Blog

De mest akavede ting, der kan ske på en date

2022-07-14

De mest akavede ting, der kan ske på en date

Dating kan være et minefelt. Der er så mange ting, der kan gå galt, og ofte er det de små ting, der kan være afgørende for, om en date bliver til noget eller ej. Her er nogle af de mest akavede ting, der kan ske på en date, og hvordan du håndterer dem. Nogle af dem kan løses med en smule humor og en positiv indstilling, men andre kan være en dealbreaker.

Din date er forsinket.

Dette er ret almindeligt, og det er ikke altid din dates skyld. Nogle gange sker der bare ting, og folk bliver forsinkede. Det bedste du kan gøre i denne situation er bare at slappe af og følge med strømmen. Hvis din date til sidst dukker op, vil han/hun sikkert undskylde, og du kan bare grine af det. Men hvis de er mere end en halv time forsinket uden nogen forklaring, er det måske på tide at sige stop.

Din date aflyser i sidste øjeblik.

En sådan situation er en af de mest frustrerende ting, der kan ske på en date. Du har glædet dig til det hele ugen, og så aflyser de i sidste øjeblik uden nogen forklaring. Det er muligt, at der er kommet noget i vejen, og at de virkelig ikke kunne komme, men det er også muligt, at de bare ikke er så meget til dig. Hvis de ikke giver dig en god grund til at aflyse, er det måske bedst at komme videre.

Din date kommer ikke.

Dette er det værste tilfælde af en dårlig date. Du dukker op på det aftalte tidspunkt og sted, og din date er ikke til at finde. De har ikke ringet eller sendt en sms for at fortælle dig, at de ikke kom; de har bare efterladt dig i stikken. Dette er helt klart en dealbreaker, og du bør aldrig gå ud med en person, der gør dette. Der er masser af fisk i havet, og du fortjener ikke at blive brændt af på denne måde. Du skal blot åbne datingsider eller applikationer for at finde en anden date til i aften.

Din date er høj eller fuld.

Hvis din date er høj eller fuld, er det et stort rødt flag. De er sandsynligvis ikke ved deres fulde fem, hvilket kan føre til farlige eller kompromitterende situationer. Hvis de er høje eller fulde, er det bedre at sige farvel og gå med det samme. Du ønsker ikke at være i en situation, hvor du ikke har kontrollen.

Din date er uhøflig eller respektløs.

Hvis din date er uhøflig eller respektløs, er det en god idé at sige stop. Der er ingen grund til at finde sig i, at nogen mishandler dig. Livet er for kort til at spilde din tid på folk, der ikke værdsætter dig.

Din date vil tale om eks'er.

Hvis din date ønsker at tale om ekser, er det et stort rødt flag. Denne opførsel er upassende og viser, at de ikke er kommet sig over deres tidligere forhold. Hvis de begynder at tale om ekser, skal du høfligt undskylde dig selv og afslutte daten. Du har ikke brug for at blive trukket ned af deres bagage.

Din date er på deres telefon hele tiden.

Hvis din date er på sin telefon hele tiden, er det uhøfligt og respektløst. De er sandsynligvis ikke interesserede i at tale med dig, hvis de ikke engang kan lægge deres telefon væk i et par minutter. Hvis de er på deres telefon hele tiden, skal du høfligt forklare, at du gerne vil have en samtale.

Din date har dårlig ånde.

Hvis din date har dårlig ånde, er det lidt af en pinlig situation. Du bør måske høfligt undskylde dig selv og tage en mintpastil eller et tyggegummi fra din taske. Hvis den dårlige ånde fortsætter, skal du overveje at afslutte daten før tid, for det bliver sandsynligvis ikke bedre.

Glemmer du din dates navn

Det kan være lidt akavet, hvis du glemmer din dates navn. Hvis du ikke kan huske deres navn, kan du prøve at spørge dem om noget, de har fortalt dig tidligere i samtalen, og det vil forhåbentlig genopfriske din hukommelse. Hvis du stadig ikke kan huske deres navn, skal du bare høfligt undskylde.


Dette er blot nogle af de mest akavede ting, der kan ske på en date. Det er dog vigtigt at huske, at disse ting sker for alle på et tidspunkt. Det bedste du kan gøre er at slappe af og følge med strømmen. Hvis du kan grine af disse akavede situationer, vil din date sikkert blive imponeret over din humoristiske sans. Ikke desto mindre er det altid bedst at afslutte daten før tid, hvis du føler dig ubehagelig eller usikker. Din sikkerhed og dit velbefindende bør altid være din højeste prioritet.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning