Blog

4 Typer af mænd, du vil møde online - Dating Rådgivning for kvinder

2022-04-22

4 Typer af mænd, du vil møde online - Dating Rådgivning for kvinder

De 4 typer af mænd, du vil møde online, mens du dater. Det kan være nyttigt at vide, hvad du kan forvente, før du starter din datingrejse, og med dette i tankerne har vi sammensat en liste over de 4 typer mænd, som du sandsynligvis vil møde. Vi har dækket dig ind med alt fra den forpligtende fobiker til spilleren.

Der er fire typer mænd, som du vil møde online, når du dater: forpligtelsesfobien, spilleren, den søde fyr og alfahannen.

Hver af dem har deres egne unikke egenskaber, så det kan være nyttigt at vide, hvad du kan forvente, før du begynder din datingrejse. I denne artikel vil vi se nærmere på de fire typer mænd, som du sandsynligvis vil møde online.

Type et: Forpligtelsesfobien

Den første af de fire er den forpligtigelsesfobiske type. Denne fyr er som regel den, der er bange for at binde sig og ikke ønsker at være i et forhold. Han vil bare have det sjovt og nyde singlelivet. Han er ofte bange for at blive såret, så han vil holde sig på afstand af dig. Hvis du er på udkig efter et seriøst forhold, så er det ikke den type fyr, du ønsker at date.

Type to: Spilleren

Den næste type fyr, som du måske møder online, er spilleren. Han går op i at date rundt og spille på banen. Han er bare med for at have det sjovt.  Denne fyr handler kun om at score så mange kvinder som muligt. Han er ikke interesseret i andet, og han vil aldrig binde sig til noget seriøst. Han er som regel en charmetrold og en smidig snakker, så det er let at blive fanget i hans spil.

Hvis du er på udkig efter et afslappet forhold, er spilleren måske den perfekte fyr for dig. Du skal bare være opmærksom på, at han ikke vil være interesseret i noget seriøst. Han vil sandsynligvis være mere interesseret i dit udseende end noget andet, så det er vigtigt at være forsigtig. Hvis du er på udkig efter noget seriøst, så bør du holde dig fra denne type fyr.

Type 3: Den søde fyr

En anden type fyr, som du måske møder online, er den søde fyr. Han er som regel lidt genert og indadvendt. Han er den type fyr, der leder efter et seriøst forhold. Han er ofte blevet såret i fortiden, så han er på vagt med sit hjerte. Han er loyal, støttende og venlig. Han er god til at lytte, og han bekymrer sig om dine følelser. Det kan tage lidt tid at åbne op, men når han først gør det, er han en fantastisk partner. 

Hvis du er på udkig efter et seriøst forhold, er den søde fyr en god mulighed. Du skal bare være tålmodig med ham og ikke presse ham for hårdt. Han har måske brug for lidt tid til at varme op til dig, men det vil være det værd i sidste ende.

Type 4: Alfamanden

Den sidste type fyr, som du måske møder online, er alfahannen. Han er selvsikker, succesfuld, og han ved, hvad han vil have. Han er som regel festens liv, og han elsker at have kontrollen. Han er en naturlig leder, og han er altid på udkig efter en udfordring. Han er også normalt meget flot.  

Hvis du leder efter en selvsikker og succesfuld partner, så er alfahannen den rette fyr for dig. Du skal bare være forberedt på, at han kan være lidt dominerende. Han er vant til at have kommandoen, så han er måske ikke den bedste til at modtage ordrer. Han er også vant til at få, hvad han vil have, så du skal være i stand til at stå op imod ham.

Dette er de fire typer mænd, som du sandsynligvis vil møde online, når du dater. Hver af dem har deres egne karakteristika, så det er vigtigt at vide, hvad du kan forvente, før du begynder din rejse. Med dette i baghovedet kan du vælge den type fyr, der er den rigtige for dig. Held og lykke!

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning