Blog

Hvordan ved du, om du ønsker det samme under daten?

2022-05-01

Hvordan ved du, om du ønsker det samme under daten?

Forestil dig, at du er på date med en person, som du ikke kender så godt indtil videre, men som er meget attraktiv for dig. Og for hvert følgende minut af daten vokser din sympati for din partner.

Når lidenskaben er blevet mere intens, og du føler, at du vil have mere end bare en date, tør du ikke fortælle det til din partner for ikke at skræmme ham væk. Der er flere måder at vide, om I vil det samme på.

Vær opmærksom på dine fysiske og følelsesmæssige signaler. Fysisk tiltrækning kan ofte indikere, at I ønsker det samme, da det involverer både sind og krop.

 • Hvis hun ikke er genert for at røre ved dig, betyder det, at hun føler sig tryg i dit nærvær.
 • Vær opmærksom på den måde, hun danser med dig på. Er hun måske blevet mere nusset, hendes bevægelser og berøringer mere afslappet? Måske er det et hint om noget mere ...
 • Hvis pigen er i humør til at fortsætte aftenen et mere privat sted, forsøger hun at fortælle dig det på alle mulige måder. Med et legesygt blik med en frygtsom afvigelse i øjnene, nipper hun på læberne, leger med sit hår, forsøger at komme tæt på dig eller forhindrer dig ikke i at gøre det.
 • Vil hun opfordre til en samtale om et saftigt emne? Det vigtigste er ikke at gå for vidt og vælge et emne, der vækker interessen, ikke afskræmmer den. 
 • Nøgen hals. Ifølge undersøgelser er halsen den mest attraktive zone på en kvindes krop. Når hun fjerner sit hår fra dette område og vipper hovedet for dig, indikerer hun, at du er tiltrækkende for hende. Halsområdet er meget erotisk og er en erogen zone for mange. 
 • Åbning af indersiden af håndleddene. Dette er en gestus, der svarer til at blotlægge halsen. Dens formål er at vise forsvarsløshed og et ønske om at lære hinanden bedre at kende.

Spild ikke tid, hvis I begge ser ud til at ville det samme på en date; gå i stedet videre til at komme tættere på: Tag hendes hånd i din og hvisk noget intimt i hendes øre. Hvis du har bemærket tegn på tiltrækning, betyder det, at tiden er inde til at beslutte, hvordan du kan få din partner endnu tættere på dig. Du kan starte med et kys på hånden eller kinden. Tillad dig ikke for meget intimitet på en gang - du vil skræmme hende væk! Lad hende føle sig mere sikker og afslappet i dit nærvær, så hun får lyst til yderligere intimitet.

Alle de nævnte signaler indikerer hendes ønske om at fortsætte aftenen med dig på et mere privat sted. Jo flere af disse, jo bedre for dig, men glem ikke, at det ikke er alle, der er ude efter sex på den første date, og at I måske har brug for lidt mere tid til at komme til næste fase. Hvis du ikke ønsker at blive overrasket, skal du være beskyttet og være sikker på, at alting vil fungere for dig :)

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning