Blog

Fordele og ulemper ved at gøre dit forhold officielt online

2022-06-17

Fordele og ulemper ved at gøre dit forhold officielt online

Hvornår er det tid til at blive online officiel i et forhold? For nogle mennesker sker det efter et par ugers dating, og andre vil måske gerne vente et par måneder. Og nogle mennesker vil aldrig gøre det! Der er ikke nødvendigvis et rigtigt eller forkert svar, men der er nogle ting, du skal overveje, før du gør dit forhold officielt online.

Hvad kan årsagerne være?

Tænk over, hvorfor du ønsker at gøre dit forhold officielt online. Leder du efter bekræftelse fra andre? Håber du på at gøre tingene mere seriøse med din partner? Eller er du blot klar til at dele dit forhold med verden? Nogle mennesker bruger offentliggørelsen af deres forholdsstatus som et forsøg på at "markere deres territorium" ved at angive, at deres partner allerede er i et langvarigt forhold. Der er ikke noget forkert svar, men det er vigtigt, at du er ærlig over for dig selv om dine motivationer.
Der er også nogle praktiske overvejelser, som man skal have i tankerne. Hvis du f.eks. dater en person, der bor langt væk, kan det at gøre jeres forhold officielt online være en måde at holde kontakten og føle sig mindre ensom på. På den anden side, hvis du har fælles venner med din partner, kan det at offentliggøre jeres forhold betyde, at du skal håndtere nysgerrige spørgsmål fra folk, du kender.

Partnerens rolle

Overvej, hvordan din partner har det med at gøre tingene officielle online. Har han eller hun udtrykt nogen forbehold? Sørg for, at I er på samme side, før I går videre. Ellers kan du ende med at skabe unødig stress eller konflikt. I sidste ende bør beslutningen træffes i fællesskab. Det er trods alt jeres forhold!

At gøre jeres forhold officielt online er en stor beslutning. Sørg for at tage dig tid til at overveje dine motiver og de potentielle risici, før du tager springet

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog