Blog

Hvad kvinder ønsker at forklare mænd, men aldrig vil sige det direkte

2022-05-27

Hvad kvinder ønsker at forklare mænd, men aldrig vil sige det direkte

I løbet af sit liv kan en kvinde møde en fyr, blive tiltrukket af ham, være interesseret i manden, og så mister han interessen for at tale med hende eller forfølge hende af forskellige årsager.
I nogle tilfælde er det fordi fyren ikke havde nok seksuel lyst til hende. I andre tilfælde mister fyren interessen, fordi hun ikke giver ham åbenlyse tegn på interesse, og han tror, at der ikke er ild i hende, så han trækker sig tilbage. I andre situationer ønsker nogle mænd blot at få kvinder til at føle sig tiltrukket af dem og har ingen interesse i at forfølge de fleste af de damer, de møder.

Hvad er det egentlig, der foregår?

Når du taler med en dame, skal du ikke blive overrasket, hvis hun ikke ønsker at gøre det alt for let for dig at blive interesseret i hende. I tilfælde af at du keder dig, mens I chatter, ønsker hun måske ikke at vise for meget følelsesmæssig begejstring. 

Hun kan være bange for, at du blot vil få hende til at føle sig tiltrukket og have lyst til dig, for derefter ikke at forfølge hende. Det vil få hende til at føle, at hun er blevet afvist af dig, at hun ikke var god nok til dig osv.

Hun kan være åbenlys omkring sin interesse og gøre det klart, at hun ønsker, at der skal ske noget, eller hun kan være bange for at afsløre for meget interesse, fordi du måske vil afvise hende.

Hun kan enten være den type kvinde, der ikke ønsker at afsløre for meget interesse i de første 7-10 minutter af en samtale for at se, hvilket tillidsniveau du har.

Generelt vil disse typer af damer være de attraktive kvinder, som kun ønsker en selvsikker fyr, da de ved, at hvis de kommer ind i et forhold med en fyr, som ikke mener, at han er dem værdig, vil han hurtigt blive klæbende og kontrollerende.

Sørg for, at du ikke overtænker kvinden.

Sørg for, at du ikke misforstår en kvindes angst for at blive afvist som udtryk for, at du ikke er god nok til hende.
Hvis du derimod udstråler personlighedskarakteristika og handlinger, der naturligt tiltrækker kvinder, såsom selvtillid, karisma, følelsesmæssig maskulinitet osv. vil de fleste kvinder, du møder, blive tiltrukket af dig. Og igen - nogle kvinder vil føle lidt tiltrækning, mens andre måske vil føle meget tiltrækning.

Konklusion

Moderne kvinder i disse dage opfører sig som om de ikke har brug for en mand, er ikke bange for afvisning og kræver ikke noget, men faktum er, at kvinder også er mennesker. Du vil sandsynligvis finde det udfordrende at finde en kvinde, der indrømmer alt det ovenstående.
De føler virkelig smerten ved at blive afvist og vil gerne undgå at opleve det igen.
Så sørg blot for, at du ikke tvivler på dig selv, hvis en dame ikke viser tegn på interesse. Bliv ved med at forfølge hende!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning