Blog

Hvordan man finder en pige på en bar

2022-04-21

Hvordan man finder en pige på en bar

Der er selvfølgelig masser af hookup-sider derude, men nogle gange kan det være den bedste måde at møde nogen på en bar på. Når alt kommer til alt, har I allerede noget til fælles - I kan begge lide at drikke! Men hvordan flirter du med en pige på en bar uden at komme for stærkt frem eller være for pågående?

Nogle af jer er måske lidt genert til at nærme jer en person, som I finder attraktiv på en bar. Tro mig, jeg forstår det godt. Det er svært at lægge sig selv frem, men med lidt øvelse og den rette indstilling kan du helt sikkert mestre kunsten at flirte med en pige på en bar.

Her er et par tips til at hjælpe dig i gang:

 • Få øjenkontakt: Dette er nok det vigtigste tip. Hvis du ikke engang kan få øjenkontakt med den pige, du er interesseret i, vil hun helt sikkert heller ikke være interesseret i dig. Så prøv at få øjenkontakt så ofte som muligt, og hold den i et par sekunder hver gang.
 • Smil: Et ægte smil er altid smigrende, så vær ikke bange for at vise dine perlehvidder.
 • Indled en samtale: Når du har skabt øjenkontakt og smilet, er det tid til at tage tingene til næste niveau ved at indlede en samtale. Prøv at spørge hende om noget, som I har til fælles, eller komplimenter hende blot om noget (f.eks. hendes hår, tøj osv.).
 • Giv hende et kompliment: Komplimenter er altid en god isbryder, men sørg for at holde dem ægte og specifikke. I stedet for blot at sige "du er smuk", kan du f.eks. prøve noget som "jeg elsker dit smil".
 • Vær en gentleman: Dette burde være en selvfølge, men det er altid vigtigt at være en gentleman, når du flirter med en pige. Det betyder, at du skal åbne døre for hende, trække stole frem og tilbyde at købe en drink til hende.
 • Lyt til hende: En af de bedste måder at vise en pige, at du er interesseret i hende, er at lytte til, hvad hun siger. Så sørg for at stille opfølgende spørgsmål og vær opmærksom på hendes svar.
 • Rør ved hende: Det betyder ikke, at du skal gå til det fulde overfald med det samme, men en lille berøring kan helt sikkert hjælpe til at flirte med en pige på en bar. Bare sørg for at gøre det på en ikke-truende måde, som f.eks. at røre hendes arm eller skulder, når du taler med hende.
 • Køb hende en drink: Dette er et klassisk træk, som helt sikkert virker, men kun hvis du er oprigtig omkring det. Du skal ikke bare købe hende en drink for at forsøge at få hende til at gå i seng med dig. Gør det i stedet, fordi du vil være sød, eller fordi du vil starte en samtale.
 • Bed hende om at danse: Når du har brudt isen, skal du bede hende om at danse. Det er en god måde at komme tæt på hende på og have det sjovt på samme tid.
 • Vær dig selv: Dette er nok det vigtigste tip af alle. piger kan lugte BS på lang afstand, så det er vigtigt, at du er dit ægte jeg. Hvis du ikke har det godt med den, du er, vil hun helt sikkert heller ikke være interesseret i dig. Så bare slap af, vær dig selv, og lad flirten flyde naturligt.

Ok, så nu er det tid til at gøre dit træk! Hvis du har fulgt alle ovenstående tips, så burde du ikke have noget problem med at tage dit skridt. Bare husk at være selvsikker, smidig og respektfuld. Og selvfølgelig skal du altid lytte til, hvad hun siger - du vil ikke komme for stærkt frem og skræmme hende væk.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning