Blog

Er voksbehandling af mænd normalt? Hvad er det, der overrasker kvinder mest ved det?

2022-11-16

Er voksbehandling af mænd normalt? Hvad er det, der overrasker kvinder mest ved det?

Det anslås, at 40 % af de amerikanske mænd regelmæssigt fjerner deres kropsbehåring, et tal, der er steget støt de seneste år. Mange mænd vælger at vokse eller barbere sig af æstetiske årsager, men hårfjerning kan også have andre fordele. Nogle mænd synes f.eks., at det får dem til at føle sig renere og mere velplejede, mens andre nyder, at det får deres muskler til at se mere definerede ud. Andre igen kan lide den måde, det føles på!
Interessant nok er voksbehandling af mænd ikke kun en trend i USA. Mænd over hele verden er begyndt at være med, og nogle går endda så langt som til at få en komplet brasiliansk voksbehandling. I mange dele af verden betragtes mandlig voksbehandling som normalt og endda som attraktivt.
Der er dog nogle forskelle på de steder, hvor mænd foretrækker at fjerne hår. I Europa og Sydamerika er det f.eks. ikke ualmindeligt, at mænd får voksbehandlet hele kroppen, herunder bryst, ryg og balder. I USA fokuserer de fleste mænd derimod på hårfjerning på brystet og ryggen.

Hvad er kvinders tanker om hår på en mands krop?

Så hvad synes kvinder om alt dette? Mange er faktisk ret overraskede over, hvor almindelig voksbehandling af mænd er blevet. En nylig undersøgelse viste, at næsten 60 % af kvinderne sagde, at de var overraskede over at høre, at så mange mænd fjerner deres kropsbehåring.
Men hvorfor denne overraskelse? Det kan skyldes, at mange kvinder ikke forventer, at mænd bekymrer sig om deres udseende på samme måde som dem selv. Er det trods alt ikke almindeligt antaget, at det er kvinderne, der skal bekymre sig om deres udseende?
Interessant nok er flere og flere kvinder faktisk begyndt at sætte pris på fordelene ved en mand, der tager sig af sit udseende. Faktisk viste en nylig undersøgelse, at næsten 70 % af kvinderne sagde, at de synes, at mænd, der plejer sig selv, er mere attraktive.

Her er de mandlige kropsområder, der bør vokses, baseret på kvinders holdninger: Bryst, ryg, skuldre, balder, bagdel, arme og ben.

Fordele for mænd

Ud over de æstetiske årsager kan der også være nogle sundhedsmæssige fordele ved voksbehandling af mænd. For eksempel kan fjernelse af kropshår være med til at reducere ophobning af sved og bakterier, som kan føre til kropslugt. Det kan også hjælpe med at forhindre indgroede hår, som kan være smertefulde og grimme.
Men lad os minde dig om, at vi er datingeksperter. Mandlig voksbehandling kommer med en anden stor bonus: selvtillid. Hvis du ser godt ud, vil du føle dig godt tilpas, og det vil kunne ses på din date. Selvtillid er nøglen til et vellykket forhold, så hvorfor ikke starte som du har tænkt dig at fortsætte? Og hvis oralsex og rimming står højt på din prioriteringsliste, er mandlig voksbehandling en glimrende måde at forberede sig på disse aktiviteter på.

Resultater

Så, der har du det! Mandlig voksbehandling bliver mere og mere populær over hele verden, og kvinderne er bestemt ved at lægge mærke til det. Vi siger, at du skal gøre det, hvis du overvejer at give det en chance! Du vil måske blive overrasket over, hvor meget du kan lide det.
Når du har renset dig selv, kan du planlægge at finde sammen med en luderagtig enspænder, som du kan finde på en af de bedste hookup-dating sider.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning