Blog

Den overraskende sandhed om trekantsfantasier: Hvad vil pigerne have?

2022-11-30

Den overraskende sandhed om trekantsfantasier: Hvad vil pigerne have?

Så hvorfor ønsker piger at have sex med to mænd? Den vigtigste grund er, at de ønsker at føle så meget nydelse som muligt. Men for at realisere deres drømme skal de finde de rigtige partnere. Og det er ikke altid let.
Og hvis du er i et forhold, så bliver det endnu sværere, for nu skal du ikke kun finde to mænd, der er klar til at have sex med dig, men også en mand, der er klar til at dele dig med en anden mand. 

Hvad fantaserer kvinder om, når det kommer til trekanter?

Når det kommer til trekanter, fantaserer kvinder ofte om at være i centrum for opmærksomheden. De ønsker at føle sig begæret af to mænd og opleve al den nydelse det er at være midt i en dampende trekant. Mange piger ønsker at føle dobbelt penetration og realisere deres vildeste fantasier.
Mange kvinder drømmer om at have en trekant med deres partner og en anden mand, og de fantaserer ofte om at blive taget af to mænd på samme tid. De forestiller sig at føle både vaginal og anal nydelse og drømmer ofte om at blive kysset og rørt af begge mænd.
For nogle kvinder er en trekant en måde at udforske deres frække side på og opleve ting, som de normalt ikke ville gøre i sengen.

Hvordan introducerer du emnet trekant med din partner?

Så du har besluttet dig for, at du er interesseret i at udforske verdenen af trekanter. Fantastisk! Men før du tager springet, er du nødt til at tale med din partner om det. Her er et par tips til at introducere emnet på en åben, ærlig og i sidste ende sjov måde.
Først skal du starte med at formulere det som noget, du er nysgerrig på, ikke som noget, du er fast besluttet på at gøre. Det vil være med til at fjerne noget af presset og få det til at føles som en samtale snarere end en anmodning.
Derefter skal du tage dig god tid. Forvent ikke, at din partner med det samme siger ja (eller nej). Giv dem en chance for at tænke over det og stille eventuelle spørgsmål. Og vigtigst af alt, sørg for at lytte til deres svar.
Endelig skal du have det sjovt med det! Det skal være en fornøjelig oplevelse for jer begge to, så lad være med at gå for meget op i detaljerne. Bare slap af og nyd turen.

Forskelle mellem mand-kvinde-mand og mand-kvinde-mand-kvinde-trekobler

Når det kommer til trekantsfantasier, er der to hovedvarianter: mand-kvinde-mand (MFM) og kvinde-mand-kvinde-kvinde (FMF). Den første type er den mest populære blandt mænd, da den giver dem en følelse af magt og autoritet. Den anden type er den mest populære hos kvinder, da de samtidig oplever vaginal og anal nydelse.
Mens begge typer af trekanter kan være dejlige for alle deltagere, skal der tages højde for nogle forskelle.
I MFM-treer er det mændene, der bestemmer og sætter tempoet og tonen for mødet. Det er også afgørende, at den ene mand tager føringen, mens den anden følger hans instruktioner. På den anden side kræver FMF-treer mere kommunikation mellem to kvinder for at sikre, at alle er tilfredse. En anden vigtig forskel er, at MFM-treer fokuserer mere på selve den seksuelle handling, mens FMF-treer ofte involverer mere kysseri, kram og forspil. 
Så hvis du overvejer en trekant, er det vigtigt at sætte dig ned med din partner og finde ud af, hvilken type møde I begge er interesserede i. Med lidt planlægning og kommunikation er I sikre på at få en vild og tilfredsstillende oplevelse.
Hvis du forstår disse forskelle, kan det hjælpe dig med at vælge den type, der passer bedst til dine ønsker.

Tips til at deltage i en vellykket, sikker og fornøjelig trekantoplevelse

Er du klar til at gøre din fantasi til virkelighed? Det er fantastisk! Men for at få en vellykket, sikker og fornøjelig trekantoplevelse er der nogle grundregler, som du skal følge.
For det første skal du etablere tillid og kommunikation mellem alle tre partnere, før du begynder at lege. Sørg for, at alle er på samme side, og at alle ønsker er udtrykt klart og tydeligt, så ingen føler sig utilpas eller presset til noget, de ikke har lyst til at gøre. Husk også, at samtykke er afgørende - sørg for, at alle er trygge ved de involverede aktiviteter/fantasier, før du går i gang.
For det andet bør en trekant ikke forhastes. Tag dig god tid og gå langsomt frem - prøv forskellige stillinger, hold pauser om nødvendigt, og lad alle være med til at bestemme tempoet. Og endelig skal du aldrig glemme sikkerheden! Sørg for, at alle ved, hvor kondomerne er placeret, og brug dem om nødvendigt.

Hvor kan man finde en tredje partner?

Nu hvor du forstår, hvad der gør trekantsfantasier så spændende for piger, er det næste spørgsmål, hvordan du finder en tredje partner? Der er ikke noget svar, der passer til alle her, da alle par er forskellige. Men der er et par muligheder, du kan undersøge.
En metode er at lede efter nogen gennem online dating sider og apps, der eksplicit er rettet mod trekanter. Som du kan forestille dig, har disse websteder en tendens til at tiltrække flere mennesker, der er åbne over for utraditionelle forhold og seksuelle oplevelser.
En anden mulighed er at lede efter nogen gennem fælles venner eller bekendte. Husk, at det er vigtigt at være klar over forventningerne fra starten og sikre, at alle involverede føler sig godt tilpas med arrangementet. I bund og grund er kommunikation nøglen.
Det sidste forslag ville være at deltage i arrangementer eller konferencer vedrørende seksualitet og forhold. Ved disse sammenkomster vil du finde ligesindede personer, der deler dine interesser og respekterer dine grænser - hvilket gør det meget lettere at finde en potentiel tredje partner.

Konklusion

En nylig undersøgelse viste, at næsten 70 % af kvinderne har fantaseret om at have en trekant. Og mens det er mere almindeligt for mænd at fantasere om trekanter, er det stadig et relativt tabubelagt emne for kvinder.
Der er mange grunde til, at folk fantaserer om trekanter, men i sidste ende koger det ned til at ville opleve noget nyt og spændende. Hvis du er i et forhold, kan det være en måde at krydre tingene på. Og hvis du er single, kan det være en måde at udforske din seksualitet på uden at binde dig til én person.
Uanset hvilken grund du har til at have lyst til at have en trekant, er der ingen skam i det. Det er din fantasi, og du bør gøre det, der gør dig glad.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning