Blog

En fejl, som du skal undgå over for kvinder

2022-05-28

En fejl, som du skal undgå over for kvinder

En af de største fejl, du kan begå over for kvinder, er at forsøge at være en "flink fyr" i stedet for en selvsikker mand med afslappet mod. Denne fejltagelse ødelægger en fyrs evne til at samle kvinder op, date dem, have sex med dem og endda være i forhold.

Hvorfor det er en fejl

"Nice guys" ender sidst, fordi de forsøger at købe kvinders hengivenhed med deres pænhed eller ved at gøre ting for kvinderne i stedet for at være en stærk, selvsikker mand. Kvinder er tiltrukket af styrken i mænd og afvises af svaghed, så nice guy-adfærd er faktisk en turn-off. Hun forventer at se i nærheden af en mand med nosser (både i fysisk og følelsesmæssig forstand). Men hvis en fyr er bekymret for, hvad en kvinde vil tænke, hvis han fortæller hende, hvordan han føler, eller hvordan han ønsker at opføre sig i nærheden af hende, vil hans selvtillid blive dæmpet.

Sådan undgår du denne fejl, når du opsøger kvinder

Kvinder finder mænds styrke tiltrækkende og bliver afvist af svaghed, så det er afgørende at vise din styrke. Slap af og vær dig selv omkring hende, og bekymr dig ikke om, hvad hun tænker om dig. Fortæl hende, hvordan du har det, og hvad du vil have, uden undskyldning eller forklaring. Vær assertiv og gå efter det, du vil have. Vigtigst af alt: Lad hende ikke kontrollere situationen og jeres interaktion. Ellers vil du tale med en attraktiv kvinde, som du gerne vil samle op og have sex eller opbygge et forhold til, men fordi du frygter kvindens reaktioner på det, du måske siger eller gør, vil du måske holde dig tilbage.

Sådan undgår du det, mens du dater kvinder

Når du dater en kvinde, skal du vise din styrke. Husk, at hvis en kvinde går på date med en fyr, så er hun interesseret i ham. Med andre ord - hun er åben for, at der potentielt kan ske noget. Det er ikke garanteret, at hun har lyst til at kysse, have sex og starte et forhold, men hun er åben for det. Ellers - ville hun ikke date dig.
Så hvis du ønsker at tage tingene til det næste niveau, hvad enten det er at kysse hende, invitere hende til at fortsætte en date hos dig eller noget andet, skal du ikke være bange for hendes reaktion på dine ord. Nogle kvinder vil dog ikke have lyst til at besøge en mands hjem på den første date, hvilket er helt i orden. Men i den modsatte situation vil hun sige ja til det, fordi hun ønsker, at daten skal fortsætte, eller hun ønsker at komme til et kys eller sex, eller simpelthen fordi hun ønsker at lære dig mere at kende.

Sådan undgår du det, mens du har sex med kvinder

Det er vigtigt at være selvsikker og afslappet, når du har sex. Men meget ofte begår mænd den samme fejl, når de begynder at spørge en pige om lov til at gøre noget, som han ønsker under sex. I stedet for f.eks. bare at ændre positionen, vende hende rundt, bøje hende forover og give hende den, spørger han hende, om hun vil skifte position. I dette tilfælde frygter han hendes reaktion på hans bevægelser i soveværelset.
Kan hun lide det? Helt sikkert NEJ. Det ødelægger det naturlige flow i sexlivet og stemningen i det hele taget.
De fleste kvinder mærker forskellen på en fyr, der altid spørger hende, om hun vil skifte stilling eller spørger hende, hvilken stilling hun vil have, kontra en mand, der lejlighedsvis spørger, om hun vil have en bestemt stilling, men som for det meste ikke stopper og begynder at tale og diskutere under sex. Han gør bare, hvad han vil: han vender hende rundt, han bøjer hende forover, han lægger sig oven på hende osv. I bund og grund gør han den stilling, han har lyst til, og som følge heraf bliver de fortabt i nydelsen af sexet.
Hun vil gerne føle, at den mand, hun har sex med, ikke er bange for hendes mulige reaktioner på, hvordan han vil bevæge sig, hvad han vil sige, hvordan han vil røre hende osv.

Indpakning

Husk, at kvinder er tiltrukket af selvsikre mænd "med nosser", som er trygge i deres egen hud og ved, hvad de vil have. Hvis du kan undgå "nice guy"-fejlen og lade din naturlige karisma skinne igennem, vil du blive overrasket over, hvor meget succes du har med kvinder.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning