Blog

Sådan klæder du dig ordentligt på til en første date

2022-04-20

Sådan klæder du dig ordentligt på til en første date

Uanset hvordan du har det med første dates, er der ingen vej uden om, at de kan være lidt nervepirrende. Du vil gerne gøre et godt indtryk, men du vil ikke have noget på, der er for ubehageligt eller får dig til at føle dig for indespærret. Her er nogle tips til, hvordan du klæder dig ordentligt på til en første date.

 • Vælg et outfit, der både er behageligt og stilfuldt. Du vil gerne kunne slappe af og hygge dig, men du vil heller ikke se ud, som om du lige er rullet ud af sengen. Et par jeans i mørk vask og en sød top eller kjole er altid et godt valg.
 • Sørg for, at dit tøj er rent og rynkefrit. Dette kan virke som en selvfølge, men du ville blive overrasket over, hvor mange mennesker der møder op til en første date og ser ud, som om de lige er kommet hjem fra en tur på tværs af landet.
 • Vær opmærksom på detaljerne. Dit hår og din makeup skal være pænt og poleret, og dine sko skal være rene og i god stand.
 • Undgå at bære alt for afslørende tøj. Du vil gerne lade noget være til fantasien, så gem de superkorte nederdele og lavt udskårne toppe til en anden gang.
 • Glem ikke at give dig selv tilbehør. En lille smule smykker eller et flot tørklæde kan virkelig gøre et outfit flottere.
 • Husk, at selvtillid er den bedste accessory af alle. Uanset hvad du har på, kan du være sikker på at gøre et godt indtryk, hvis du går ind til din date og føler dig som en million dollars.

Ved at følge disse enkle tips er du sikker på at gøre et godt førstehåndsindtryk på din næste første date.

Husk, at det ikke betyder noget, hvordan du ser ud udenpå, men hvordan du har det indeni. Bare slap af og vær dig selv, så er du sikker på at få en god oplevelse.

Hyg dig!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning