Blog

Sådan finder du en kvindelig rejsekammerat

2022-05-13

Sådan finder du en kvindelig rejsekammerat

Mænd er ofte tvunget til at søge efter en kvindelig rejsepartner på datingsider, når de ikke har tid nok eller ikke har en elsket ledsager. Er de generelt tilfredse med deres valg? Når alt kommer til alt, er det næsten sikkert, at disse to vil møde hinanden under en planlagt ferie.

Hvad er de hyppigste fejl, som mænd begår, når de vælger en kvindelig rejsekammerat?

 • Giv ikke nok tid til at finde en rejsekammerat.
 • Stiller hende de forkerte spørgsmål. 
 • Tager sig ikke nok tid til at diskutere detaljer. 
 • Overvejer ikke videoopkald, når du vælger din rejsekammeratkvinde. 

Mænd forsøger sjældent at arrangere en rejse på forhånd. Der kan være flere årsager til dette: på grund af en stor arbejdsbyrde, manglende erfaring eller en ændring af rejsekammerat i sidste øjeblik. Og i det lange løb vil din ferie blive ødelagt. Og hvad kan være værre end at få sin længe ventede ferie ødelagt af en dårlig rejsekammerat? Når du skriver til kvinden og tilbyder hende en uge eller to ved havet eller en weekend i bjergene, skal du huske på, om I har samme mål, og om jeres forventninger er forenelige.

At lære hinanden at kende er næsten som en jobsamtale.

I vil kunne se, om I passer godt sammen uden selv langvarig sms'ering. Videochat med din kommende partner for bedre at forstå, om hun passer godt til dig, og om du er den rette for hende. Du vil ikke kun se hende i livevideo, men du vil også høre hendes stemme, interagere med hende og forhandle om dine forventninger til hinanden. Fortæl hende ærligt og åbent, hvad du forventer af hende, og hvad hun kan forvente. Kvinden er under stor spænding, og at lade hende føle, at hun er i gode hænder, ville være det rigtige at gøre. Du behøver ikke at love noget, som du ikke er villig til at give. Husk, at jo mere tid du tager dig tid til at lære hende at kende, jo bedre er dine chancer for at få det, du ønsker. Stil hinanden alle de spørgsmål, I måtte have, og I vil se, om I deler samme interesser eller ej. Ellers kan du lige så godt finde en anden at rejse med.

Vær forsigtig, når du træffer din beslutning.

Du leder efter en rejsekammerat, ikke en livspartner, så prøv ikke at blive for følelsesmæssigt involveret hurtigt. Det er bedst at tage dig god tid, lære hinanden bedre at kende og derefter træffe en beslutning. Hvis du forhaster dig, kan det ende med, at du fortryder det senere.

 
Drøft de vigtigste punkter.

Når I har besluttet jer for, at I vil rejse sammen, er det tid til at begynde at planlægge rejsen. I skal finde ud af, hvor I skal hen, hvad I skal lave der, og hvordan I skal komme dertil.
Drøft, hvem der skal finansiere rejsen, hvad I er villige til at betale for, og om I er ivrige efter at. Hvis du er ivrig efter at dække alle udgifter, forventer du højst sandsynligt en tak til gengæld, hvilket ikke alle damer er villige til at gøre. Dette er endnu en vigtig grund til at diskutere alt, før du køber billetter. Det er en god idé at afsætte noget tid til emnet sex. Vi er alle voksne mennesker, og vi er alle klar over, hvad sådanne ture kan føre til. Derfor er det vigtigt at være åbenhjertig. Der er ikke noget galt med at vide, hvilken slags sex din partner foretrækker, hvad hun er klar til i sengen, og hvilken form for prævention der er acceptabel for jer begge. Ideelt set bør det være et grundlæggende sæt af tests, der kan garantere, at partnerne er sunde - dette bør udføres af begge rejsende. Når du diskuterer sådanne følsomme emner, skal du nævne, at det ikke er en nedgørelse, men snarere en sikkerhedsforanstaltning. Det får hende til at føle sig mere tryg ved dig på grund af din ærlighed og åbenhed, og fordi du passer på dit eget helbred, hvilket indebærer, at hun kan stole mere på dig.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning