Blog

Sneagtig romantik: 7 vinterdates for online datere

2022-12-07

Sneagtig romantik: 7 vinterdates for online datere

Bladene er alle faldet, træerne er golde, og sneen er det eneste, du ser ud af vinduet. Hvis du er single og leder efter kærlighed, kan dette måske føles som den værste tid på året. Men du skal ikke opgive håbet! 
Vi er her for at hjælpe dig. Vi har alt fra hyggelige sammenkomster til udendørs eventyr - vi har noget for enhver smag. Så inviter din søde veninde fra et datingsite på date, sluk computeren, tag jakken på, pak dig ind og gør dig klar til at have det sjovt!

Skøjteløb - Gå på skøjtebanen

Hvad kan være mere romantisk end at tilbringe en vinteraften på skøjter hånd i hånd med din date? Skøjteløb er den perfekte idé til en vinterdate, fordi det er aktivt, sjovt og relativt billigt. De fleste byer har udendørs skøjtebaner, så tjek din lokale park- og fritidshjemmeside for at få flere oplysninger.

Bålaften - få en romantisk snak ved ildstedet

Hvad kan være mere romantisk end at hygge sig med din date ved siden af et hyggeligt bål? Denne vinter kan du invitere din elskede til en aften med varme, samtale og kærlighed.
Der er masser af ting at lave omkring et bål, lige fra at fortælle historier og lave s'mores til blot at nyde hinandens selskab. Og hvad kunne være mere intimt end at dele jeres kærligheds gnister under en vinteraftens tæppe?

Vinsmagning - smag på forskellige vintervine

Er du træt af romantiske middage på restauranter? Hvorfor ikke tage din date med til en vinsmagning! Denne årstid er det perfekte tidspunkt til at udforske forskellige vintervine. Find ud af, hvilken slags vin hver af jer foretrækker ved at smage flere hvide og røde vine fra forskellige regioner rundt om i verden.
Kyndige specialister vil guide jer gennem den traditionelle vinsmagningsmetode i disse omgivelser. De vil instruere jer i at vurdere deres smag og aromaer korrekt, diskutere mulighederne for at parre dem og give anbefalinger om, hvornår og hvordan de bedst kan serveres. Lav noget research og sørg for at reservere dine billetter i god tid, hvis dette lyder som noget, der kan bringe mere glæde til din vinteraften!

Snow Ball Fight - Varm op med en sneboldkamp

Leder du efter en sjov, letbenet måde at blive underholdt og varme dig op på under din vinterdate? En sneboldkamp er måske lige noget for dig! Det er en perfekt måde at lære hinanden at kende på og have en venskabelig konkurrence.
Tag varmt tøj på som lag, huer og handsker på, så I begge er klar til kulden. Når I er pakket helt ind, skal I ud i sneen og skabe to "kamplinjer" - det er krig! Fastsæt nogle spilleregler, så ingen bliver for konkurrenceminded - f.eks. må I ikke kaste med hårde eller pakkede snebolde.

Sørg for, at I begge holder jer hydreret mellem sneboldkastene med varm chokolade eller cider fra en lokal cafe. Hold energien ved lige med nogle varme snacks, og skiftes til at lave sneboldkampe. Dette kan være en glimrende måde for jer begge at løsne op på jeres date og have det sjovt sammen.

Slædekørsel - Tag en slædetur sammen

Findes der en bedre måde at komme i kontakt med din date på end at tage en slædetur sammen? Alt du behøver er en slæde, nogle bakker (som du kan finde i næsten alle parker) og måske lidt varm kakao for at gøre jeres date til noget helt særligt.
Slædekørsel er en sjov og billig måde at knytte bånd til din date på og en aktivitet, som I kan nyde sammen. Hvis der ikke er sne i dit område, hvorfor så ikke prøve tubing i stedet?
Det er den perfekte undskyldning for at mødes og varme jer bagefter over en kop varm chokolade eller kaffe. Desuden har I historier at dele og masser af grin at dele ud af. Der er intet bedre end at kælke ned ad en bakke sammen for at få noget fjollet frem!

Snowy Walk - Gå en lang tur gennem vinterlandskabet

Hvorfor ikke tage en tur ud i kulden? Pak jer varmt ind, og gå en romantisk tur gennem vinterlandskabet. Tag noget varm chokolade eller kaffe med, og hvis I føler jer eventyrlystne, hvorfor så ikke prøve at bygge en snemand sammen?
Hvis I er heldige nok til at have nogle bakker i nærheden, så tag på kælketur! Selv om det bare er ned ad den nærmeste græsklædte vej, vil det være en sjov og spændende oplevelse, der vil knytte jer sammen på en uforglemmelig måde. Eller, hvis I er eventyrlystne, kan I prøve at stå på ski eller snowboard på pisterne - selv om det kan kræve køb af skikort eller leje af ski, hvilket kan være dyrt.

Udendørs filmaften - se de nyeste film under stjernerne

Alle filmelskere er velkomne! Planlæg at se de nyeste film i biograferne under en stjerneklar vinternat. Uanset om du er på udkig efter en romantisk komedie eller et Oscar-nomineret hit, er der unægteligt noget magisk ved at se en film udendørs.
Sørg for at pakke dig varmt ind med et par ekstra lag for at holde dig hyggelig, og tag nogle tæpper og bærbare stole med, så I begge har det behageligt, mens I ser filmen. For at holde jer underholdt før og mellem filmene kan I udveksle historier fra jeres tidligere date night-oplevelser eller endda spille kortspil.
Det gode ved denne date night er, at den er ideel for par i alle aldre, da udendørs biografer normalt ikke har nogen aldersgrænser. At se en film under stjernerne er en unik måde at afslutte jeres aften sammen på!

Konklusion

Så der har du ti solide vinterdate-idéer til online-datere. Disse dates vil give dig romantik og sjov i dit liv, hvis du føler dig vinterblues. Uanset hvilken aktivitet du vælger, er der noget særligt ved at være udendørs i hjertet af vinteren - især når du er sammen med din date. 
Og hvem ved, måske finder du dit livs kærlighed i processen.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning