Blog

Sexting-tips: Sådan taler du frækt og drive din partner vild

2022-09-20

Sexting-tips: Sådan taler du frækt og drive din partner vild

Hvad er sexting egentlig? Sexting er en form for kommunikation, der involverer seksuelt indhold, typisk via sms'er eller billeder. Det er en måde at gøre din partner ophidset og tændt på, før I overhovedet mødes.

Sådan kommer du i gang med sexting

Er du ikke sikker på, hvordan du kommer i gang? Her er et par tips:

 • Begynd langsomt. Det kan være skræmmende at springe ud i den dybe ende af poolen, så at sige. Start med at sende et par flirtende beskeder og se, hvordan din partner reagerer. Mål deres niveau af interesse, og fortsæt derfra.
 • Hold det stilfuldt. Dirty talk behøver ikke at være obskøn eller X-rated, og nogle gange kan lidt subtilitet være endnu mere sexet.
 • Vær dig selv. Prøv ikke at være en, du ikke er. Din partner kan se, om du spiller falsk, hvilket med garanti vil ødelægge stemningen.
 • Vær legesyg og spontan. Lad være med at stresse over det - lad samtalen flyde naturligt og lad lysten tage over.
 • Brug din fantasi! Mulighederne er uendelige, når det kommer til sexting, så vær kreativ!

Hvad du ikke skal gøre

Du føler dig måske vovet, men der er nogle ting, du aldrig bør gøre, når du sextede.
Brug ikke vulgært eller eksplicit seksuelt sprog for tidligt i samtalen; det kan gøre din partner utilpas og afskrække ham eller hende. Skru ned for det, indtil du har opbygget en vis seksuel spænding.
Fortæl hende heller ikke, at du har tænkt på hende seksuelt i lang tid. Det kan få hende til at føle, at du er besat af hende, og det er ikke det indtryk, du ønsker at give.
Og endelig skal du aldrig sende uopfordrede pikbilleder. Det er bare upassende, og det vil sandsynligvis få dig bandlyst fra sexting med din partner. Så der har du det, et par ting, du skal undgå, når du sextede. 

Hvad du skal gøre

For at komme i gang skal du finde et stille øjeblik, hvor du og din partner kan fokusere på hinanden. Start derefter samtalen ved at sende en flirtende eller suggestiv besked.
Komplimenter din partners udseende, eller fortæl ham/hende, hvad du gerne vil gøre ved ham/hende. Vær så specifik som du kan, og lad fantasien få frit løb.
Vær ikke bange for at blive lidt fræk. Pointen med sexting er trods alt at tænde hinanden. Men sørg altid for, at din partner er tryg ved samtalens retning. Når du først har fået bolden i gang, skal du holde momentum ved at svare hurtigt på din partners beskeder. Den frem og tilbagevendende sexting-samtale kan være utrolig erotisk, så hold den i gang, indtil I begge er tilfredse.
Hvis de virker tøvende, skal du trække dig tilbage og prøve noget andet. Der er ingen grund til at tvinge det. Når I først er kommet ind i en rytme, vil I sandsynligvis opdage, at tingene begynder at flyde mere naturligt. Og før du ved af det, vil I begge være spændte på jeres næste sexting-session.

Gode eksempler på sexting-samtaler

Bare rolig, vi er her for at hjælpe. Her er et par gode eksempler på sexting-samtaler:

 • "Jeg kan ikke vente med at komme hjem og flå dit tøj af."
 • "Jeg er så liderlig lige nu. Jeg ville ønske, du var her sammen med mig."
 • "Jeg vil smage på dig."
 • "Jeg forestiller mig dig nøgen lige nu."
 • "Jeg vil gøre dig så våd."
 • "Du gør mig så hård."
 • "Jeg kan ikke vente med at mærke dig inde i mig."
 • "Jeg elsker, når du taler frækt til mig."
 • "Jeg vil have dig til at få mig til at komme."
 • "Jeg vil få dig til at komme så hårdt."

Dårlige eksempler på Sexting-samtaler

Vi er her for at give dig nogle dårlige eksempler på sexting-samtaler, som du bør undgå:

 • "Hey, jeg tænker på dig nøgen lige nu." Dette er alt for direkte og vil få din partner til at føle sig utilpas.
 • "Jeg kan ikke holde op med at tænke på din krop." Igen, dette er for direkte og vil få din partner til at føle, at du kun er interesseret i deres fysiske udseende.
 • "Hvad har du på?" Dette er simpelthen bare uhyggeligt, og du bør aldrig stille nogen dette spørgsmål uden deres samtykke. 
 • "Jeg vil gøre beskidte ting ved dig." Dette er for eksplicit og kan få din partner til at føle sig utilpas.
 • "Jeg kan ikke vente med at have sex med dig." Dette er alt for fremadrettet.

Undgå disse samtalestartere, hvis du vil have en vellykket sexting-oplevelse med din partner. Prøv i stedet noget mere subtilt og suggestivt. Få din partner til at tænke på, hvad han/hun ønsker, at du skal gøre ved ham/hende. Vær kreativ, og brug din fantasi. Din partner vil takke dig for det!

Konklusion

Mens sexting kan være en god måde at gøre din partner varm og liderlig i forventning om jeres næste møde, kan det også være svært at vide, hvordan man starter, og hvad man skal sige.
Her er et par tips, der kan hjælpe dig i gang:
1. Start med noget blidt og suggestivt.
2. Øg varmen efterhånden som du kommer i gang.
3. Hold det sexet, men bliv ikke for grafisk.
4. Vær opmærksom på din partners reaktion og reager derefter.
5. Vær forberedt på nogle NSFW-svar (not safe for work)!
Med disse tips i baghovedet er du på vej til at have nogle seriøst sexede samtaler, som vil få jer begge til at hige efter mere. 
Folkens, hvis du ikke har nogen, som du kan øve dig i sexting med lige nu, er du velkommen til at registrere dig på en af dating siderne og gå i gang med nye oplevelser.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning