Blog

Gifte mænd taler ud: 5 ting, vi er trætte af at høre

2022-08-27

Gifte mænd taler ud: 5 ting, vi er trætte af at høre

Som gift mand kan jeg fortælle dig, at der er nogle ting, som jeg bare er træt af at høre. Faktisk går disse ting mig så meget under huden, at jeg nogle gange føler behov for at sige fra over for dem.
Hvis du er en gift mand, er jeg sikker på, at du kan relatere. Disse fem ting er de mest irriterende og trættende ting, vi hører dagligt. Lad os sætte en stopper for dem en gang for alle!

"Savner du at være single?"

Spørgsmål som "Savner du at være single?" eller "Har du ikke lyst til at være din kone utro?" kan være virkelig irriterende, og de kommer ofte fra folk, der er velmenende, men som bare ikke forstår det.
Jeg er lykkelig med min kone, og jeg savner slet ikke at være single. Faktisk elsker jeg at være gift - det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Og jeg kan fortælle dig, at de fleste gifte mænd har det på samme måde. Så hold venligst op med at stille os disse spørgsmål, for de er bare ikke fair.

"Fortryder du nogensinde, at du blev gift?"

Du er altid så glad. Fortryder du nogensinde, at du blev gift?"
Seriøst? Det er en af de mest irriterende ting, man kan spørge en gift mand om. Det er som om du prøver at finde en fejl i vores forhold, og der er ingen. Vi er lykkelige, og vi er forelskede. Vi har indgået et løfte, og vi holder os til det.
Hvorfor kan du ikke bare være glad på vores vegne?

"Du er gift nu, du kan ikke gå ud og gøre det"

Du er gift nu, så du kan ikke gå ud og gøre det mere.
Vi har alle hørt det før - en velmenende ven eller et familiemedlem, der giver os det misbilligende blik. Som om vi pludselig er blevet en anden person, nu hvor vi er gift.
Men sagen er den, at vi stadig er de samme mennesker, som vi var før. Vi har bare en anden titel nu. Vi har stadig lov til at gå ud og have det sjovt. Vi nyder stadig at tilbringe tid med vores venner. Vi kan stadig godt lide at gå på dates.
Så hold op med at fortælle os, hvad vi må og ikke må. Vi træffer selv de beslutninger.

"Er du ikke bange for, at din kone vil forlade dig?"

Når du er gift, føler folk, at de kan stille dig alle mulige personlige spørgsmål. Og et af de mest almindelige er: "Er du ikke bange for, at din kone vil forlade dig?"
Det er selvfølgelig et gyldigt spørgsmål, men det er et spørgsmål, som vi ikke rigtig ønsker at bekymre os om hele tiden. Vi er gift, fordi vi elsker hinanden og er fast besluttet på at blive sammen i det lange løb.
Så hold venligst op med at stille os dette spørgsmål. Vi har ikke tænkt os at forlade vores kone, bare fordi vi har et par ekstra grå hår. Vi bliver ældre, og det er naturligt, og vi skal nok klare det sammen.

"Hvorfor har du ikke vielsesring på?"

Det er det spørgsmål, som gifte mænd altid hører, og vi er trætte af det. Tror du, at vi kan lide at tage vores ringe af, når vi går i gymnastiksalen eller løber ærinder?
Det kan virke ubetydeligt, men når du konstant bliver spurgt om din ring, begynder det at slide på dig. Og det er ikke bare selve spørgsmålet i sig selv, der er irriterende - det er de antagelser, der følger med det.
Folk synes at tro, at hvis du ikke har en ring på, så må du være single. Eller at din kone er frigid eller noget. Det er virkelig frustrerende at skulle håndtere alle disse vurderinger og antagelser, især når de kommer fra folk, som ikke engang kender dig.

Konklusion

Du er sikkert træt af at høre de samme kommentarer fra folk, som bare ikke synes at forstå, hvordan det er at være gift. 
Helt ærligt, det ville være dejligt, hvis folk bare ville passe deres egne sager og lade os leve vores liv, som vi vil. Vi er lykkelige og tilfredse i vores ægteskaber, og der er ingen grund til at retfærdiggøre det over for nogen. Så næste gang du ser en gift mand, hvorfor siger du så ikke bare hej i stedet for at stille uddybende spørgsmål? Det ville vi helt sikkert sætte mere pris på.

P.S. Hvis du er single og ønsker at blive gift en gang, skal du begynde at date først. For at gøre dette kan du bruge gennemprøvede datingsider uden at forlade dit hjem :)

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning