Blog

Årsager Det kan være tid til at afslutte tingene med en person, du er dating

2022-07-23

Årsager Det kan være tid til at afslutte tingene med en person, du er dating

Det kan være svært at vide, hvornår det er tid til at afslutte tingene med en person, du dater. Måske føler du det ikke længere, eller måske har du bare indset, at I er på forskellige veje. Uanset årsagen er det aldrig nemt at slå op. Men nogle gange er det nødvendigt. Her er et par tegn på, at det måske er på tide at gøre det forbi med din datingpartner.


1. Det er altid dig, der tager initiativ til kontakt og lægger planer

Hvis du dater nogen, og du finder ud af, at det altid er dig, der skal tage initiativ til kontakt eller lægge planer, er det måske på tide at gøre en ende på tingene. Hvis din partner aldrig tager initiativ til at tage kontakt eller se dig, er det et tegn på, at han/hun ikke er lige så interesseret som dig. Hvis det altid er dig, der gør alt arbejdet i forholdet, vil det ikke være holdbart i det lange løb.

2. Du føler ikke, at du kan være dig selv i nærheden af dem

Hvis du ikke føler, at du ikke kan være sammen med din partner, er det et tegn på, at der er noget galt med forholdet. Du skal føle dig tryg og sikker ved at være dit sande jeg i nærheden af din partner. Hvis du hele tiden føler, at du er nødt til at spille en persona i nærheden af ham/hende, er det ikke et sundt forhold.

3. I skændes altid

Hvis du oplever, at du altid skændes med din partner, er det et tegn på, at forholdet er usundt. Par skændes af og til, men det vil ikke fungere, hvis det er en konstant ting. Hvis I ikke kan synes at kunne løse jeres uenigheder eller nå til enighed, er det måske på tide at gøre en ende på tingene.

4. De er varme og kolde - de får dig til at føle, at du aldrig er god nok

Det kan være forvirrende og frustrerende, hvis din partner altid er varm og kold. Hvis de får dig til at føle, at du aldrig er god nok, er det ikke et sundt forhold. Hvis du finder dig selv konstant jagtende efter dem eller bøjer dig bagover for at behage dem, er det tid til at komme videre.

5. Du stoler ikke på dem

Hvis du ikke stoler på din partner, er det et tegn på, at forholdet ikke vil fungere. Tillid er afgørende i ethvert forhold. Hvis du ikke kan stole på din partner, vil det ikke være let at have et sundt og lykkeligt forhold.

6. Du føler, at du går på æggeskaller hele tiden

Hvis du føler, at du altid går på æggeskaller omkring din partner, er det et tegn på, at der er noget galt. Du skal føle dig tryg og sikker i dit forhold. Hvis du hele tiden føler, at du skal passe på, hvad du siger eller gør, er det ikke et sundt forhold.

7. De er kontrollerende eller manipulerende

Hvis din partner er kontrollerende eller manipulerende, er det et tegn på, at forholdet ikke er sundt. Ingen bør holde dig fast eller få dig til at føle, at du er nødt til at gøre tingene på deres måde. Hvis du befinder dig i en situation, hvor du bliver kontrolleret eller manipuleret, er det på tide at gøre en ende på tingene.

8. Du ser ikke en fremtid med dem

Hvis du ikke kan se en fremtid med din partner, er det et tegn på, at det er på tide at gøre en ende på tingene. Hvis du ikke kan se dig selv sammen med dem i det lange løb, er det ikke værd at blive i forholdet.

9. Du føler dig ikke som dig selv, når du er sammen med dem

Hvis du ikke føler dig som dig selv, når du er sammen med din partner, er det et tegn på, at der er noget galt. Du skal kunne være dit sande jeg i forholdet. Hvis du opdager, at du konstant tager en persona på eller lader som om du er en person, du ikke er, er det ikke et sundt forhold.

10. De støtter ikke dine drømme og mål

Hvis din partner ikke støtter dine drømme og mål, er det et tegn på, at han/hun ikke passer til dig. Din partner bør være din største cheerleader og støtte. Hvis de ikke er interesseret i det, du vil opnå, eller ikke tror på dig.

11. De nedgør dig altid, enten åbent eller skjult

Hvis din partner konstant sætter dig ned, enten åbent eller skjult, er det et tegn på, at de ikke er gode for dig. Ingen fortjener at være i et forhold, hvor de konstant får det til at føles som om, at de ikke er gode nok. Hvis du befinder dig i denne situation, er det på tide at komme videre.

12. Du føler ikke kærlighed eller påskønnelse fra dem

Hvis du ikke føler kærlighed eller påskønnelse fra din partner, er det et tegn på, at forholdet ikke er sundt. Alle fortjener at være i et forhold, hvor de føler sig elsket og værdsat. Hvis du ikke føler, at din partner værdsætter dig, er det tid til at gøre en ende på tingene.

Hvis du dater nogen, og du ikke er sikker på, om det er på tide at gøre en ende på tingene, er dette nogle få tegn, der kan indikere, at det er tid til at sige stop. Uanset årsagen er det aldrig nemt at slå op. Men nogle gange er det nødvendigt.

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning