Languages......

Kategorier

Blog

Sådan bruger du 3-sekundersreglen til at hjælpe dig med at finde en kæreste

2022-05-14

Sådan bruger du 3-sekundersreglen til at hjælpe dig med at finde en kæreste

Denne regel er enkel: Hvis du ser en person, du gerne vil have en date med, skal du gøre dit træk inden for 3 sekunder, ellers mister du din chance. Denne regel kan hjælpe dig med at komme over din generthed og tage det første skridt uden at skulle bekymre dig om at blive afvist.

Så hvad er afgørende?  

 • Selvtillid 
 • Kropssprog 
 • Tilnærmelse 

Hvis du ser en person, du er interesseret i, er det vigtigt at være selvsikker og tage dit skridt inden for de første 3 sekunder. Jo længere du venter, jo mere sandsynligt er det, at du mister din chance. 

Kropssproget er også vigtigt - du skal sørge for, at du virker imødekommende og åben for en samtale.  Smil og øjenkontakt er altid gode indikatorer for, at du er interesseret i at tale med nogen. 

Til sidst skal du huske at være imødekommende! Hvis du kigger ned i din telefon eller virker uinteresseret, vil den anden person sandsynligvis afskrive dig som værende ikke deres tid værd. Så læg telefonen væk, skab øjenkontakt, og indled en samtale!

Ødelæg tabertankegangen  

3-sekundersreglen handler om at være selvsikker og tage risici. Hvis du henvender dig til nogen inden for de første 3 sekunder, er det værste, der kan ske, at de siger nej. Men hvis du ikke tager et skridt, vil du aldrig vide, hvad der kunne være sket. Så slip af med din tabertankegang og giv den gas!

3 sekunder virker måske ikke som meget, men det kan gøre hele forskellen, når det kommer til at få en kæreste. Så næste gang du ser en person, som du er interesseret i, så tøv ikke - tag dit skridt og se, hvad der sker!

Andre artikler om blog

 • Afkodning af de signaler, som kvinder sender

  2022-05-19

  Afkodning af de signaler, som kvinder sender

  Hvis du vil vide med sikkerhed, om en kvinde er vild med dig, kan du se her 10 tegn på, at hun er tiltrukket af dig og ønsker, at du skal tage et skridt.

 • 10 måder at sabotere dit forhold på

  2022-05-19

  10 måder at sabotere dit forhold på

  Ingen er perfekt, og vi begår alle sammen fejl. Men nogle gange kan vores fejltagelser være potentielt skadelige for vores forhold. Her er 10 måder at sabotere dit forhold på, uden at du selv er klar over det!