Blog

Hvordan gør man dating sjovt?

2022-04-26

Hvordan gør man dating sjovt?

Du behøver ikke altid at tage på dates, der involverer dyre middage eller lange gåture på stranden. Nogle gange er de bedste dates dem, der er enkle og uhøjtidelige, som f.eks. at gå ud og få en is eller spille minigolf.

Og hvis du er i et forhold, er det nogle gange vigtigt at tage en pause fra alt det seriøse og bare have det sjovt sammen. Det er derfor, at date nights er så vigtige. De giver jer en chance for at slappe af og nyde hinandens selskab uden at skulle bekymre jer om andet.

Hvis du er på udkig efter nogle sjove date-idéer, er her et par stykker, som du måske vil prøve:

 1. Tag i en spillehal. Dette er en god mulighed, hvis I begge er konkurrencemennesker og gerne vil have en lille venskabelig konkurrence. Se, hvem der kan få den højeste score på jeres yndlingsspil, eller hvem der kan vinde flest billetter. Derefter kan I bytte jeres billetter ind for præmier.
 2. Tag i en trampolinpark. Det er en god måde at få noget motion på, samtidig med at I har det sjovt. Se, hvem der kan lave flest saltoer, eller hvem der kan hoppe højest.
 3. Gå til bowling. Der er en grund til, at dette er en klassisk date night-mulighed. Det er meget sjovt, og det er en god måde at se, hvem der har den bedste arm.
 4. Spil lasertag. Dette er en anden mulighed, der er perfekt, hvis I begge er konkurrencemennesker. Se, hvem der kan få flest point, eller hvem der kan komme hurtigst igennem banen.
 5. Gokartløb. Dette er en fantastisk måde at få pulsen op og have det sjovt i konkurrencesammenhæng. Se, hvem der kan komme hurtigst rundt på banen, eller hvem der kan få den bedste tid.
 6. Tag til et escape room. Dette er en perfekt mulighed, hvis I begge elsker gåder og at arbejde sammen. Se, om I kan løse alle ledetrådene og undslippe rummet i tide.
 7. Spil paintball. Dette er en fantastisk måde at slippe noget energi ud på og have det sjovt. Se, hvem der kan skyde flest mål, eller hvem der kan komme hurtigst gennem banen.
 8. Tag i en trampolinpark. Det er en god måde at få noget motion på, samtidig med at man har det sjovt. Se, hvem der kan lave flest saltoer, eller hvem der kan hoppe højest.
 9. Tag en picnic. Det er en god måde at slappe af og nyde hinandens selskab på, mens I samtidig får frisk luft. Pak en picnicmad og tag til din yndlingspark for at spise og slappe af.
 10. Tag på en vandretur. Det er en god måde at få noget motion og samtidig nyde naturen på. Se, hvem der kan nå først til toppen af stien, eller hvem der kan finde de mest interessante ting undervejs.
 11. Gå på museum. Det er en god måde at lære om hinandens interesser på og samtidig have det sjovt. Se, hvem der kan finde de mest interessante fakta, eller hvem der kan identificere de fleste kunstværker.
 12. Tag i en forlystelsespark. Det er en god måde at have det sjovt på og få adrenalinen op at pumpe. Se, hvem der kan køre i flest forlystelser, eller hvem der kan vinde flest spil.
 13. Tag i et vandland. Det er en god måde at køle sig ned og have det sjovt på. Se, hvem der kan komme ned ad de fleste rutsjebaner, eller hvem der kan blive længst tid i bølgebassinet.
 14. Gå i biografen. Det er en god måde at slappe af og nyde hinandens selskab på, samtidig med at I får set en ny film. Se, hvem der kan gætte filmens handling korrekt, eller hvem der kan nævne flest skuespillere i filmen.
 15. Gå på restaurant. Det er en god måde at prøve ny mad på og have det sjovt. Se, hvem der kan bestille den bedste ret, eller hvem der kan finde de mest interessante menupunkter.


Dette er blot nogle få sjove date-idéer, som I kan prøve. Der er uendelige muligheder, så vær kreativ og hav det sjovt!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning