinger, der giver mulighed for overfladisk penetration, er de mest effektive. Husk, at du sigter mod den øverste vaginale væg, så stillinger, der "sigter" mod navlen, er ideelle. Her er nogle populære sexstillinger, der kan få din partner til at sprøjte:

 1. Position som missionær. En pude placeres under hendes balder, så du nemmere kan trænge ind i den øverste del af skeden.
 2. Stillingen er lige som et bræt. Lad hende ligge på maven med benene krydset. Bagfra trænger partneren penetrerende ind i dem bagfra. Det gælder om at begynde langsomt og overfladisk for at opdage G-punktet.

Få hjælp af et stykke legetøj

Stimuleringen af G-punktet er afgørende i dette tilfælde. Inde i skeden ligger G-punktet ca. to tommer indad og en tomme opad. Så du har brug for et legetøj, der er lidt længere og har en let opadgående kurve.

Konklusion

Kvindernes oplevelser af sprøjten varierede fra fornemmelser af ekstraordinær nydelse og forbløffelse til at sprøjten blev betragtet som en pinlig og foruroligende begivenhed med fornemmelser af ubehag og følelser af skam. 
Det er derfor afgørende at lade din partner slappe af, lytte til, hvordan hun har det, og berolige hende i god tid, hvis det er første gang, det sker for hende. Husk, at alle kvinder er forskellige, og nogle vil slet ikke kunne opnå dette. Det er der ikke noget galt med. Sexverdenen er så forskelligartet, at du ikke skal hænge dig op på et enkelt mål. Husk ... det er processen, ikke slutresultatet, der tæller

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning