Blog

Sådan bruger du 3-sekundersreglen til at hjælpe dig med at finde en kæreste

2022-05-14

Sådan bruger du 3-sekundersreglen til at hjælpe dig med at finde en kæreste

Denne regel er enkel: Hvis du ser en person, du gerne vil have en date med, skal du gøre dit træk inden for 3 sekunder, ellers mister du din chance. Denne regel kan hjælpe dig med at komme over din generthed og tage det første skridt uden at skulle bekymre dig om at blive afvist.

Så hvad er afgørende?  

 • Selvtillid 
 • Kropssprog 
 • Tilnærmelse 

Hvis du ser en person, du er interesseret i, er det vigtigt at være selvsikker og tage dit skridt inden for de første 3 sekunder. Jo længere du venter, jo mere sandsynligt er det, at du mister din chance. 

Kropssproget er også vigtigt - du skal sørge for, at du virker imødekommende og åben for en samtale.  Smil og øjenkontakt er altid gode indikatorer for, at du er interesseret i at tale med nogen. 

Til sidst skal du huske at være imødekommende! Hvis du kigger ned i din telefon eller virker uinteresseret, vil den anden person sandsynligvis afskrive dig som værende ikke deres tid værd. Så læg telefonen væk, skab øjenkontakt, og indled en samtale!

Ødelæg tabertankegangen  

3-sekundersreglen handler om at være selvsikker og tage risici. Hvis du henvender dig til nogen inden for de første 3 sekunder, er det værste, der kan ske, at de siger nej. Men hvis du ikke tager et skridt, vil du aldrig vide, hvad der kunne være sket. Så slip af med din tabertankegang og giv den gas!

3 sekunder virker måske ikke som meget, men det kan gøre hele forskellen, når det kommer til at få en kæreste. Så næste gang du ser en person, som du er interesseret i, så tøv ikke - tag dit skridt og se, hvad der sker!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning