Kategorier

Blog

Sådan bruger du 3-sekundersreglen til at hjælpe dig med at finde en kæreste

2022-05-14

Sådan bruger du 3-sekundersreglen til at hjælpe dig med at finde en kæreste

Denne regel er enkel: Hvis du ser en person, du gerne vil have en date med, skal du gøre dit træk inden for 3 sekunder, ellers mister du din chance. Denne regel kan hjælpe dig med at komme over din generthed og tage det første skridt uden at skulle bekymre dig om at blive afvist.

Så hvad er afgørende?  

 • Selvtillid 
 • Kropssprog 
 • Tilnærmelse 

Hvis du ser en person, du er interesseret i, er det vigtigt at være selvsikker og tage dit skridt inden for de første 3 sekunder. Jo længere du venter, jo mere sandsynligt er det, at du mister din chance. 

Kropssproget er også vigtigt - du skal sørge for, at du virker imødekommende og åben for en samtale.  Smil og øjenkontakt er altid gode indikatorer for, at du er interesseret i at tale med nogen. 

Til sidst skal du huske at være imødekommende! Hvis du kigger ned i din telefon eller virker uinteresseret, vil den anden person sandsynligvis afskrive dig som værende ikke deres tid værd. Så læg telefonen væk, skab øjenkontakt, og indled en samtale!

Ødelæg tabertankegangen  

3-sekundersreglen handler om at være selvsikker og tage risici. Hvis du henvender dig til nogen inden for de første 3 sekunder, er det værste, der kan ske, at de siger nej. Men hvis du ikke tager et skridt, vil du aldrig vide, hvad der kunne være sket. Så slip af med din tabertankegang og giv den gas!

3 sekunder virker måske ikke som meget, men det kan gøre hele forskellen, når det kommer til at få en kæreste. Så næste gang du ser en person, som du er interesseret i, så tøv ikke - tag dit skridt og se, hvad der sker!

Andre artikler om blog

 • At opnå succes som Sugar Daddy - den endelige guide

  2023-02-08

  At opnå succes som Sugar Daddy - den endelige guide

  Mange mænd drømmer om at være sugar daddy, men det er ikke alle, der ved, hvad der skal til for at få succes i denne type forhold. Hvis du er en af disse mænd, er det vigtigt at uddanne dig selv om, hvad det indebærer at være sugar daddy.

 • Sugar Dating Online: En voksende tendens i dating verden

  2023-02-07

  Sugar Dating Online: En voksende tendens i dating verden

  Med teknologiens fremkomst er online dating blevet mere og mere populært, og der findes forskellige platforme, som passer til forskellige behov og præferencer. En særlig type online dating, der har vundet frem i de seneste år, er sugar dating.