Blog

7 typer af billeder Man bør undgå at sende på dating site profil

2022-05-17

7 typer af billeder Man bør undgå at sende på dating site profil

Det er ingen hemmelighed, at manden, ligesom alle andre, ønsker at sætte deres bedste fod fremad, når de opretter en online profil på datingsiden. Det første indtryk er trods alt alt alt, og du har kun én chance for at lave et godt indtryk. 
Desværre kan en mand nogle gange blive så optaget af at forsøge at vise, hvor fantastisk han er, at han begår nogle væsentlige fejl. En af de største fejl, som mænd kan begå, er at sende visse typer billeder på deres profiler på datingsiderne. 
Så hvad er de 7 typer af billeder, som mænd bør undgå at sende på deres datingprofiler?

Fotos uden skjorte

Vi forstår det godt, du er en mand, og du har en flot krop. Men har du virkelig brug for at poste et foto uden skjorte som dit primære profilbillede? Der er gode chancer for, at svaret er nej. 
Fotos uden skjorte sender et budskab om, at du leder efter noget mere end bare et forhold. Det er ikke problemet i sig selv, men du skal vide, at pigerne ikke sætter pris på så ligefrem visuel kommunikation.

Gruppefotos

Gruppefotos er gode til at vise dit sociale liv frem, men de er ikke så gode til at vise dig frem. Når folk ser et gruppefoto, går deres øjne straks til den person på billedet, som er mest attraktiv. Så hvis du ikke er den mest attraktive person på billedet, vil folk bare scrolle forbi dig. 

Fotos med en anden kvinde

Dette er over grænsen for det passende. Nej, nej og nej. Det bør du ikke gøre. Det er ligegyldigt, om hun er en veninde, søster, mor, eks eller endda en superstjerne, som du kan lide - det er uacceptabelt. Du kom ind på en datingside for at finde en soulmate eller bare et seksuelt eventyr; du bør ikke lægge et sådant billede op i nogen af disse tilfælde. Den eneste undtagelse er, hvis du leder efter en tredje person til et vovet eventyr med jer to. 

Selfies fra badeværelset/ fitnesscentret

Sådanne selfies er generelt en dårlig idé for en mand at lægge ud på sin profil på en datingside. De har en tendens til at få en mand til at se egoistisk og egoistisk ud, og som om de prøver for hårdt på at være nogen, de ikke er.  

Billeder, hvor du er beruset

Vi ved alle, at alkohol kan få en mand til at gøre dumme ting. Og en af disse dumme ting er at lægge billeder af sig selv beruset ud på sin profil. 
Fulde billeder sender det budskab, at du ikke er på udkig efter et forhold, og at du ikke er seriøs omkring dating. Selv hvis du forsøger at finde et hookup, er det meget risikabelt at poste et sådant billede. Alle kvinder ved, at fulde mænd er mere tilbøjelige til at være aggressive og have problemer med erektion.

Professionelle hovedbilleder

Et professionelt headshot er fremragende til din LinkedIn-profil, men det er ikke så godt til din profil på en datingside. Professionelle headshots får mænd til at virke uoprigtige. Det er ofte et hint til kvinder, at en fyr ikke er selvsikker og forsøger at kompensere for det ved at bruge et professionelt headshot.

Billeder i nærheden af bilen

Biler er mandens bedste ven. Men det betyder ikke, at du skal poste billeder af dig selv med din bil på din profil på datingsiden. 
Billeder af manden med deres bil sender det budskab, at de er materialistiske og mere interesserede i deres bil, end de er i at finde et forhold. En anden forfærdelig idé er at lægge billeder op foran en andens dyre bil. Det vil få dig til at virke som en pralhals og give indtryk af, at du forsøger at tjene ekstra point på uærlig vis.

Konklusioner

Hvis du ønsker at gøre et godt indtryk på din profil på en datingside, skal du undgå at lægge disse 7 typer billeder op. Ellers vil du sandsynligvis bare blive ignoreret af de kvinder, som du er interesseret i. Fokuser i stedet på at poste billeder, der viser din personlighed, hvilket vil tiltrække den rigtige slags kvinder til dig. Tak for at læse!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning