Blog

De nye regler for moderne online dating

2022-09-09

De nye regler for moderne online dating

Som mange andre tænker du sikkert på online dating som en sidste udvej. Du har sikkert haft dårlige erfaringer med online dating tidligere, eller du synes bare ikke, at det er din tid værd.
Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at online dating faktisk er en fantastisk måde at møde nye mennesker på? Hvad hvis jeg fortalte dig, at der er nye regler for online dating, som kan hjælpe dig med at finde den rette person for dig?
I dette indlæg vil vi skitsere 6 nye regler for moderne online dating, som vil hjælpe dig.

Sms'er er bedre end at ringe.

Du troede, at du kendte reglerne for moderne dating, men tingene har ændret sig. 
Regel nummer et: Sms'er overtrumfer opkald, i hvert fald i starten. Du er mere tilbøjelig til at få et svar, hvis du sms'er. Men vær ikke for ivrig - vent et par timer med at svare, eller endda en dag.
Regel nummer to: Vær interessant. Du skal ikke bare give en liste over dine resultater eller opregne dine yndlingsbøger og -film. Vær sjov, vær provokerende, vær dig selv.
Regel nummer tre: Vær ikke bange for at bede om det, du vil have. Hvis du ser nogen, du kan lide, så sig det til dem. Og hvis du bliver afvist? Det er helt i orden - kom bare videre.
Regel nummer fire: Vær positiv. Bliv ikke modløs, hvis du ikke får svar fra nogen med det samme (eller nogensinde). Der er masser af fisk i havet, så bliv ved med at kaste dit net ud, og du vil finde en fantastisk person.

Skriv korte beskeder

Så du har besluttet dig for at dyppe tæerne i online dating-verdenen. (Godt for dig!) 
Regel nummer et: Hold dine beskeder korte. Ingen ønsker at læse en roman, især ikke når de forsøger at finde en date. Hvis du ikke kan sige det i et par sætninger, er det sandsynligvis ikke værd at sige.
Regel nummer to: Vær specifik. Når du skriver din profil, skal du ikke bare opregne generiske interesser som "film" eller "rejser". Giv folk en fornemmelse af, hvad du virkelig interesserer dig for, og de vil være mere tilbøjelige til at tage kontakt.

Prioriter profilbilleder frem for alt andet

Når det kommer til online dating, vil alle først se dit profilbillede. Så det er afgørende, at du gør et godt førstehåndsindtryk og sætter din bedste fod fremad.
Det betyder ingen slørede selfies eller billeder, hvor du ikke ser bedst ud. Du skal se ud som om, du har det sjovt og nyder livet - for det er dem, du ønsker at tiltrække.
Så tænk dig godt om, når du vælger de rigtige billeder til din profil. Og sørg for, at de er af høj kvalitet og repræsentative for den, du er.

Accepter, at andre vil svigte dig, måske endda meget.

Du har sikkert hørt det gamle ordsprog: "Livet er en tovejs gade". Nå, det samme gælder for dating. Det handler ikke kun om dig, og det handler ikke kun om dem. Du skal give lige så meget, som du tager, herunder forstå, at folk vil svigte dig. En masse.
Sådan er det bare i dag. Vi har alle sammen travlt, og alle har meget at se til. Så tag det ikke personligt, når nogen aflyser dig i sidste øjeblik eller svigter dig på en date. De gør det sikkert ikke, fordi de ikke kan lide dig - de gør bare det, de skal for at passe deres egne ting.
Det bedste, du kan gøre, er at være forstående og fleksibel. Læg ikke alle dine æg i én kurv; vær klar til at følge med strømmen. Hvis en date falder igennem, er der altid en anden lige rundt om hjørnet.

Slip af med løgnene på datingsiderne.

Det bliver sværere og sværere at skelne fakta fra fiktion i online-datingverdenen. I disse dage sætter alle deres bedste fod fremad, hvilket betyder, at du ser mange mennesker, som faktisk ikke er dem, de siger, de er.
Derfor er det vigtigt at være proaktiv med hensyn til at filtrere løgnene fra. Start med at være opmærksom på detaljerne i en persons profil. Øger de deres højde? Overdriver de deres stillingsbetegnelse? Hvis noget virker forkert, er det sandsynligvis også tilfældet.
En anden ting, du skal holde øje med, er røde flag i dine samtaler. Hvis en person f.eks. altid beder om penge eller gavekort, er det et ret tydeligt tegn på, at vedkommende ikke er på toppen. Stol på din mavefornemmelse, og vær ikke bange for at gå væk fra en situation, der ikke føles rigtig.

Vær ikke bange for at eksperimentere.

Online dating er en verden i konstant forandring, så det er vigtigt at være fleksibel og åben. Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige måder at møde folk på eller forskellige sider og apps.
Og hvis du ikke har heldet med dig, skal du ikke være bange for at prøve noget nyt. Du ved aldrig, hvad der måske virker for dig.
Så der har du det - 6 nye regler for online dating, der vil hjælpe dig med at finde det, du har brug for i den digitale tidsalder. Nu skal du ud og begynde at swipe!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning