Blog

11 Online Dating fejl, som du skal undgå

2022-06-06

11 Online Dating fejl, som du skal undgå

Du har sikkert hørt det hele før: online dating er et minefelt. Fuld af kryb, svindlere og bare generelt dårlige mennesker. Men sådan behøver det ikke at være! Der er masser af måder at sikre dig, at du ikke begår nogen almindelige fejltagelser.

Her er nogle af de mest almindelige meddelelsesfejl, som folk begår i online dating, og hvordan du undgår dem:

1. Ikke at svare på beskeder.

Hvis nogen tager sig tid til at sende dig en besked, er det mindste, du kan gøre, at svare. Hvis du ikke er interesseret, skal du bare sende en hurtig "Tak for beskeden, men jeg tror ikke, vi passer sammen" besked og gå videre.

2. At sende beskeder med ét ord.

En anden almindelig fejl, som folk begår, er at sende korte beskeder med ét ord. Det får dig til at virke doven og uinteresseret, og det er ikke sandsynligt, at du får et svar. Gør dig lidt umage og skriv en ordentlig besked - det vil være det hele værd.

3. At være uhøflig eller fornærmende.

Dette burde være en selvfølge, men desværre er det alt for almindeligt. Folk tror, at de kan slippe af sted med at være uhøflige eller fornærmende online, men det er ikke tilfældet. Det er en enormt afvisende faktor, men du vil også sandsynligvis blive rapporteret og banned fra de fleste datingsider.

4. At sende for mange beskeder.

At sende et par beskeder frem og tilbage er fint nok, men lad være med at gå over gevind. Hvis du bombarderer en person med beskeder, vil det virke desperat og irriterende. Igen, bare tag det langsomt og se, hvordan det går.

5. At være for fremadrettet.

Det er én ting at være flirtende, men der er en hårfin grænse mellem at flirte og at være for pågående. Hvis du bliver for seksuel eller personlig i dine beskeder, vil det sandsynligvis skræmme folk væk. Spil forsigtigt i starten, og lær personen at kende, før du begynder at dele intime detaljer.

6. Send ikke den samme besked til forskellige personer.

Når du sender beskeder til folk på en datingside, er det vigtigt at huske, at alle er forskellige. Det, der virker for én person, virker måske ikke for en anden, så lad være med at kopiere og indsætte den samme besked til alle. Tag dig tid til at personliggøre hver enkelt besked. Det er meget bedre at skrive en unik besked til hver person, selv om det kun er et par sætninger, og du vil have større sandsynlighed for at få et svar.

7. At poste gamle eller falske billeder.

En anden fejl, som folk begår, er at sende gamle eller falske fotos. Det må du ikke gøre! Det er misvisende, og det vil ikke gøre et godt indtryk. Hvis du vil have folk til at sende dig en besked tilbage, skal du holde dig til nyere, ærlige fotos.

8. Ikke at læse korrektur på dine beskeder.

Før du trykker på send, skal du tage et hurtigt minut til at læse korrektur på din besked. Det vil hjælpe dig med at undgå pinlige stavefejl eller grammatiske fejl. Ingen er perfekt, men det skader ikke at prøve. Hvis du normalt skriver på farten, kan du begynde at bruge online-tjenester til grammatikkontrol - i dag er det så nemt og for det meste gratis.

9. At være for kræsen.

Vær ikke bange for at sende beskeder til folk, der ikke passer til din "type". Du ved aldrig, måske overrasker de dig bare. Det samme gælder for folk, der sender dig en besked først - ignorer dem ikke bare, fordi de ikke er din type. Giv dem en chance, hvem ved, hvad der kan ske?

10. Ikke at følge op.

Hvis du har sendt beskeder frem og tilbage med en person, og det ser ud til at gå godt, skal du ikke bare pludselig holde op med at svare. Hvis du ikke er interesseret, er det fint nok, men vær i det mindste høflig nok til at lade dem slippe let. En simpel "Undskyld, men jeg har det bare ikke så godt med det" er nok.


11. Lad være med at lyve om din alder/udseende.

Det er fristende at ville vise sig fra sin bedste side, når du er online dating, men lad være med at lyve om din alder eller dit udseende. Før eller senere vil sandheden komme frem, og det er bare ikke det værd. Vær ærlig fra starten, så er der større sandsynlighed for, at du finder en person, der passer godt til dig.

 

Lad os til sidst opsummere de vigtigste punkter.
Så der har du det - 11 almindelige fejl, som du skal undgå, når du dater på nettet. Husk blot at være dig selv, være respektfuld og have det sjovt, så er du sikker på at finde succes i online dating-verdenen, uanset om du er på udkig efter et seriøst forhold eller bare afslappet sex!

Forfatterprofil

Lily Friis

Datingekspert

Lily Friis, en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, deler værdifulde indsigter og praktiske tips til at navigere i verdenen af online dating.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning