Blog

Sådan får du en pige: Tips til seksuelle samtaler

2022-11-02

Sådan får du en pige: Tips til seksuelle samtaler

Det er ingen hemmelighed, at seksuel samtale er en afgørende del af ethvert forhold. Hvis du ønsker at få pigen, skal du kunne tale om sex på en måde, der får hende til at føle sig tryg og ophidset. Det ville være bedst, hvis du navigerede disse vanskelige samtaler uden at overskride nogen grænser eller gøre hende utilpas. Medmindre du ønsker at ende i vennezonen, skal du være i stand til at tale om sex som en professionel.

Sådan taler du om sex

Så du vil gerne vide, hvordan man taler om sex med damer? Nå, men lad os starte med nogle grundlæggende ting. Først og fremmest skal du være tryg ved emnet. Sex er en naturlig ting, og der er ingen grund til at være genert eller flov over det.
Når det handler om at tale om sex, er selvtillid afgørende. Du skal være i stand til at lave sjov og tage let på situationen. Kvinder elsker en mand, der har kontrollen og ved, hvad han vil have.
Men det ville hjælpe, hvis du også var følsom og forstående. Husk, at ikke alle er ens, når det kommer til sex. Nogle mennesker er mere konservative end andre, og du er nødt til at respektere deres synspunkter.

Det er ikke så svært, som du måske tror. Du skal bare følge disse enkle tips:

 1. Vær respektfuld. Uanset hvad du siger, skal du altid huske, at du taler til et andet menneske. Vær respektfuld over for hendes krop og hendes grænser.
 2. Vær ærlig. Hvis du vil have noget, så sig det. Forsøg ikke at indhylle dine intentioner i mystik - det vil kun gøre tingene forvirrende for jer begge.
 3. Vær suggestiv, ikke eksplicit. Der er en stor forskel på at være suggestiv og eksplicit. Den suggestive samtale handler om at plante frø, mens en eksplicit samtale handler om at være nøgen med det samme.
 4. Vær legende. Den seksuelle samtale skal være sjov! Tag ikke tingene for alvorligt, og glem ikke at grine og more dig.

Hvad skal du undgå, når du taler om sex

Når det kommer til at tale om sex, er der nogle få ting, du bør undgå. For eksempel må du aldrig gøre grin med hende eller nedgøre hende. Du bør heller aldrig være for grafisk eller for eksplicit.
At tale om sex kan være et følsomt emne for kvinder, så du skal være følsom, når du har disse samtaler. Husk, at du forsøger at opbygge tillid og tiltrække hende, ikke at afskrække hende.
Hold samtalen let og flirtende, og sørg for, at du altid fokuserer på hendes behov og ønsker. Og vigtigst af alt, glem aldrig, at kommunikation er nøglen. Hvis du kan holde kommunikationslinjerne åbne, er der gode chancer for, at hun vil være mere end glad for at udforske tingene yderligere med dig.

Sådan holder du samtalen i gang

Når du først har fået gang i samtalen, er det vigtigt at holde den i gang. Du vil ikke have, at hun skal føle, at hun bare er en varm krop, som du taler for at komme i bukserne på hende.
Du vil i stedet have, at hun skal føle, at hun er den eneste person i verden. Så hvordan gør du det? Ved at holde samtalen interessant, engagerende og sjov. Her er et par tips:

 1. Tal ikke kun om dig selv.
 2. Vær spændende og spændende.
 3. Stil hende spørgsmål, og lyt til hendes svar.
 4. Hold samtalen i gang.

Hvordan afslutter du samtalen om sex eller hvad er det næste?

Noget som dette vil være tilstrækkeligt: "Det var dejligt at lære dig at kende, og jeg håber, at vores samtale var lige så fornøjelig for dig, som den var for mig. Jeg forstår dog godt, hvis du ikke er interesseret i at gå videre. Hvis det er tilfældet, tak for din tid, og forhåbentlig kan vi tale sammen igen snart."

Der er masser af andre potentielle matches på datingsider, så du skal ikke bekymre dig for meget om et møde, der ikke fungerede.

Konklusion

Når det kommer til seksuelle samtaler, handler det om at få den anden person til at føle sig tryg og respekteret. Hvis du kan få hende til at føle sig godt tilpas med at diskutere sex med dig, vil hun være mere tilbøjelig til at åbne op og dele sine fantasier med dig.
Undgå at være for påtrængende eller genert - find en mellemvej, hvor I trygt kan snakke om sex uden at overskride grænserne. Og vigtigst af alt, vær altid respektfuld. Bare fordi I taler om sex, betyder det ikke, at I kan være respektløse.
Det kan være meget sjovt at have seksuelle samtaler med kvinder - men kun hvis du gør det rigtigt. Følg disse tips, og hun vil åbne sig for dig på ingen tid

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning