Blog

Sådan fortæller du en person, at du kun vil have et hookup

2022-07-27

Sådan fortæller du en person, at du kun vil have et hookup

Du cruiser rundt på dating hjemmesider & apps, og du støder på en person, der fanger dit øje. I begynder at sende beskeder, og det bliver hurtigt klart, at der er en gensidig tiltrækning. Det næste skridt er naturligvis at mødes, men du er ikke sikker på, hvordan du skal lade dem vide, at du kun er interesseret i et afslappet møde.
Bare rolig, vi har styr på det. I dette indlæg lærer vi dig, hvordan du kan lade en person vide, at du kun vil have en aftale.

Men hvorfor?

Der er mange grunde til, at nogen måske bare vil hook up med nogen i stedet for at indgå i et forhold. Måske er du ikke klar til noget seriøst eller har du ikke tid eller energi til et fuldbyrdet forhold.
Uanset hvad grunden er, skal du være ærlig og ærlig om dine intentioner. På den måde undgår du misforståelser eller sårede følelser senere hen.
Så hvordan fortæller du en person, at du bare vil være sammen med en anden? Det kan være en vanskelig samtale, men med disse tips vil du kunne klare det på ingen tid.

Sådan gør du det

Så du har mødt en person, som du er interesseret i, og du vil gerne tage tingene til det næste niveau. Men du vil ikke have et forhold - du vil bare gerne have et forhold. Hvordan fortæller du dem det uden at skræmme dem væk eller få dem til at tro, at du er en idiot?
Det er faktisk ret enkelt. Der er et par ting, du skal huske på, når du forhandler om dit hookup. For det første skal du være klar over, hvad du vil have og ikke vil have. Hvis du ikke er interesseret i et forhold, så gør det klart. Hvis du kun vil have sex, så sig det. Og hvis du er på udkig efter noget specifikt (som f.eks. analsex), så sig det også.
For det andet skal du altid være forberedt på at gå væk. Hvis den person, du taler med, ikke ønsker at opfylde dine behov eller forsøger at ændre vilkårene for aftalen, så lad vedkommende gå. Der er masser af andre fisk i havet, og du har ikke brug for en person, der ikke er villig til at arbejde sammen med dig.

Hvornår skal du gøre det

Der er ingen nøjagtig videnskab til dette, men der er et par ting, du kan huske på for at gøre det lidt lettere. Først og fremmest er det som regel bedre at gøre det før end senere. Hvis du venter for længe, kan personen få en forkert opfattelse og begynde at tro, at du vil have mere.
For det andet skal du forsøge at vælge et tidspunkt, hvor du ved, at den anden person er ledig. Hvis du sender dem en sms kl. 23.00 en lørdag aften, er der en god chance for, at de ikke er interesserede.
Endelig skal du være ærlig og ligefrem. Det kan føles akavet at sige: "Hey, jeg vil bare gerne være sammen med dig", men det er bedre end at føre den anden person bag lyset eller give den anden person falske forhåbninger.

Hvad du ikke skal gøre

Så du har besluttet dig for, at du kun vil have et hookup med nogen og ikke date dem? Det er helt forståeligt, men der er et par ting, du skal huske på for at få hele processen til at gå glat.
Først og fremmest skal du ikke forsøge at lokke nogen til at gå i gang eller få dem til at tro, at der er potentiale for et forhold. Bare vær ærlig og ærlig fra starten og lad dem vide, at du kun er interesseret i et afslappet arrangement.
Prøv også at undgå at være alt for klæbende eller krævende. Ingen ønsker at føle, at de bliver kvalt, så giv den anden person lidt plads og respekter deres grænser.
Vigtigst af alt: Vær altid respektfuld over for hinanden. Dette er en gensidig aftale, så begge parter skal føle sig trygge og tilfredse med situationen.

Lad os opsummere

Du har altså mødt en person online eller måske gennem venner, og du er tiltrukket af vedkommende. I har været på et par dates, men du er ikke sikker på, om du er klar til et egentligt forhold endnu. Hvad gør du så?
Det nemmeste er at være ærlig og fortælle dem, at du ikke er ude efter noget seriøst. Du kan forklare, at du nyder deres selskab og gerne vil fortsætte med at date dem, men at du ikke ønsker, at tingene skal blive for komplicerede.
De bliver måske skuffede, men forhåbentlig vil de forstå, hvor du kommer fra, og fortsætte med at date dig alligevel. Hvis de ikke gør det, så er det nok bedst at komme videre.
Hvis du ønsker at undgå de problemer, der er beskrevet ovenfor, foreslår vi, at du tilmelder dig flere store online dating sider for medlemmer, der søger casual sex & hookup.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning