Blog

Hun vil have dig: Hvordan du kan se, om hun er tiltrukket af dig seksuelt online

2022-09-20

Hun vil have dig: Hvordan du kan se, om hun er tiltrukket af dig seksuelt online

Du har talt med pigen online i et stykke tid nu, og du tror, at hun måske er interesseret i dig. Hvordan kan du se, om hun er tiltrukket af dig seksuelt?
Der er et par tegn, du kan kigge efter. Hvis du ikke er sikker, skal du ikke være bange for at spørge hende direkte. Hvis hun er tiltrukket af dig, vil hun sikkert blive smigret af spørgsmålet. Damer, der er ingen grund til at være tilbageholdende eller genert; bare vær ærlig og ligefrem.
I dette indlæg vil vi give dig tips til at fortælle dig, hvordan du kan se, om hun vil have dig seksuelt online, så bliv hængende!

Det er altid hende, der tager initiativ til kontakt

Hvis det altid er hende, der sender dig beskeder eller kommenterer på dine indlæg, er der en god chance for, at hun er tiltrukket af dig seksuelt. Det er næsten som om, at hun ikke kan få nok af dig. Og det er en ret god indikator på, at hun ønsker at tage tingene til det næste niveau.
Hvis du er interesseret i hende, bør du helt sikkert gengælde hendes tilnærmelser. Lad hende vide, at du også er vild med hende. Ellers går du måske glip af en god mulighed.
Det er også værd at bemærke, om hun nogensinde har indledt kontakt, når du ikke er online. Hvis hun kun kontakter dig, når I begge er online, så er hun sandsynligvis bare ude efter et cyberhookup.

Hun er altid tilgængelig for at tale

Du kan se, at hun er tiltrukket af dig seksuelt, hvis hun altid er til rådighed for at tale. Hun kan måske ikke vente på at høre din stemme, og hun vil sandsynligvis være den første til at sende en besked tilbage til dig.
Hvis hun altid forsøger at holde samtalen i gang, er det et tegn på, at hun er interesseret i dig mere intimt.

Hun sender dig nøgenbilleder eller seksuelt suggestive billeder

Der er ingen tvivl om, at hvis hun sender dig nøgenbilleder eller seksuelt suggestive billeder, er hun helt sikkert tiltrukket af dig. Og chancerne er, at hun ønsker mere end blot et platonisk forhold med dig.
Så hvad gør du? Du tager chancen og løber med den. Du flirter tilbage og ser, hvor tingene fører hen derfra. Husk, at hun sandsynligvis tester vandet, så pres ikke for hårdt eller hurtigt. Men hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du få noget ret lækkert sex senere hen.

Hun ønsker at videochatte med dig

Hvis hun har talt med dig i et stykke tid og pludselig begynder at videochatte med dig, er det et godt tegn på, at hun er interesseret i dig. Du bør helt sikkert videochatte med hende og se, hvor det bærer hen. Du kan måske endda sende hende en nøgen tilbage og se, hvordan hun reagerer, og tage tingene derfra.
Hvis hun begynder at finde på undskyldninger for at videochatte med dig, er det et tegn på, at hun er interesseret i dig seksuelt. Måske antyder hun endda, at hun vil mødes personligt. Hvis det er tilfældet, er det på tide at tage et skridt.

Hun taler altid om sex

Det virker måske som en selvfølge, men det er værd at påpege, fordi nogle kvinder vil tale om sex, uanset om de er tiltrukket af en person eller ej.
Men hvis hun taler om sex på en måde, der tyder på, at hun er interesseret i dig, så er det helt sikkert værd at tage tingene til næste niveau. Vær opmærksom på den slags ting, hun siger - virker hun interesseret i at udforske sine egne seksuelle fantasier? Eller virker hun fascineret af tanken om at udforske din krop?
Hvis svaret er ja, så kan du være sikker på, at hun er tiltrukket af dig og ville være interesseret i at tage tingene offline.

Hun tekster dig sine garderobevalg til jeres kommende date

En måde at vide det på er, hvis hun begynder at sende dig sms'er med hendes garderobevalg til jeres kommende date. Hvis hun er interesseret i dig, vil hun gerne sikre sig, at hun ser godt ud, når I mødes personligt. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at hun er interesseret i dig, bare fordi hun sender dig en sms med sine garderobeønsker. Men det er helt sikkert et godt tegn! Så hvis du spekulerer på, om denne pige er tiltrukket af dig eller ej, så hold øje med dette afslørende tegn.

Hun er klar til at mødes personligt

Tja, en gaveaway er, hvis hun altid foreslår meet-ups. Hvis hun konstant forsøger at lave planer med dig offline, så er det et ret godt tegn på, at hun er interesseret i mere end bare et venskab.

Konklusion

Nu hvor du kender tegnene, kan du skubbe tingene i den rigtige retning. Svar hende på en måde, der viser, at du er interesseret, men ikke for ivrig. Når hun sender flirtende eller åbenlyst seksuelle beskeder, skal du tage tingene op i en højere enhed med dine svar. Vurdér hendes reaktion; hvis hun er med på det, så fortsæt; hvis ikke, så slap af og prøv igen senere. Uanset hvad, skal du respektere hendes grænser. Du ønsker ikke at virke uhyggelig eller stalkeragtig.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning