Blog

Mile High Club - hvad er det?

2022-06-01

Mile High Club - hvad er det?

Mile High Club er en uformel klub for folk, der har haft samleje i en højde på over 5.280 fod (1 mil). Udtrykket blev opfundet i begyndelsen af 1920'erne, og medlemstallet har været stigende lige siden!
Mens medlemskab tidligere var forbeholdt de velhavende og privilegerede, er det nu åbent for alle, der ønsker at blive medlem. For at blive medlem skal du have bevis for, at du har gjort gerningen mindst én gang, mens du var i luften. Der er ingen medlemsgebyrer, og du vil modtage et certifikat, som du kan indramme og hænge op på væggen.

Hvad er fordelene ved at være medlem af Mile High Club?

Der er flere fordele ved at være medlem af Mile High Club. Først og fremmest er det et æresmærke og et tegn på, at du er en erfaren rejsende. Det betyder også, at du er seksuelt eventyrlysten og åben over for nye oplevelser. Derudover kan det at være medlem af Mile High Club gøre dit sexliv mere spændende og ophidsende.

10 ting, du ikke vidste om Mile High Club

  1. Mile High Club er ikke så elitær, som du måske tror - faktisk er det ret nemt at blive medlem.
  2. Der er ingen specifikke kriterier for medlemskab - alle kan blive medlem, hvis de er heldige nok til at have sex på et fly.
  3. Nogle mennesker melder sig ind i Mile High Club bare for at prale - det ses som lidt af en bedrift.
  4. Mile High Club har eksisteret i lang tid - det første dokumenterede tilfælde stammer fra 1918.
  5. Der er to typer medlemmer - dem, der har haft sex på et fly, og dem, der har været vidne til det.
  6. Der er mange måder at blive medlem af Mile High Club på - nogle gør det på toilettet, mens andre gør det på deres sæder.
  7. Det er ikke nødvendigt at have sex for at blive medlem af Mile High Club - det er nok blot at være en del af sex på et fly.
  8. Mile High Club er ikke kun for par - alle kan være med, uanset deres forholdsstatus.
  9. Der er en risiko for at blive fanget af myndighederne i forbindelse med at være medlem af Mile High Club.
  10. På trods af risikoen kan det at deltage i Mile High Club være en sjov og spændende oplevelse - en oplevelse, som du aldrig vil glemme!

Er det værd at blive medlem af Mile High Club?

Der er ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål - det afhænger af din personlige definition af "værd". Nogle mennesker vil måske se spændingen og det spændende ved at være medlem af Mile High Club som værende besværet værd, mens andre måske finder hele konceptet ulækkert eller simpelthen ikke er deres ting. I sidste ende er det op til dig at afgøre, om fordelene er prisen værd.

Andre artikler om blog