Blog

Hvordan man overvinder frygt og tør date efter en lang pause i ny dating?

2022-04-29

Hvordan man overvinder frygt og tør date efter en lang pause i ny dating?

Er du stadig bekymret og bange for at date efter at have holdt en lang pause? Hvis ja, er det første skridt at rydde alle de misforståelser i hovedet af vejen. Den bedste måde at gøre det på er ved at forstå, at dating har ændret sig med tiden, og folk er mere åbne end nogensinde før. Så du skal forstå, at dating ikke er en præmie, der skal vindes; det er bare en naturlig proces. Den anden ting, du bør gøre, er at sikre dig, at du er klar til at date igen. Det betyder, at du skal være følelsesmæssigt og mentalt forberedt på det. Du bør også have en klar idé om, hvad du leder efter.

Er det nødvendigt at gøre forberedelsesarbejdet før en date?

Det er vigtigt at forberede sig ordentligt til din date. Sørg for, at du ved, hvor du skal hen, og hvad du skal lave. Dette vil hjælpe dig med at føle dig mere komfortabel og selvsikker på din date. Derudover skal du tage dig tid til at tænke over, hvad du vil sige. Hvis du har samtalestartere i tankerne, vil det være med til at lette den nervøsitet, du måtte føle. Her er de grundlæggende trin til at forberede dig på en kommende date:

 1. Vælg et passende sted: et offentligt sted, hvor I nemt kan kommunikere og lære hinanden at kende.
 2. Tænk over, hvad I vil tale om. Det er vigtigt, hvad du siger, men endnu mere afgørende er det, hvordan du gør det - din stemmes klang, hastighed, mimik og dit kropssprog.
 3. Dit udseende skal passe til vejret, til det sted, hvor daten er planlagt, og også supplere dit image. Så vores anbefaling er at have 2 muligheder, som du kan vælge imellem på date-dagen.

De bedste tips til, hvordan du opfører dig på en date med en partner

Når du er på date, skal du slappe af og nyde dig selv. En samtale vil flyde lettere, hvis du ikke føler dig anspændt eller ængstelig. Hvis du bliver nervøs, skal du tage en dyb indånding og minde dig selv om, at der ikke er nogen grund til at være bange. Den person, du er sammen med, er bare et andet menneske, og du vil sandsynligvis få en god tid, hvis du bare lader dig selv være åben og ærlig.

Husk, at I begge er nervøse, når I går på en første date. Resultatet af dette møde afhænger direkte af, hvor hurtigt I begge falder til ro og går over til en behagelig og afslappet samtale.
Der er kun ét skridt tilbage for at arrangere en uforglemmelig date - inviter en du kender eller find en partner du kan lide ved at bruge en af datingsiderne.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning