Blog

De 9 vigtigste regler for venner med fordele

2022-09-03

De 9 vigtigste regler for venner med fordele

Med hensyn til Venner med fordele er der mange ting, man skal huske, hvis man ønsker, at arrangementet skal fungere for begge parter.
Du skal være klar over, hvad hver person forventer af forholdet, og det er her, at det er praktisk at sætte grænser. I skal også være respektfulde over for hinanden og holde kommunikationen åben.
I denne artikel vil vi gennemgå de 10 vigtigste regler for Friends with Benefits. Ved at følge disse regler vil du være i stand til at opretholde et sundt og lykkeligt forhold med din ven med fordele.

Regel nr. 1: Hold det afslappet

Som i ethvert andet forhold er der nogle grundregler, der skal følges i forbindelse med venner med fordele. Regel nr. 1 er at holde tingene afslappet, ikke at tale om dine følelser eller blive følelsesmæssigt knyttet til hinanden.
Det er også vigtigt at være tydelig over for hinanden om, hvad I ønsker af arrangementet. Er du bare på udkig efter et afslappet opkobling eller ønsker du noget mere? Tingene kan hurtigt blive rodet, hvis I ikke er på samme side.

Regel nr. 2: Fastsæt nogle grundregler

Du og din ven med fordele bør blive enige om nogle grundregler, før I begynder at være sammen. 
Det er vigtigt at være på samme side med hensyn til sex, f.eks. hvor ofte I vil se hinanden, hvis I er eksklusive, og hvilken slags seksuel aktivitet I er trygge ved.

Regel nr. 3: Hold dine muligheder åbne

Regel nr. 3 handler om at holde dine muligheder åbne. Husk, at dette er en uforpligtende situation, så du ønsker ikke at blive for knyttet til din FWB.
Vær åben for at se andre mennesker, og hold din kommunikation med din FWB let og afslappet. På denne måde vil I begge forblive glade og tilfredse.

Regel #4: Bliv ikke jaloux

Så du og din ven med fordele kommer godt ud af det med hinanden. I nyder begge afslappet sex, og ingen af jer leder efter noget mere. Men så, en dag, ud af det blå, begynder din ven at blive jaloux. De stiller spørgsmål som: "Hvorfor hænger du altid ud med andre?" eller "Hvem talte du i telefon med?"
Hvad gør du i denne situation? Regel nummer fire er, at du ikke skal blive jaloux. Hvis din ven begynder at blive besidderisk, er det på tide at afslutte aftalen og komme videre. Hold tingene afslappet og uden dramatik ved at undgå situationer, der kan skabe jalousi eller konflikter.

Regel nr. 5: Hold det fysisk

Regel nummer 5 er at holde det fysisk. Det betyder, at du skal holde sexdelen af dit forhold i centrum. Der er ikke brug for lange samtaler, ingen grund til dybe følelser. Bare hold tingene enkle og fysiske.
Dette kan virke som en no-brainer, men det er en regel, som mange glemmer. De begynder at blive viklet ind i den følelsesmæssige side af tingene, og før de ved af det, er de i et fuldblodsforhold. Og som vi alle ved, kan forhold være rodede og komplicerede.
Så hvis du ønsker at holde tingene enkle, skal du holde dig til det grundlæggende og holde tingene fysiske. Du vil takke dig selv senere.

Regel nr. 6: Vær ærlig

Hvis I ønsker at holde jeres "venner med fordele"-arrangement i gang uden problemer, skal I være ærlige over for hinanden. Det betyder, at I skal være ærlige om jeres følelser og forventninger.
Det er vigtigt at huske, at dette er et forhold baseret på gensidig bekvemmelighed, så forvent ikke for meget af din ven med fordele. Og vær ikke for klæbende - husk på, at I ikke er i et fast forhold.
Hvis I begge kan holde jer til disse regler, er I garanteret et sjovt og afslappet forhold, der ikke indebærer drama eller hjertesorger.

Regel nr. 7: Kom ikke for tæt på

Du tænker måske: "Ja, det lyder jo alt sammen godt, men hvordan kan jeg sikre mig, at jeg ikke kommer for tæt på min ven og ødelægger venskabet?" Regel nr. 7 handler om at holde afstand.
Husk, at hele pointen med denne ordning er at undgå at blive såret. Så brug ikke al din tid sammen med dine venner, og lad dig ikke falde for dem. Hold tingene lette og ubekymrede, så skal du nok klare dig.

Regel nr. 8: Vær diskret

Du bør også være diskret, når det kommer til dine venner med fordele. Fortæl ikke alle, du kender, om jeres arrangement - det vil komplicere tingene.
Og begynd ikke at prale over for dine venner om, hvor godt dit sexliv er, nu hvor du har en FWB-aftale. Tro mig, de vil ikke høre det. Hele pointen med denne form for forhold er at holde tingene hemmelige.
Så vær diskret, og du vil kunne nyde din ven med fordele uden drama eller komplikationer.

Regel nr. 9: Hyg dig

Du er endelig klar til at afprøve en aftale med venner med fordele, og du er spændt! Men før du lader dig rive med, er der et par ting, du skal huske på.
Først og fremmest skal du have det sjovt! Det skal være en sjov og ubekymret oplevelse for jer begge. Hvis det begynder at føles som for meget arbejde, eller hvis en af jer føler jer utilpas, er det på tide at sige stop.
En anden ting, du skal huske på? Glem ikke dine andre venner! Bare fordi du er involveret i en "venner med fordele"-situation betyder det ikke, at du ikke stadig kan hænge ud med dem. Faktisk vil jeg anbefale, at du regelmæssigt planlægger gruppehænge, så du ikke bliver for klæbende med din FWB.

Hvor finder man Friend with Benefits?

Nu hvor du kender de 9 bedste regler for venner med fordele, er det tid til at finde en person at indgå en aftale med. Heldigvis er der masser af muligheder for at gøre dette.

Hvis du arbejder på kontoret, kan du prøve at invitere nogen ud på kaffe eller drinks efter arbejde. Det er en god måde at lære nogen bedre at kende på, og du kan måle deres interesse i et afslappet forhold.
En anden mulighed er online dating. Der findes masser af websteder og apps, der henvender sig til folk, der leder efter venner med fordele. Bare sørg for at være ærlig omkring dine forventninger, og spild ikke nogens tid, hvis du ikke leder efter det samme.

Endelig kan du altid prøve lykken på en bar eller klub. Hvis du ser en person, som du er interesseret i, så gå hen og begynd at chatte med vedkommende. Vær flirtende, og se, om de reagerer på samme måde. Hvis de virker åbne over for tanken om et afslappet forhold, så har du måske fundet dig en ven med fordele.

Uanset hvordan du finder nogen, skal du bare følge de 9 bedste regler for venner med fordele, så er du sikker på at få en god tid. Tak for læsningen, og held og lykke!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning