Blog

9 "beskidte" hemmeligheder om kvinder, som de aldrig vil have, at du skal vide

2022-08-07

9

Hvilken kvinde kan ikke lide at have et par hemmeligheder? Vi har dem alle sammen - små ting, som kvinder gør, som de ikke ønsker, at nogen skal vide noget om.
Der er dog nogle hemmeligheder, som vi aldrig vil have, at mænd skal vide noget om. Ting, der er lidt "beskidte" og måske får os til at virke mindre end perfekte i dine øjne. I denne artikel vil vi dele 9 af disse hemmeligheder med dig.

Hun bedømmer dine sko

Hvis du skal ud med hende, så sørg for, at dine sko er rene. Hun bedømmer dig, og nogle gange er hun ikke bange for at lade dig vide det.
Faktisk bedømmer hun sandsynligvis alle dine outfits. Hun er en kvinde, der ved, hvad der ser godt ud, og hvad der ikke gør. Hun ved også, hvad der er på mode, og hvad der ikke er. Og hun tøver ikke med at give sin mening - også selv om du ikke beder om det.
Så hvordan kan du vinde hende for dig? Ved at være selvsikker og ved at kende dine ting. Klæd dig som en mand, der ved, hvad han vil have, og hun vil respektere dig. Og vær opmærksom på de små detaljer, som f.eks. dine sko.

Hun sammenligner dig altid med sin eks

Det er aldrig nemt, når din nye kæreste konstant sammenligner dig med hendes eks. Og det er endnu værre, når du opdager, at hun hele tiden måler dig for at se, hvordan du står mål med hende.
Det er som om hun leder efter fejl hos dig, og uanset hvor hårdt du prøver, kan du ikke leve op til hendes forventninger. Sagen er, at hendes eks sikkert var en total idiot, og du vil aldrig kunne sammenlignes med ham.
Så næste gang hun begynder at sammenligne dig med sin eks, skal du bare minde dig selv om, at du aldrig vil være god nok i hendes øjne. Og sig så til hende, at hun skal hoppe i en sø.

Hun er ikke lige så vild med sex som du er

Det er ingen hemmelighed, at mænd altid tænker på sex, og at kvinder ikke er lige så interesserede. Men du ved måske ikke, at hun ikke er lige så vild med sex som du er.
Faktisk vil mange kvinder hellere bare hygge sig og se en film. Misforstå mig ikke, de nyder stadig sex, men det er ikke deres alfa og omega. Så tag det ikke personligt, hvis hun ikke altid er i humør til sex - hun er bare ikke skabt på samme måde som dig.

Hun håber i hemmelighed, at du vil vaske op.

Faktisk har hun sikkert antydet det, men hun er for høflig til at spørge. Hun opfører sig måske endda som om, at hun ikke ønsker, at du skal vaske op, men hun prøver bare at skåne dine følelser. Inderst inde venter hun på, at du skal tage imod hentydningen og gøre dem for hende.
Så hvorfor vil hun ikke bare sige det? Tja, det er fordi kvinder er konditioneret til at være høflige. Vi lærer fra en ung alder, at det ikke er pænt at bede om ting direkte. Det er meningen, at vi skal vente på, at nogen tilbyder eller måske antyder, hvad vi vil have. Og hvis de ikke tager imod vores antydninger, så skal vi bare give op.
Men det er ikke det, vi bør gøre. Vi bør være modige nok til at bede om det, vi ønsker, især det, vi har brug for. Og hvis din partner er for genert eller for høflig til at bede om hjælp i hjemmet, så bør du være den, der tager initiativet og gør det for dem.

Hun lytter ikke til et ord af det, du siger

Hun lytter ikke til et ord af det, du siger. Hun har for travlt med at tænke på, hvad hun skal have på til den fest på fredag, eller om hun skal sende en sms tilbage til en anden eller ej.
Det ser måske ud som om, hun er opmærksom, men det er hun ikke. Kvinder er multitaskere, og vi kan gøre flere ting på én gang uden at gå glip af noget. Så mens du taler, tjekker hun måske mentalt sine Facebook-notifikationer eller overvejer, hvad hun skal lave til aftensmad.
Og det er helt i orden. Sådan er vi bare indrettet. Du skal bare ikke tage det personligt, hvis hun ikke reagerer, som du gerne vil have, at hun gør. Hun er sikkert ikke engang klar over, hvad hun gør.

Hun spekulerer på, om du nogensinde vil fri til hende

Du spekulerer måske på, om hun nogensinde vil fri. Det er noget, der krydser en kvindes tanker fra tid til anden. Og nogle gange har vi bare brug for at få det ud i det åbne rum.
Vi er måske bekymrede over dine tanker, eller om du overhovedet ønsker at blive gift. Vi spekulerer måske på, om vi presser dig for hårdt, eller om du bare ikke er klar endnu.
Sandheden er, at vi altid spekulerer på disse ting, og det er noget, vi altid tænker på, og vi har bare brug for at vide, hvor vi står. Så hvis du kunne fortælle os det, ville det være dejligt.

Hun håber i hemmelighed, at du vil tabe dig.

Så hun har givet dig antydninger om, at hun gerne vil have, at du kommer i form... Inderst inde håber din kone eller kæreste på, at du vil tabe dig. Ikke fordi hun ikke er tiltrukket af dig, men fordi hun ønsker, at du skal være sund og leve et langt liv.
Hun ved, at overvægt er dårligt for dit helbred, og hun ønsker ikke at se dig lide. Hun har sikkert plaget dig om det i et stykke tid nu, men du forstår bare ikke hintet. Nå, måske vil dette endelig motivere dig til at gøre noget.

Hun fantaserer om en anden mand

Der er noget, du bør vide: Selvom hun er sammen med dig, tænker hun på en anden mand. Faktisk kan det være, at hun fantaserer om ham lige nu.
Tag det ikke personligt; det er bare sådan kvinder er skruet sammen. Vi bliver konstant oversvømmet med billeder af perfekte, airbrushede modeller i magasiner og på tv, og det er svært ikke at sammenligne os selv med dem.
Så bliv ikke overrasket, hvis din kæreste begynder at dagdrømme om at være sammen med en anden; det er helt naturligt. Det bedste, du kan gøre, er bare at acceptere det og komme videre.

Hun kommer aldrig til at ændre sig, så du må hellere vænne dig til det.

Du spekulerer måske på, om hun nogensinde vil ændre sig. Svaret er nej. Hun kommer aldrig til at ændre sig. Så du må hellere vænne dig til det.
Kvinder er komplicerede, og de vil aldrig holde op med at være komplicerede. Selv hvis du tror, at du ved alt om hende, vil hun stadig overraske dig. Og oftest vil hun overraske dig på den forkerte måde.
Så giv bare op nu. Accepter det faktum, at hun altid vil være et mysterium for dig, og lær at leve med det. Det nytter ikke noget at forsøge at forstå hende - du vil kun ende med at blive rasende. Lad hende bare være den, hun er, og vær taknemmelig for, at du har en så fantastisk person som hende i dit liv.

Konklusion

Nå, nu kender du nogle af de hemmeligheder, som kvinder holder skjult for offentligheden. Vi håber, at du fandt disse oplysninger oplysende, og at de hjælper dig med at forstå det modsatte køn bedre. Bare vær forsigtig - viden er magt, og nu hvor du kender disse hemmeligheder, kan du bruge dem til din fordel!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning