Blog

8 Uudtalte Regler for at Score Hinanden

2022-04-24

8 Uudtalte Regler for at Score Hinanden

Der er nogle uskrevne, uudtalte regler om at hooking up, som alle bør kende. Hvis du ønsker at komme ned og blive beskidt med nogen, skal du sørge for at følge disse otte enkle regler for at få en bedre oplevelse for jer begge.

Vid, hvad du går ind til

Før du tager ud for at hook up, er det vigtigt at vide, hvilken slags forhold du leder efter. Hvis du bare prøver at få sex, behøver du ikke at bekymre dig om at være for fremadrettet eller gøre tingene for seriøse. Men hvis du leder efter noget mere, så skal du være ærlig over for dig selv og den anden person. I skal begge være på samme side for at få tingene til at fungere.

Sørg for, at I begge er klar

Du kan ikke bare gå ud og hook up med nogen uden at sikre dig, at de rent faktisk er klar til det. Hvis I begge er på samme side, så er det fint. Men hvis ikke, så kan du ende i en meget akavet situation. Det er vigtigt at sikre sig, at I begge er klar og villige til at tage tingene til det næste niveau, før I begynder på noget fysisk.

Vær sikker

Dette burde være en selvfølge, men du skal sikre dig, at du er sikker. Det betyder, at I skal bruge beskyttelse og være opmærksomme på de risici, der er involveret. Du ønsker ikke at ende med at få en kønssygdom eller blive gravid. Så sørg for at tage de nødvendige forholdsregler, før du finder en kæreste.

Du skal ikke have travlt med at gå

Bare fordi du har haft et one night stand betyder det ikke, at du skal gå med det samme. Faktisk er det generelt bedre, hvis du ikke gør det. Hvis du kan tilbringe natten, så er det fint. Men hvis ikke, så bliv i det mindste hængende lidt længere. Du skal ikke bare tage af sted lige efter at have fundet sammen. Det er bare uhøfligt.

Vær respektfuld

Bare fordi du er hooking up med nogen, betyder det ikke, at du kan behandle dem som lort. Du skal respektere deres grænser og lytte til, hvad de siger. Hvis de ikke er trygge ved noget, så lad være med at gøre det. Og sørg altid for, at I begge er på samme side med hensyn til, hvad I har det godt med.

Vær ikke for knyttet

Hvis du er på udkig efter noget afslappet, skal du være okay med, at tingene kan slutte når som helst. Bliv ikke for knyttet til en person, som du bare er sammen med. Jo mere løsrevet du er, jo nemmere vil det være at gå væk, hvis tingene ikke fungerer.

Vær ærlig

Det er vigtigt at være ærlig over for hinanden om, hvad I leder efter. Hvis du ønsker noget mere end bare et hookup, så skal du sige det. Det samme gælder for den anden person. I skal begge være ærlige om jeres intentioner, for at tingene kan fungere.

Kommuniker

I skal kommunikere med hinanden for at sikre jer, at I begge er på samme side. Det betyder, at I skal tale om, hvad I ønsker, og hvad I er trygge ved. I skal også være i stand til at lytte til hinanden og respektere hinandens grænser. Vær klar over jeres grænser, før der sker noget . Du bør altid vide, hvad du har det godt med, og hvad du ikke har det godt med, før du finder sammen med nogen. Ellers kan tingene blive rodet meget hurtigt. Vær også respektfuld over for din partners grænser. Hvis de siger nej til noget, skal du ikke forsøge at presse dem eller overtale dem til at gøre det. Det er ikke det værd, og det er ikke værd at ødelægge det, der kunne være en god ting.

Der er uudtalte regler for at være sammen, som alle synes at kende til. Men hvad sker der, når du ikke følger dem? Du kan stadig have det sjovt, selv om det bare er afslappet. At vide, hvad du går ind i, og at være sikker bør være din højeste prioritet, når du leder efter en hookup-partner. Sørg for, at I kommunikerer med hinanden, så I begge er på samme side. Vær respektfuld over for hinandens grænser, og tingene vil gå meget lettere.

Det kan være en sjov og befriende oplevelse at være sammen, men det er vigtigt at huske de uudtalte regler. Hvis du følger disse tips, er du sikker på at få en god tid - uanset om dit mål er afslappet sex eller noget mere seriøst.

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning