Blog

Hvordan man opdager en kakerlak: 5 tegn på, at din partner er Roaching dig

2022-09-01

Hvordan man opdager en kakerlak: 5 tegn på, at din partner er Roaching dig

Du har måske hørt udtrykket roaching blive kastet rundt i datingverdenen på det seneste. Så hvad er det?
Kort fortalt er roaching, når en person hopper fra et forhold til et andet uden at forpligte sig fuldt ud. De kan se andre mennesker ved siden af, eller de kan bare holde dig i gang, mens de stadig udforsker deres muligheder. Men uanset hvad, så er de ikke ærlige over for dig, og det er ikke fair.
Hvis du tror, at du bliver snydt, skal du holde øje med et par tegn. 

De tidlige tegn på roaching i et forhold

Du har været sammen med en person i et stykke tid, og det går godt. Men så, ud af ingenting, begynder din partner at trække sig væk. De holder op med at ringe ofte, eller de begynder måske endda at finde på undskyldninger for, hvorfor de ikke kan se dig.
Hvad er det, der foregår? Kan de være dig utro? Svaret er ja, og det kaldes roaching. Roaching er, når din partner begynder at være dig utro, men ikke ønsker at afslutte forholdet. Så i stedet for at slå op med dig direkte, begynder de at være dig utro og håber, at du aldrig finder ud af det.
Hvordan kan du se, om din partner er ved at snyde dig? Her er fem tegn, som du skal holde øje med:
1. De begynder at finde på undskyldninger for, hvorfor de ikke kan se dig.
2. De begynder at ringe eller sms'e dig sjældnere.
3. De begynder at aflyse planer i sidste øjeblik.
4. Deres adfærd ændrer sig på en måde, der tyder på, at de skjuler noget.
5. De bliver mere besiddende og beskyttende over for deres telefon og computer. Hvis du ser et af disse tegn, skal du tale med din partner og finde ud af, hvad der sker. Roaching er et alvorligt brud på tilliden, og det er ikke noget, der kan løses fra den ene dag til den anden. 

Roaching - motiver til at gøre det

Men her er sagen: Roaching handler ikke om kærlighed eller forbindelse. Det handler om bekvemmelighed. Din partner ved, at hvis han/hun dater en anden under radaren, kan han/hun stadig holde dig underrettet om alle de vigtige ting. De kan stadig se dit ansigt og nyde dit selskab uden at skulle forpligte sig til et rigtigt forhold.

Hvad skal du gøre, hvis du tror, at du bliver snydt?

Du kan gøre et par ting, hvis du tror, at du er blevet roached.
For det første skal du tale med din partner. De vil være villige til at tage den samtale, hvis de er ærlige over for dig og ikke har noget at skjule. Hvis de ikke er åbne for at tale om det, er det et rødt flag lige der.
For det andet skal du kigge efter tegnene. Hvis din partner altid aflyser planer i sidste øjeblik, eller hvis han/hun konstant finder på undskyldninger for, hvorfor han/hun ikke kan se dig, er det et tegn på, at der måske er noget galt.
For det tredje skal du ikke være bange for at række ud til dine venner og familie. De kan måske hjælpe dig med at se tingene fra et andet perspektiv, og de kan også tilbyde støtte, hvis det bliver svært.
For det fjerde: Hvis din partner altid gør en stor indsats for at sikre, at du ikke er i nærheden, når han/hun taler med andre mennesker, eller hvis han/hun opfører sig skummelt med hensyn til, hvem han/hun taler med online, er det et rødt flag.

Sådan undgår du Roaching i dit eget forhold

Roaching er et stort dating-no-no, og det bliver desværre mere og mere almindeligt. Så hvordan kan du undgå at blive roached af din partner?
Tja, først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på de tegn, der er nævnt ovenfor. 
Og for det andet skal du stole på din mavefornemmelse. Hvis noget føles forkert, er det sandsynligvis også tilfældet. Hvis du føler, at din partner er utro, så tal med ham/hende om det. Jo hurtigere du tager problemet op, jo bedre. 

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning