Blog

5 scenarier, som alle mænd bør prøve, når de har et One-Night Stand om sommeren

2022-07-11

5 scenarier, som alle mænd bør prøve, når de har et One-Night Stand om sommeren

Et one-night stand (ONS) betragtes generelt som en handling eller et tilfælde af tilfældig sex mellem to personer med lidt eller ingen historie med hinanden. Det er normalt beregnet til at være et rent fysisk møde. Udtrykket One-night stand er også kendt som et "bonk", "shag" eller en "rod" og er meget brugt i: USA, Canada, Storbritannien, Australien og New Zealand. Uanset hvad du vil kalde det, bliver one-night stands mere og mere populære, især blandt unge mennesker. En undersøgelse fra 2021 viste, at næsten 75 % af alle mellem 18 og 30 år har haft et engangsknald. Næsten halvdelen af dem har fundet et opkoblingsforhold online, og denne andel er stigende.

One-Night Stand - hvorfor og hvor?

Der er mange forskellige grunde til, at folk vælger at tage et one-night stand. Nogle mennesker gør det måske bare fordi de nyder den fysiske nydelse uden nogen følelsesmæssig tilknytning. Andre ser det måske som en mulighed for at komme i kontakt med en person, som de finder attraktiv, men som de ikke nødvendigvis ønsker at forfølge et forhold. Og andre igen gør det måske af nysgerrighed eller på grund af gruppepres.
Et engangsknald kan ske når som helst og hvor som helst - til en fest, på en bar, på stranden eller endda online. Det behøver ikke at være planlagt på forhånd; det kan være spontant og spontant. Og mens nogle mennesker ser one-night stands som moralsk forkerte eller beskidte, ser andre dem som harmløs sjov. Hvis du overvejer at have et one-night stand denne sommer - her er fem scenarier, som enhver mand bør prøve, mens ONS til sommer:

1. ONS på stranden - Denne er helt sikkert for den mere vovede mand. At have sex på en afsidesliggende strand kan være en fantastisk oplevelse. Lyden af bølgerne, sandet og solen skaber en meget romantisk ramme. Bare pas på, at du ikke bliver for sandet!
2. ONS på et offentligt sted - føler du dig uartig? Så gå i gang og dyrk sex på et sted, hvor I måske bliver opdaget! Spændingen ved potentielt at blive fanget vil gøre det hele endnu mere spændende.
3. ONS i en bil - uanset om det er i din eller en andens bil, kan biler være det perfekte lukkede rum til en intens elskovssession. Desuden er der altid mulighed for at gøre det på en parkeringsplads med andre mennesker omkring dig!
4. ONS på et hotelværelse - en stensikker måde at gøre det dampende på. I kan bestille roomservice, have champagne på køl og skrue op for varmen med noget hidsigt forspil. Bare sørg for at booke et værelse på forhånd, så I ikke står og roder i sidste øjeblik.
5. ONS i et telt - sex i et telt er altid sjovt. Der er noget ved at være udendørs og få det på, der bare gør oplevelsen endnu mere spændende. Hvis I føler jer eventyrlystne, kan I prøve at elske i en offentlig park eller skov! Bare sørg for, at I ikke bliver fanget!

Så gå ikke glip af sommeren - hvis du ønsker at tilføje lidt spænding til dit seksuelle liv, er det det perfekte tidspunkt til at nyde afslappet sex. 

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning