Blog

De 10 største turn-ons for mænd

2022-04-21

De 10 største turn-ons for mænd

Selv om dette måske er lidt af en generalisering, er der helt sikkert nogle ting, der har en tendens til at drive de fleste mænd til vildskab i soveværelset. Fra lingeri til legende drillerier, find ud af, hvad der får din mands motor til at køre, og brug disse tips til at krydre jeres kærlighedsliv!

 1. Lugt godt : Denne er enorm. Mænd er utroligt visuelle væsner, men de reagerer også stærkt på dufte. Sørg for, at du har en signaturduft, som han ikke kan få nok af. Det vil få ham til at ønske at være i nærheden af dig hele tiden!
 2. Klæd dig på til at imponere : Igen, mænd er visuelle væsener. De elsker at se deres partner klædt på og se smuk ud, det får dem til at føle sig stolte over at være sammen med dig, og det tænder dem samtidig.
 3. Vær selvsikker : Det er et stort tændingsmoment for mænd. Der er intet mere sexet end en kvinde, der kender sit eget værd og ikke er bange for at vise det. Vær selvsikker på dig selv og dit forhold, og han vil være helt vild med dig.
 4. Vær spontan : Mænd elsker en god overraskelse, så prøv at blande tingene en smule. Planlæg en weekendtur i det øjeblik, du har lyst, eller tag ham med ud på en aften i byen, som han aldrig vil glemme.
 5. Vær en god lytter : Mænd føler ofte, at de ikke rigtig bliver hørt i deres forhold. Gør en indsats for virkelig at lytte til, hvad han siger, og I vil begge få gavn af bedre kommunikation og en dybere forbindelse.
 6. Tag det første skridt : Mænd elsker, når kvinder tager styringen, især i soveværelset. Vær ikke bange for at tage initiativ til sex, nogle gange er det lige det, han har brug for for at føle sig ønsket og elsket.
 7. Vær lidenskabelig : Mænd er lidenskabelige væsner, og de ønsker, at deres partner også skal være lidenskabelig. Vis ham, hvor meget du holder af ham og jeres forhold ved at være entusiastisk og udtryksfuld i jeres elskov.
 8. Vær eventyrlysten : Mænd elsker en kvinde, der er villig til at tage risici og prøve nye ting.
 9. Vær udfordrende : Mænd vil have en kvinde, der er en udfordring, en kvinde, som de skal arbejde for at vinde over.
 10. VÆR DIG SELV!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning