Blog

Hvordan undgår man en dårlig date?

2022-05-18

Hvordan undgår man en dårlig date?

Det kan være spændende at møde en ny person efter en række chats på en datingside, men det kan også være nervepirrende. Du ønsker ikke at finde dig selv på en date med en person, der slet ikke er som du havde forventet, eller, værre endnu, en person, der får dig til at føle dig utilpas. 

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at få en elegant exit:

 1. Sæt en tidsgrænse for din date ved at fortælle din datingven, at du har en planlagt forlovelse bagefter. På den måde har du en undskyldning for at gå, hvis daten ikke går godt (ellers kan du altid "udskyde" eller "aflyse" dine planer).
 2. Bed en af dine venner om at ringe til dig på et bestemt tidspunkt for at høre, hvordan det går med daten. Det er et gammelt filmtrick, men det virker som en trylleformular! Hvis det går rigtig skidt, kan din ven 'tilfældigvis' ringe og fortælle dig, at der er en nødsituation, og at du er nødt til at tage af sted med det samme.
 3. Vær ærlig og direkte. Fortæl din date, at du ikke er interesseret i at se ham igen, og gå ud. Det kan være akavet, men det er bedre end at tilbringe en hel aften med en person, du ikke kan udstå.
 4. Brug The Bad Date Rescue-appen. Denne nye app giver dig mulighed for at indstille en timer til din date. Hvis det går galt, kan du aktivere timeren for at give dine venner besked om, at du har brug for hjælp, og de kan så komme og redde dig fra daten!
 5. Spild en drink på dig selv. Dette lyder lidt drastisk, men det kan være en livredder, hvis du sidder fast på en date fra helvede. Bare sørg for, at du ikke ødelægger dit tøj!
 6. Lav en løber. Hvis alt andet fejler, og du sidder fast på en date fra helvede, kan du bare undskylde dig selv på toilettet og aldrig komme tilbage! Det er måske lidt uhøfligt, men det er bedre end at blive til aftenens slutning.

Og nu en vigtig oplysning: Hvis du føler dig usikker, så gør alt, hvad du skal gøre for at komme væk. Din sikkerhed er vigtigere end at være høflig. Bed personalet om at hjælpe dig, hvis du kan, ring til en ven, eller gå bare. Bliv ikke i en situation, hvor du føler dig usikker.

Føl dig aldrig skyldig over at forlade en date før tid. Du er ikke forpligtet til at blive, hvis du ikke har det sjovt!

Dårlige dates sker for de bedste af os, men forhåbentlig vil disse tips hjælpe dig med at komme hurtigt væk, hvis du befinder dig i en situation, hvor du har brug for at komme væk!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning