Blog

Hvad kvinder virkelig leder efter på en første date

2022-06-14

Hvad kvinder virkelig leder efter på en første date

Dating kan være en skræmmende oplevelse, især hvis det er første gang. Du vil gerne gøre et godt indtryk og undgå enhver akavet situation. Kvinder lægger mærke til en masse ting på en første date. For at hjælpe dig har vi samlet en liste over ting, som kvinder lægger mærke til ved mænd på en første date. Følg vores råd, og du vil være sikker på at imponere din date.

Her er de Top-5 ting, du skal sørge for at gøre for at imponere din date:

 1. Hvor selvsikker han er. Kvinder er tiltrukket af selvsikre mænd. Sørg for at skabe øjenkontakt, stå oprejst og smile. Selvtillid, i vores tilfælde -Det handler om subtiliteterne i dit kropssprog og din adfærd. For eksempel en fyr, der er selvsikker i konteksten eller scenariet, kontra en fyr, der er usikker, usikker på sig selv, nervøs og ubehagelig i miljøet eller situationen. Det, som en kvinde værdsætter mest, er, hvordan hun instinktivt føler sig som reaktion på en fyrs handlinger, kropssprog og måde at interagere og mødes med hende på i sociale sammenhænge.
 2. Hvordan han er klædt på. Det første indtryk er vigtigt, så sørg for at være skarpt klædt på. Tag noget på, der får dig til at føle dig godt tilpas - du vil være mere selvsikker, og din date vil lægge mærke til det. Lad være med at koncentrere dig for meget om dit outfit. Stilen skal passe til aktiviteten og stedet, men i sidste ende handler det om, hvordan du føler dig med det, du har på.
 3. Hvordan han lugter. Dette kan virke som en selvfølge, men sørg for, at du dufter godt! Tag et brusebad før din date og brug en let duft af cologne eller kropsspray. Din date vil kunne lugte dig, når I taler sammen, så sørg for, at du ikke overdriver det. En duft kan både være en robust stimulerende udløser, der øger seksuel lyst & tiltrækning eller en årsag, der tilsidesætter alle dine andre bestræbelser
 4. Om han er en god lytter. Kvinder ønsker at blive hørt og forstået. Vær opmærksom på, hvad hun siger, og stil opfølgende spørgsmål. Vis, at du er interesseret i hende ved at holde øjenkontakt og bruge ansigtsudtryk. Lad bare være med at gøre daten til en afhøring af din date. Få hende til at kunne lide dig, så vil hun med glæde fortælle dig en masse spændende ting 
 5. Hvor sjov han er at være sammen med. Når alt kommer til alt, vil kvinder gerne have det sjovt. Hvis du kan få din date til at grine og more sig, vil hun helt sikkert have lyst til at se dig igen. Vær dig selv, og lad din personlighed skinne igennem. Hvis du prøver for hårdt på at være en person, du ikke er, vil hun kunne se det, og daten vil blive et flop.

Hvis du følger vores råd, er du sikker på at gøre et godt indtryk på din date. Vær selvsikker, klæd dig skarpt på, duft godt, lyt til hende og hav det sjovt. Hvis du kan gøre alle disse ting, er du sikker på at vinde hende for dig. Held og lykke

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning