Blog

Hvorfor "Nice Guys" Finish sidst i dating verden (Og hvordan man kan løse det)

2022-08-28

Hvorfor

Som en flink fyr har du sikkert fået at vide gentagne gange, at du skal begynde at være mere assertiv og "egoistisk", hvis du vil have succes i datingverdenen. Men hvad betyder det egentlig? Og er det virkelig nødvendigt?
I denne artikel vil vi se på de almindelige grunde til, at pæne fyre ender sidst, og give tips til, hvordan du kan ændre din tilgang og begynde at se bedre resultater.

Problemet med at være en "flink fyr"

Så du er en flink fyr. Du holder døren åben for folk, siger altid tak og tak, og er altid villig til at give en hjælpende hånd. Men det virker som om damerne ikke er så interesserede i dig af en eller anden grund.
Hvad er det, der foregår her? Det er enkelt - du falder i fælden med at være en flink fyr. Og som det viser sig, kan det at være for flink faktisk have den modsatte effekt af det, du håber på.
Du viser ikke noget af din personlighed, når du er en flink fyr, og du lader ikke dine sande farver skinne igennem, og som følge heraf virker du intetsigende og uinteressant. Kvinder er tiltrukket af mænd, der har en stærk personlighed, og som ved, hvad de vil i livet.
Så hvordan kan du rette op på det? Det første skridt er at begynde at være dig selv. Vær ægte, vær autentisk, og lad din personlighed komme til udtryk. Og når det kommer til dating, skal du holde op med at prøve så hårdt at behage hende og i stedet fokusere på at behage dig selv.

Hvad kvinder virkelig ønsker i en partner

Når det kommer til, hvad kvinder vil have i en partner, er der et par ting, du skal vide.
Kvinder ønsker ikke at blive "sat på en piedestal". Du tror måske, at du ved at være sød og imødekommende viser hende, hvor meget du holder af hende, men det eneste, du i virkeligheden gør, er at få hende til at føle sig kvalt. Kvinder vil have en person, der vil behandle dem som ligeværdige, ikke en person, der vil tilbede dem fra sidelinjen.
En anden ting, du skal vide? Det virker ikke at spille "svært at få". Faktisk gør det det det stik modsatte. Når du begynder at tilbageholde opmærksomhed eller trække dig tilbage fra samtaler, vil hun begynde at blive nysgerrig på, hvad du har gang i. Og før du ved af det, vil hun jage efter dig.
Endelig vil kvinder gerne have, at du er en lille smule egoistisk. De ønsker ikke, at du sætter deres behov over dine egne, men de ønsker, at du sørger for, at der også bliver taget hånd om dine behov. Så tag bare den weekendtur med dine venner eller se den sene kamp om aftenen - bare sørg for, at hun ved, at hun altid har højeste prioritet i dit liv.

Forskellen mellem at være sød og at være en skubber

Hvis du er en flink fyr, kan du måske tilgives for at tro, at du får det, du vil have, hvis du er høflig og behandler kvinder godt. Desværre er det ikke så enkelt.
I datingverdenen bliver det at være sød ofte forvekslet med at være en pushover. Og det kan kvinder se lige igennem. De vil have en stærk, beslutsom mand, der ved, hvad han vil have.
Så hvordan kan du blive den mand? Det bliver ikke let, men det kan helt sikkert lade sig gøre. Du skal starte med at stå op for dig selv og lære at sige nej. Du skal også vide, hvordan du tager kontrol over situationen og træffer beslutninger baseret på, hvad DU vil have, og ikke hvad andre vil have af dig.
Det bliver ikke let, men hvis du er villig til at lægge arbejdet i det, kan du helt sikkert vende tingene og ende som nummer et i datingverdenen.

Sådan er du assertiv uden at være en idiot

Du undrer dig måske over, hvordan du kan være mere assertiv uden at blive en idiot. Tja, det handler om at finde en balance. Du ønsker at være fast og klar i din kommunikation uden at være uhøflig eller påtrængende.
Her er et par tips til at hjælpe dig:
1. Sørg for, at du er klar over, hvad du vil have.
2. Stå på egne ben, men vær villig til at gå på kompromis.
3. Vær respektfuld over for den anden persons følelser.
4. Forbliv rolig og fattet, selv når det bliver svært.
5. Brug "jeg"-udtalelser i stedet for "du"-udtalelser.
Hvis du kan mestre kunsten at være assertiv, er du på vej til at få vellykkede relationer med de mennesker i dit liv.

Fordelene ved at være en "flink fyr"

Det er sådan, at det har mange fordele at være en flink fyr. For det første gør det dig mere sympatisk, folk vil have mere lyst til at være sammen med dig, og du vil også blive opfattet som mere troværdig og troværdig.
Men at være en flink fyr kan også skade dig i datingverdenen. Kvinder ser ofte søde fyre som kedelige eller svage og bliver ikke altid set som "maskuline" nok. Så hvordan kan du rette op på dette?
Det første skridt er at holde op med at forsøge så hårdt at behage alle. Vær dig selv, og fokuser på at have ægte samtaler med kvinder, du er interesseret i. For det andet skal du sørge for at vise din assertive side en gang imellem. Kvinder elsker en mand, der ved, hvad han vil have, og som ikke er bange for at gå efter det. Endelig skal du være sikker på dig selv. Ingen er perfekt, men hvis du tror på dig selv, vil kvinderne også begynde at tro på dig.

Sådan får du mest muligt ud af dit datingliv

Dating kan være en udfordring, især når du føler, at du gør alt "rigtigt", og du stadig ikke kan få et gennembrud. Det kan være let at give dig selv skylden eller føle, at du ikke er god nok, men din tilgang til dating kan være det egentlige problem.
Nøglen til succes i datingverdenen er at forstå, at "pæne fyre" slutter sidst. Hvis du vil finde varig kærlighed, skal du begynde at være mere selvsikker og lære at stå op for dig selv.
Du skal ikke være bange for at sætte dig selv på banen og gå efter det, du vil have. Med lidt øvelse vil du være i stand til at bryde formen og begynde at finde succes i datingverdenen.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning