Blog

6 spørgsmål til den første date, der skaber kemi!

2022-10-09

6 spørgsmål til den første date, der skaber kemi!

Nå, mine venner, at stille de rigtige spørgsmål kan få jer fra en gennemsnitlig første date til at udløse utrolige, langvarige følelser, som I begge måske ikke har haft i lang tid.
Det er svært at stille spørgsmålene, for virkeligheden er, at de rigtige spørgsmål og deres følelsesmæssige udløsere kan være forskellige for alle. Jeg vil gerne give dig nogle spørgsmål, der virker på sandsynlighedsbalancen. De bør i det væsentlige fungere i 70 % af tilfældene. Jeg vil dele 6 med dig!

1. Vurder deres følelsesmæssige reaktion på dig: "Hvad er dine første tanker om mig? Vær ærlig!"

Dette er et godt spørgsmål at stille tidligt, fordi det vil give dig en idé om, hvordan de føler for dig, og om de er interesserede i at forfølge noget videre. Hvis de ikke er det, kan du spare dig selv for besværet og gå videre.

2. Find ud af deres interesser: "Hvad ville du have lyst til at tale om i 20 minutter nonstop?"

Det smukke ved dette tip er, at det er baseret på den menneskelige natur - vi elsker alle at tale om os selv eller de emner, der ligger os nærmest på sinde. Dette spørgsmål vil give dig mulighed for at kende deres interesser, og om I har noget til fælles.
Når du kan finde ud af, hvad der får din date til at lyse op af begejstring, åbner du sluserne til endeløse, lette samtaler.

3. Få en anbefaling fra dem: "Jeg vil gerne læse en ny bog i denne måned; har du nogle gode anbefalinger?"

Der er altid en underliggende gensidighed, når det handler om at opbygge kemi, som skal udforskes. Du kan finde ud af fælles interesser ved at bede nogen om en anbefaling, hvilket får din date til at føle sig værdsat. For at tage det et skridt videre kan du nævne noget på din online datingprofil som: "Lad mig vide, om der er nogle gode lokale bryggerier i nærheden af her."

4. Lær deres mest hylende morsomme/mortificerende historier: "Fortæl mig om en fjollet ting, du gjorde engang."

At dele en pinlig fortælling bryder isen og menneskeliggør jer to som perfekt uperfekte mennesker, der lejlighedsvis begår fejltagelser. Det sætter også tonen for yderligere selvudlevering, hvilket er nøglen til intimitet.
Det udjævner spillereglerne og mindsker spændingen. Når de er i stand til at grine, får de en fantastisk mulighed for at lære, hvordan de reagerer, når tingene ikke går som de vil.

5. Find ud af, hvad de tænker om dating: "Hvad er en fantastisk første date for dig?"

Dette virker måske lidt mærkeligt og endda kontraintuitivt, men jeg tror, det er en fantastisk måde at få at vide, hvad de er interesserede i, og hvordan de ser på romantik og dating. Plus, det fører til mere positive samtaler, der skaber stærke følelser. Det kan altid give dig nogle ideer til, hvor du skal tage den næste date hen!

6. Se, om de er spontane: "Hvis du kunne gøre hvad som helst lige nu, hvad ville det så være?"

Dette spørgsmål giver din date mulighed for at udnytte deres fantasi og give sig lidt løs. Det viser dig, om de er spontane og sjove eller mere reserverede og tilbagelænede. Hvis de ikke kan komme i tanke om noget uden videre, bør du måske holde dig væk.

Det er almindeligt at være nervøs for, hvad man skal sige på en date, men det behøver det ikke at være. Bare husk at tale lidenskabeligt, gå selvsikkert og have en positiv indstilling, hvilket også vil gøre dem omkring dig glade. Du har intet at tabe ved at prøve det her af!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning