Blog

Det sidste ord om pikstørrelse: Hvad vil kvinder have?

2022-11-19

Det sidste ord om pikstørrelse: Hvad vil kvinder have?

Pikstørrelse er et stort diskussionsemne blandt mænd. Vi vil alle gerne vide, hvad kvinder tænker om vores pikke, og om vi er "passende" eller ej. Men sandheden er, at det ikke er et sort-hvidt spørgsmål. Der er mange forskellige meninger derude, og hvad en kvinde kan lide, kan en anden måske ikke lide.

Betyder størrelsen virkelig noget?

Lad os få en ting på det rene: Størrelsen betyder noget, men ikke på den måde, som du måske tror. Ja, kvinder bekymrer sig om penisstørrelse, men kun fordi de tror, at det vil gøre en forskel i soveværelset. Den gennemsnitlige penisstørrelse er omkring fem til seks tommer, og det er helt fint. Faktisk foretrækker de fleste kvinder faktisk en mindre penis, fordi det er lettere at opnå orgasme med mindre stimulation.
Det vigtige er, at du ved, hvordan du skal bruge det, du har. Det er det, der virkelig betyder noget i soveværelset. Hvis du kan få din partner til at føle sig godt tilpas, så vil størrelsen ikke engang være et problem.

Hvad siger kvinder om pikstørrelse?

Når det kommer til pikstørrelse, er der mange myter og misforståelser derude. Men hvad mener kvinder egentlig? Tja, svaret er lidt kompliceret. For når det kommer til sex, vil forskellige kvinder have forskellige ting. Nogle kvinder foretrækker en større penis, fordi de finder det mere behageligt. Andre foretrækker en mindre penis, fordi de finder det mere behageligt. Og igen andre er egentlig ligeglade på den ene eller den anden måde.
Så bundlinjen er, at der ikke findes noget "rigtigt" svar med hensyn til pikstørrelse, og det handler om, hvad DU kan lide, og hvad der får DIG til at føle dig godt tilpas. Så hvis du spekulerer på, om du passer til det, kan du bedst spørge din partner, hvad han eller hun foretrækker.

Foretrækker kvinder omkreds eller længde?

Millionspørgsmålet, ikke sandt? Tja, svaret er mere komplekst, end du måske tror. Det afhænger virkelig af kvinden. Nogle kvinder er helt vilde med omkredsen, mens andre foretrækker længden. Og så er der nogle, der er ligeglade med begge dele, så længe fyren ved, hvordan han skal bruge det, han har. Her er sagen: Alle kvinder er forskellige. Ligesom vi hver især har forskellige præferencer, når det kommer til mænd, har vi også forskellige præferencer, når det kommer til deres pikke. Så det er virkelig forskelligt.
Men hvis jeg skulle vælge det ene eller det andet, ville jeg sige, at omkreds er lidt vigtigere end længde. Hvorfor? Fordi omkredsen giver mere stimulering af klitoris og vagina, hvilket kan føre til mere intense orgasmer. Plus, lad os være ærlige: En tyk pik ser og føles bedre ud end en tynd pik.
Og sidst men ikke mindst er det afgørende at have en god hygiejne og være god i sengen. For selv den største penis kan ikke kompensere for elendig sex!

Betyder det noget, om du er omskåret eller ej?

Du spekulerer måske på, om det gør en forskel, om du er omskåret eller ej. Og, ja, svaret er... måske. Nogle kvinder foretrækker udseendet af en omskåret penis, fordi det er det, de er vant til at se i pornografi. Andre finder det mere æstetisk tiltalende. Og nogle er ligeglade på den ene eller den anden måde. Med hensyn til hvordan det påvirker følelsen, er der nogle beviser for, at omskæring kan føre til nedsat følelse. Men igen er dette ikke en universel sandhed - nogle kvinder siger, at de ikke bemærker nogen forskel, mens andre siger, at de foretrækker den måde, som omskårne penisser føles på.
I sidste ende er det op til dig, om du er omskåret eller ej. Hvis du overvejer at få det gjort af kosmetiske årsager, skal du dog vide, at det ikke nødvendigvis vil være en game-changer i soveværelset.

Sådan får du mest muligt ud af det, du har fået

Nu hvor vi har fået alt det ud af det, så lad os tale om, hvordan du får mest muligt ud af det, du har. For selv om du ikke har en masse varme, er der stadig ting, du kan gøre for at sikre, at du giver din partner den bedst mulige oplevelse. Først og fremmest skal du fokusere på forspillet. Dette er noget, som mange fyre overser, men det er så vigtigt. Tag dig tid til virkelig at få din partner op at køre, før I begynder at have sex. Jo mere ophidset de er, jo mindre vil de bekymre sig om din pikstørrelse.
En anden ting, du kan gøre, er at være kreativ med dine stillinger. Der er mange forskellige måder at have sex på, og ikke alle kræver en stor penis. Vær kreativ og eksperimentér med forskellige stillinger, indtil du finder dem, der fungerer for dig og din partner.
Og endelig må du ikke glemme oralsex. Det er noget, som mange kvinder faktisk foretrækker, så det er bestemt værd at fokusere på, hvis du vil behage din partner.

At gå ud over det sædvanlige: Hvad tænker kvinder virkelig om store pikke?

I virkeligheden tror de fleste kvinder ikke, at de nogensinde vil få en partner med en stor pik. Men hvad tænker kvinder egentlig om store pikke? Elsker de dem, eller er de bare en plage i røven? Lad os finde ud af det. Det viser sig, at de fleste kvinder synes, at store pikke er tændte. Faktisk siger mange, at det er det største turn-on af alle. De elsker, hvordan den føles og ser ud, og de siger, at den får dem til at føle sig mere selvsikre og sexede.
Der er dog også nogle ulemper ved at have en stor pik. For det første kan det være ubehageligt for begge partnere under sex. Og for det andet lider mænd med store pikke ofte af for tidlig sædafgang.
Så der har du det. Kvinder elsker virkelig store pikke, men der er nogle ulemper, som du bør kende til, før du går ud og køber en :)

Konklusion

Svaret er, som med de fleste ting i livet, kompliceret. Forskellige piger vil have forskellige ting. Nogle er måske mere optaget af omkreds, mens andre prioriterer længde. Nogle vil måske have en pik, der både er lang og tyk, mens andre er mere fleksible. Det hele kommer ned til personlige præferencer. Den bedste måde at finde ud af, hvad en pige vil have, er at spørge hende direkte. Tal om dine og hendes bekymringer, og se om I kan nå frem til en fælles forståelse. Der er gode chancer for, at hun vil sætte pris på ærlighed og åbenhed.

Og hvis alt andet fejler, så husk, at selvtillid er nøglen. Enhver pige vil være som klister i dine hænder, hvis du er sikker på dig selv og dine evner.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Seneste anmeldelser for «Det sidste ord om pikstørrelse: Hvad vil kvinder have?»

4.0 / 5

Anmeldelser 1

Tina, Feb 1, 00:42

Min mand har en meget stor pik, og den gør at han altid har fået sin vilje igennem. Modsat andre er det mig(kone) som vil ha sex konstant. Jeg mødte ham for 23 år siden, og han har givet mig skede orgasmer hver dag i 23 år, og det er fordi at han er meget lang og tyk(pik) Og jeg er afhængig af den. Hvis vi ikke får morgen bollet, er min dag ødelagt af liderlighed og kærstesorg følesen blandet sammen.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning