Blog

Hvorfor "Netflix og chill" er den nye standard for den anden date?

2022-07-13

Hvorfor

Hvis jeres første date ikke endte med en fiasko, og I havde en ret spændende tid, så vil I med stor sandsynlighed snart have en anden date.
Og selv om tanken om en anden date kan gøre nogle mennesker nervøse, er det ret spændende. Det er en chance for at bygge videre på den første date og lære hinanden endnu bedre at kende.

Anden date ses ofte som en mulighed for at tage tingene til det næste niveau, men nogle gange kan folk være usikre på, hvad det egentlig betyder.
Skal man gå ud og få en drink? Skal man spise middag? En film? Eller måske noget mere lavpraktisk som kaffe eller is?
Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar, men en aktivitet, der er blevet mere og mere populær i de seneste år, er "Netflix and chill".

Hvad betyder "Netflix and chill" egentlig?

For dem, der ikke kender udtrykket, henviser "Netflix and chill" til at se Netflix sammen i afslappede omgivelser, som regel hjemme hos nogen.

Her er et par grunde til, at "Netflix and chill" er blevet den nye standard for den anden date.

 1. Det er lavt og afslappet. Det gode ved "Netflix and chill" er, at det er meget low-key og afslappet, og der er ingen grund til at klæde sig ud eller føre small talk over drinks eller middag. I kan bare læne jer tilbage, slappe af og se et program eller en film sammen.
 2. Det er en fremragende måde at lære hinanden at kende på. Selv om "Netflix and chill" kan virke som en simpel aktivitet, kan det faktisk være ret afslørende. Det, som nogen vælger at se, siger meget om deres smag og interesser. Du kan lære meget om nogen ved at se et program eller en film sammen med dem og se, hvordan de reagerer på det.
 3. Det er overkommeligt. Lad os se det i øjnene, dates kan være dyre, og regningen kan hurtigt løbe op, hvis I skal ud og have drinks eller spise middag. "Netflix and chill" er en meget mere overkommelig løsning, især hvis I deler prisen på abonnementet :)
 4. Du kan gøre det hvor som helst. En anden god ting ved "Netflix and chill" er, at det ikke er stedafhængigt som andre aktiviteter. Det er ligegyldigt, om du er i en by eller en lille by; du kan altid finde et sted at se Netflix.
 5. Det er praktisk. I dagens travle verden kan det være en udfordring at finde tid til dates. "Netflix and chill" er en god mulighed for folk med en travl hverdag. Du kan se Netflix når som helst, både dag og nat.

Sådan får du mest muligt ud af din "Netflix and chill"-date

Selv om "Netflix and chill" er en relativt simpel aktivitet, er der stadig et par ting, du kan gøre for at få mest muligt ud af din date.

 • Vælg et program eller en film, som I begge er interesserede i. Det værste, du kan gøre på en "Netflix and chill"-date, er at vælge et program eller en film, som kun den ene af jer er interesseret i. Ikke alene vil du kede dig, men det vil din date også gøre. Nøglen er at finde noget, som I begge er interesserede i, så I kan nyde det sammen.
 • Sørg for, at dit sted er rent og behageligt Hvis I skal se Netflix hjemme hos jer, skal I sørge for, at det er rent og behageligt. Ingen har lyst til at se Netflix i et rodet eller ubehageligt miljø. Tag dig tid til at rydde op og sørge for, at dit sted er behageligt, så du kan slappe af og nyde din date.
 • Lad være med bare at se tv hele aftenen. "Netflix og chill" betyder ikke, at I skal se tv hele aftenen, og pointen er at bruge Netflix som en måde at slappe af og tilbringe tid sammen på, ikke at være limet til skærmen hele aftenen. Sørg for at holde pauser i løbet af aftenen for at tale, grine og nyde hinandens selskab.
 • Hav snacks og drikkevarer til rådighed. En anden vigtig ting, du skal huske, er at have snacks og drikkevarer til rådighed. Du ønsker ikke, at din date bliver sulten eller tørstig midt i filmen. Hvis du har et par snacks og drikkevarer ved hånden, vil det være med til at gøre din date mere behagelig og fornøjelig.
 • Vær ikke bange for at kæle. At nusse er en god måde at komme fysisk tæt på din date på uden at være for pågående, og det er også en god måde at slappe af og nyde hinandens selskab på. Så vær ikke bange for at nusse med din date under jeres "Netflix and chill"-session.

Konklusion

Så der har du det! Det er blot nogle få grunde til, at "Netflix and chill" er den nye standard for den anden date. Så hvis du leder efter en sjov og nem måde at tilbringe kvalitetstid med din kæreste på, så er dette vejen at gå!
Så tag nogle popcorn, find et behageligt sted, og tryk på play.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning