Blog

Sådan går du på date, når du er overvægtig

2022-11-02

Sådan går du på date, når du er overvægtig

Forestil dig dette: Du er ude på en date med en person, du kan lide. Samtalen flyder, kemien er der, og I har det sjovt. Men så siger de noget, der fuldstændig ødelægger stemningen.
"Du er så fed." Kommentarer som denne kan være meget skadelige, ikke kun for din selvtillid, men også for dine datingmuligheder. Hvis du er overvægtig og leder efter kærlighed, skal du være forberedt på disse ting, og du skal vide, hvordan du håndterer dem med ynde og pondus, og vigtigst af alt, hvordan du undgår, at de påvirker dit selvværd.
Dette indlæg vil diskutere nogle ting, som du skal vide, før du går på date, hvis du er overvægtig. Vi vil dække alt fra selvtillid til datingmuligheder og give dig nogle tips til at håndtere sårende kommentarer.

Skal du fortælle hende, at du er overvægtig?

Så du har lige mødt en pige, som du virkelig er vild med. Du overvejer at invitere hende på date, men ét stort spørgsmål er i vejen: Skal du fortælle hende, at du er overvægtig?
Der er ikke noget let svar på dette spørgsmål. På den ene side har hun ret til at kende sandheden om dig. Desuden vil hun, hvis hun er interesseret i dig, være i stand til at se ud over din vægt og værdsætte den person, der ligger nedenunder.
Men på den anden side ønsker du heller ikke at skræmme hende væk, før tingene overhovedet har en chance for at komme i gang. Når alt kommer til alt, er det allerede svært nok at date uden at bekymre sig om din vægt.
I sidste ende er det op til dig, om du vil afsløre disse oplysninger eller ej. Husk bare, at ærlighed altid er den bedste politik.

Du skal ikke undskylde for din størrelse

Du behøver ikke at undskylde for din størrelse. Du er et godt menneske og har meget at tilbyde en potentiel partner. Det ville være bedst, hvis du var sikker på, hvem du er, og hvad du kan tilbyde.
Der er masser af mennesker derude, som vil sætte pris på dig for den, du er, og du behøver ikke at ændre noget som helst. Faktisk er det bedste, du kan gøre, at fokusere på at være den bedste version af dig selv, som du kan være. Og når du finder en særlig person, så lad dem vide, hvor fantastisk du synes, de er.

Sådan klæder du dig på, når du er overvægtig

Det kan være svært at være overvægtig og forsøge at date. Du vil gerne føle dig selvsikker og attraktiv, men det er svært, når du ikke føler, at du passer ind i den form, som samfundet fortæller os, at du er attraktiv.
Men det er vigtigt at huske, at du stadig er værd at date, uanset din vægt. Og den bedste måde at føle dig selvsikker på er at klæde dig på en måde, hvor du føler dig tilpas og stilfuld.
Her er et par tips til at klæde sig på, når du er overvægtig:

 • Brug tøj, der sidder godt, hvilket vil hjælpe med at skabe en flatterende silhuet.
 • Undgå at bære baggy tøj, da det vil få dig til at se større ud, end du er.
 • Søg efter tøj med interessante detaljer, f.eks. flæser eller broderier, som vil give dig mere visuel interesse.
 • Vær ikke bange for at bære farver! En farvestrålende top kan virkelig pifte dit look op.

Tag ikke afvisningen personligt

Når det kommer til dating, skal du huske, at det ikke er alle, der vil være interesseret i dig. Faktisk vil nogle mennesker måske ligefrem afvise dig på grund af din vægt.
Men du skal ikke tage det personligt. Det handler ikke om dig; det handler om dem og deres egne problemer og usikkerheder. Så lad det ikke få dig ned med nakken. Bare fortsæt med at køre videre og gå ud med dem, du har lyst til at gå ud med.
Og glem ikke, at der er masser af mennesker derude, som vil være interesseret i dig, uanset hvilken størrelse du har. Så fokuser på at opbygge relationer med disse mennesker og lad de andre gå.

Vær selvsikker og sikker på, hvem du er

Du behøver ikke at være tynd for at date, og faktisk er du en god fangst uanset din vægt. Men det er vigtigt at være selvsikker og sikker på, hvem du er, så du tiltrækker folk til dig.
Så lad ikke din vægt stå i vejen for at date. Vær åben for at møde nye mennesker, og gå ind til hver date med et åbent sind. Du ved aldrig, hvor det kan føre hen.

De bedste steder at møde kvinder, når du er overvægtig

Når du er overvægtig, er en af de første ting, du skal håndtere, den stigmatisering, der følger med det. Desværre ser mange mennesker det at være tyk som en personlig fiasko at være tyk. Og det er bare ikke tilfældet.
Der er masser af helbredsmæssige årsager til at være overvægtig, og det er ikke noget, som nogen kan "ordne" fra den ene dag til den anden. Så du er nødt til at acceptere dig selv for den, du er, og komme videre. Det næste skridt er at finde nogen at dele dit liv med.
Og det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har sammensat en liste over de bedste steder at møde kvinder, når du er overvægtig. Og tro os, det er ikke så svært, som du måske tror. De bedste steder at møde kvinder, når du er overvægtig, er faktisk ret ens med de bedste steder at møde kvinder, når du ikke er tyk. Det hele handler om, hvor dine potentielle matches er, og om at gøre dig selv tilgængelig.
Når det er sagt, er der nogle få specifikke steder, der har en tendens til at være mere imødekommende over for folk i alle størrelser. Mange barer og klubber har f.eks. "dameaftener", hvor kvinder kommer gratis ind eller til en reduceret pris. Det er en glimrende mulighed for at møde kvinder i afslappede omgivelser.
En anden god mulighed er online dating. Der findes adskillige datingsider og apps, der henvender sig specifikt til folk med overvægt. Og fordi du kan oplyse din vægt på forhånd, er der ingen grund til at bekymre dig om at blive afvist på grund af din størrelse.
Så, der har du det! Dette er blot nogle få af de bedste steder at møde kvinder, når du er overvægtig. Husk at være selvsikker, være dig selv og ikke være bange for at vise dig selv frem.

Resumé

Hvis du er overvægtig, kan det være svært at date. Du føler måske, at du ikke har noget til fælles med tynde mennesker, eller at du skal skjule din krop. Du ved måske ikke, hvor du skal starte.
Men bare rolig - vi er her for at hjælpe dig. Følg disse trin, og du vil være på vej til at finde kærligheden.
1. Find et datingsite, der er det rigtige for dig. Mange datingsider henvender sig til forskellige målgrupper, find en, der passer til dig, og tilmeld dig.
2. Upload et billede af dig selv. Dette er vigtigt - du vil have, at folk skal kunne se, hvordan du ser ud.
3. Skriv en profil, der repræsenterer, hvem du er. Dette er din chance for at skinne - vær dig selv, og fortæl folk, hvad du leder efter i et forhold.
4. Begynd at tale med folk. Vær ikke bange for at række ud - jo flere mennesker du taler med, jo bedre er dine chancer for at finde en særlig person.
5. Mød hinanden personligt. Dette er det mest afgørende skridt - at mødes personligt er den bedste måde at se, om der er potentiale for et forhold.
Dating kan være en udfordring, men det behøver ikke at være umuligt. Følg disse trin, og du vil være på vej til at finde kærligheden!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning