Kategorier

Blog

7 Dating Сlichés du bør kende for at gøre din første date over hendes forventninger

2022-08-17

7 Dating Сlichés du bør kende for at gøre din første date over hendes forventninger

Kan du huske, hvordan du startede dit bekendtskab med hende med en ukonventionel sætning på en af de datingsider, du bruger? Siden da er der gået noget tid, og du har formået at holde hendes interesse i dig, og ikke bare holde hende - men bringe hende til det øjeblik, hvor den første date skal finde sted. Og nu spekulerer du på - hvordan kan du gøre denne date mindeværdig for hende, så hun bliver forsikret om, at du ikke er som alle andre....du er noget særligt?

Jeg håber, du forstår, at det at tænke kun i sådanne klichéer: invitere på restaurant, komme til tiden, ren og attraktivt klædt.... er som at håbe på, at du på et online dating site kan få nogens opmærksomhed med sætningen "Hej, hvordan har du det?". Derfor tilbyder de bedste datingsider en indbygget hjælper, der hjælper dig med at starte en samtale med en fremmed på en ikke-standardiseret måde.

Så i denne blog vil vi diskutere, hvordan du arrangerer den første date over hendes forventninger.

1. Lad os først aflive myten om, at den første date skal foregå på en restaurant. Dette er ikke altid tilfældet. Hvis I har mødt hinanden på et adventure-dating-site, vil jeres første rigtige date måske være sjovere, hvis den foregår i naturen - vandreture, cykling eller vandsport.

2. Den anden myte, der skal aflives, er, at du skal bruge en masse penge på en første date. Det hele afhænger af, hvad jeres forhold er baseret på - materielle værdier eller intellektuel kompatibilitet. Hvis I er sikre på, at jeres forhold ikke koger ned til økonomisk velvære, så kan I spare på den første date og gå en tur i parken eller lave mad sammen.

3. En anden kliché er, at den første date ikke bør vare mere end 2-3 timer. Dette er ikke nødvendigvis tilfældet. Hvis I har det godt sammen, og samtalen flyder, hvorfor så ikke forlænge daten?

4. Den fjerde kliché er, at I skal tale om jer selv og jeres hobbyer på en første date. Ja, det er vigtigt at lære hinanden bedre at kende, men prøv at fokusere på hende. Tal om hendes interesser, hobbyer, og hvad hun laver i sin fritid. Prøv at finde et fælles grundlag.

5. Den femte kliché er, at man skal undgå at diskutere politik og religion på en første date. Det er sandt, men kun til en vis grad. Hvis du føler, at du er på samme bølgelængde som din samtalepartner, og hun er interesseret i at diskutere kontroversielle emner, så værsgo.

6. Den sjette kliché er, at du aldrig bør tale om din eks på en første date. Dette er helt sikkert sandt. Intet er værre end at tale om dine tidligere forhold på en første date, og det vil kun få hende til at tro, at du ikke er kommet dig over din eks og ikke er klar til et nyt forhold.

7. Og den syvende og sidste kliché er, at man på en første date skal undgå at tale om sex. Dette er også sandt, men kun til en vis grad. Hvis du føler, at den seksuelle spænding mellem jer er for stærk, og at I ikke vil være i stand til at kontrollere jer selv, er det bedre at skifte samtaleemne eller afslutte daten tidligere end planlagt.

Som du kan se, findes der mange klichéer om første date, men ikke alle er sande. Det vigtigste er at være dig selv og forsøge at gøre din date så behagelig og behagelig som muligt for jer begge to. Og hvis det lykkes dig, kan du være sikker på, at hun vil have lyst til at se dig igen. 

Andre artikler om blog

 • At opnå succes som Sugar Daddy - den endelige guide

  2023-02-08

  At opnå succes som Sugar Daddy - den endelige guide

  Mange mænd drømmer om at være sugar daddy, men det er ikke alle, der ved, hvad der skal til for at få succes i denne type forhold. Hvis du er en af disse mænd, er det vigtigt at uddanne dig selv om, hvad det indebærer at være sugar daddy.

 • Sugar Dating Online: En voksende tendens i dating verden

  2023-02-07

  Sugar Dating Online: En voksende tendens i dating verden

  Med teknologiens fremkomst er online dating blevet mere og mere populært, og der findes forskellige platforme, som passer til forskellige behov og præferencer. En særlig type online dating, der har vundet frem i de seneste år, er sugar dating.