Blog

Sådan håndterer du at blive Ghosted

2022-06-16

Sådan håndterer du at blive Ghosted

Har du nogensinde været på en god første date, blot for at personen forsvandt bagefter? Hvis ja, er du blevet ghosted. Ghosting er en almindelig foreteelse i datingverdenen, og det kan være virkelig forvirrende og frustrerende, når det sker for dig. Men bare rolig, vi er her for at hjælpe dig. I dette blogindlæg vil vi diskutere, hvad ghosting er, hvorfor folk gør det, og hvordan du kan håndtere det at blive ghostet.

Ghosting - hvad er det?

Ghosting er, når en person, du dater, pludselig holder op med at kommunikere med dig uden nogen forklaring. Det kaldes ghosting, fordi det er som om personen er forsvundet ud i den blå luft. Hvis du er blevet ghosted, undrer du dig måske over, hvorfor personen valgte at forsvinde. Desværre kan der være mange forskellige årsager. Måske har de mødt en anden person og besluttet at forfølge det forhold i stedet. Eller måske følte de bare ikke en forbindelse med dig og besluttede, at det ikke var værd at forfølge. Ghosting sker for mange mennesker, så du skal ikke tage det for personligt.

Det skal du undgå, hvis du bliver ghosted

Der er et par ting, du bør undgå at gøre, hvis du er blevet ghostet:

 1. Lad være med at tigge personen om at forklare, hvorfor de holdt op med at tale med dig. Det vil kun få dig til at virke trængende og desperat.
 2. Forsøg ikke at opspore personen eller forfølge den på de sociale medier. Det vil kun få dig til at virke besat og uhyggelig.
 3. Tag det ikke personligt.
 4. Husk, at der kan være mange forskellige grunde til, at personen har valgt at forsvinde, og at det ikke nødvendigvis handler om dig.

Hvad du skal gøre, hvis du bliver Ghosted efter daten

Hvis du er blevet ghosted, er der et par ting, du kan gøre for at klare det:

 1. Giv dig selv lidt tid til at acceptere det. Det er normalt at føle sig såret og forvirret efter at være blevet ghostet, så giv dig selv tid til at bearbejde disse følelser.
 2. Prøv ikke at tage det personligt. Husk, at det ikke siger noget om dig som person, at du er blevet spøgelset. Det er bare en trist realitet i datingverdenen.
 3. Hvis du har det svært følelsesmæssigt, kan du kontakte dine venner og familie for at få støtte.
 4. De vil være der til at lytte til dig og hjælpe dig gennem denne svære tid.

Ghosting er en almindelig foreteelse i datingverdenen, men det betyder ikke, at det er let at håndtere. Hvis du er blevet ghostet, skal du ikke glemme, at der er masser af andre fisk i havet

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning