Blog

Den chokerende sandhed om, hvordan dating ser ud i dag

2022-08-11

Den chokerende sandhed om, hvordan dating ser ud i dag

Dating i disse dage ligner meget lovlig prostitution. Du tilbyder din tid, dit selskab og nogle gange endda din krop i bytte for noget, du ønsker. Uanset om det er kærlighed, opmærksomhed eller materielle ting, er vi blevet et samfund, der ikke skammer sig over at indrømme, at vi udnytter hinanden.
Kvinder er ikke længere kun en krop, og mænd er ikke længere kun en tegnebog. Vi er komplekse mennesker med følelser og lyster. Men det virker som om samfundet stadig hænger fast i den tankegang, at kvinder kun er gode til én ting.
Det er på tide at ændre den måde, vi tænker på dating og forhold. De bør være baseret på gensidig respekt og beundring og ikke på, hvad den ene kan få af den anden.

Handelsvarer for kvinders kroppe

Vi er alle reduceret til vores mest basale funktioner, og vi bliver åbent gjort til handelsvarer for andres fornøjelses skyld. Det er deprimerende, jeg ved det. Men det er på tide at se sandheden i øjnene. 
Du har måske ikke indset det, men når du behandler kvinder som objekter, som noget, der kan købes og sælges, deltager du i at gøre kvinders kroppe til varer. Og lad os være ærlige, det er præcis sådan, dating ser ud i dag.
Det handler ikke kun om at finde en at finde en at score - det handler om at finde en, der kan opfylde dine behov, uanset om det er en, der kan tage sig af dig eller vise sig frem for dine venner. Og alt for ofte glemmer vi, at kvinder er mennesker med deres egne tanker og følelser. Vi ser dem bare som kroppe, der skal bruges og derefter smides væk.
Det er på tide at ændre den måde, vi tænker på dating. Kvinder er ikke bare en krop, ligesom mænd ikke bare er en tegnebog. Vi fortjener at blive behandlet med respekt og værdighed, og det er op til os at kræve det af de mennesker, vi dater.
Så hvad kan vi gøre ved det? Tja, det første skridt er at erkende, at det sker, og det andet skridt er at tale om det. Vi er nødt til at føre disse vanskelige samtaler, hvis vi nogensinde håber at kunne ændre noget.

Mænd bliver ikke set som andet end tegnebøger

Her er den barske virkelighed: Mænd bliver ikke set som andet end tegnebøger, når det gælder dating. Kvinder i dag skammer sig ikke over at indrømme, at de leder efter en mand med penge, og mænd er lige så skyldige i at forvente sex til gengæld for deres økonomiske støtte.
Det er en trist situation, men vi er nødt til at se kendsgerningerne i øjnene. I dagens samfund handler det hele om, hvad du kan tilbyde en anden. Og hvis du ikke er velsignet med rigdom, er du i en ugunstig situation fra starten.
Det er på tide med en forandring. Vi skal begynde at værdsætte folk for dem, de er, og ikke for det, de kan tilbyde. Så lad os alle sammen love at gøre en forskel og være den forandring, vi ønsker at se i verden.

Sex forventes som en modydelse for penge

Når du begynder at date nogen, er det vigtigt at være klar over, hvad du leder efter. Er du bare på udkig efter et tilfældigt opkobling, eller er du interesseret i noget mere seriøst?
Alt for ofte indgår folk i forhold uden at være ærlige om deres intentioner. Og det ender med at ske, at den ene person ender med at blive såret.
Det er ikke rigtigt, men det er virkeligheden. Kvinder bliver behandlet som varer, og sex forventes som en modydelse for penge. 

Grænsen mellem dating og prostitution er mere sløret end nogensinde før

Du sælger din tid, din opmærksomhed og vigtigst af alt din krop. Du går på dates med mænd, som forventer, at du skal give dem vin og middag, og så forventer de sex bagefter. 
Der findes noget, der hedder "sugar dating", hvor folk går på dates med nogen, som de ikke er interesseret i romantisk, men som de stadig er villige til at betale for deres tid.
Det lyder måske skørt, men det bliver mere og mere almindeligt. Det er ikke kun mænd, der er skyldige i dette; kvinder er lige så slemme.
Så hvorfor finder vi os i det? Hvorfor fortsætter vi med at date folk, der ikke ser os som andet end et stykke kød eller en tegnebog? Det er på tide, at vi står op for os selv og kræver mere respekt. Det er på tide at gå ud med folk, der ser os som mennesker og ikke som handelsvarer.

Mine damer - fokuser på at opbygge dig selv.

Du tænker sikkert: "Hvor skal jeg begynde?" Lad os begynde med det grundlæggende. 
Bruger du tid sammen med mennesker, der er vigtige for dig? Arbejder du på at forbedre nogle færdigheder eller evner? Ønsker du at være den bedst mulige udgave af dig selv?  Ved du, hvem du egentlig er?
Enhver kvinde bør være tilfreds med sig selv og sit liv, uanset om hun har en partner eller ej. Det er den slags spørgsmål, som unge kvinder bør overveje i stedet for at koncentrere al deres opmærksomhed om deres udseende.
Hvis du kun er attraktiv på grund af dit udseende, vil der være andre attraktive (og kloge) kvinder derude.
Fyre leder efter mere end bare et kønt ansigt. De vil have en, der kan udfordre dem og få dem til at tænke. De vil have en interessant og engagerende person. Og vigtigst af alt vil de have en, der er ligeværdig med dem (selvfølgelig hvis manden er noget værd).

Fremtidens dating

Så hvordan ser fremtidens dating ud? Jeg tror, at det kommer til at handle om at finde en person, som man forbinder sig med på et personligt plan. En person, som du virkelig kan stole på og dele dit liv med. Dating handler om at finde en særlig person, og det er noget, der ikke vil ændre sig, uanset hvordan verden ændrer sig.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning