Blog

Hvordan ændrede dating kvinder sig fra dine 20'ere til dine 30'ere

2022-05-22

Hvordan ændrede dating kvinder sig fra dine 20'ere til dine 30'ere

Datingspillet ændrer sig, når du bliver ældre. I tyverne prøver du stadig at finde ud af, hvad du vil have i en partner og i livet. Du er sandsynligvis mere fokuseret på din karriere og på at have det sjovt med dine venner end på at slå dig ned. Men når du kommer ind i trediverne, begynder du at længes efter mere stabilitet og mening i dine forhold.

Det betyder ikke, at du ikke kan finde tilfældige forhold i 30'erne - langt fra. Men hvis du er på udkig efter noget mere seriøst, skal du måske gøre en lidt større indsats. Her er nogle måder, hvorpå dating ændrer sig, når du bliver ældre:

 1. Du er mere tilbøjelig til at ønske et fast forhold. I tyverne er det nemt at date rundt og nyde singlelivet. Men efterhånden som du bliver ældre, begynder du måske at føle, at du vil have noget mere seriøst. Du længes måske efter et fast forhold med en person, som du kan se dig selv tilbringe resten af dit liv med.
 2. Du er mindre tilbøjelig til at tolerere spil og drama. I tyverne er du måske mere overbærende over for en partner, der spiller spil eller er dramatisk. Men efterhånden som du bliver ældre, begynder du at se denne adfærd som spild af tid. Du vil ønske dig en partner, som er mere moden og besindig.
 3. I har måske forskellige prioriteringer i jeres forhold. I tyverne prioriterer du måske at finde en person, der er sjov at være sammen med. Men i trediverne begynder du måske at sætte mere pris på ting som stabilitet og støtte.
 4. Du er mere tilbøjelig til at være kræsen med hensyn til, hvem du går ud med. I tyverne går du måske på date med alle, der virker fjernt interesseret i dig. Men efterhånden som du bliver ældre, bliver du mere kræsne med hensyn til, hvem du vil bruge din tid sammen med. Du vil være mindre tilbøjelig til at spilde din tid på dårlige dates eller forhold, der ikke fører nogen steder hen.
 5. Du bliver måske nødt til at arbejde lidt hårdere for at finde dates. I tyverne møder du måske potentielle partnere gennem venner eller på barer og klubber. Men når du bliver ældre, kan du opdage, at din sociale kreds er blevet mindre, og at det ikke er så let at møde nye mennesker. Du skal måske være mere proaktiv i forhold til at finde dates, f.eks. ved at tilmelde dig en dating-app eller deltage i møder.

Generelt er dating i trediverne en anderledes oplevelse end i tyverne. Men det betyder ikke, at det er mindre sjovt - hvis der er noget, vil du måske opdage, at du nyder det mere nu, hvor du ved, hvad du leder efter. Så lad dig ikke nedslå, hvis tingene virker lidt mere udfordrende - husk bare, at det er en del af datingspillet.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning