Blog

11 fejl i sms'en, der forhindrer dig i at få en date

2022-10-05

11 fejl i sms'en, der forhindrer dig i at få en date

Du har endelig fundet en person, som du gerne vil gå ud med, efter at du har ledt i nogen tid på et datingsite eller en app. I udveksler telefonnumre og begynder at sms'e hinanden. Men så begynder tingene af en eller anden grund at blive dårligere. I sidste øjeblik før jeres date aflyser de eller svarer ikke på dine beskeder.

Hvad gik galt?

Der er stor sandsynlighed for, at det skyldes nogle sms-fejl, som du måske ikke engang er klar over. I denne artikel viser vi dig 11 almindelige sms-fejl, som kan ødelægge dine chancer for at få en date.

At sende svar med ét ord

Når du sms'er til en potentiel date, er det vigtigt at holde samtalen i gang. Og det betyder, at du skal svare på deres beskeder til tiden.
Men at sende svar med ét ord hjælper dig ikke med at opnå det. Faktisk kan det have den modsatte effekt og få den anden person til at miste interessen. Svar med noget indholdsrigt, noget, der holder samtalen i gang.

Afsendelse af lange tekststykker

Når du sender en sms til en person, du er interesseret i, er det sidste, du ønsker at gøre, at sende lange tekststykker. Hvorfor? Fordi det er overvældende, og det er en stor afvisende faktor.
Tænk over det - ville du have lyst til at modtage en lang tekst fra en person, du knap nok kender? Sandsynligvis ikke. Du ville nok tro, at de prøver for hårdt, eller at de bare er desperate.
Den bedste måde at sende en sms til en person på er at holde dine beskeder korte og søde. På den måde overvælder du dem ikke og holder samtalen i gang.

Du svarer straks på alle beskeder med det samme

Når du sender en sms til en interesseret person, er det fristende at svare på alle beskeder med det samme. Men det kan faktisk have den modsatte effekt af det, du håber på.
Når en person venter på et svar og ikke får et med det samme, begynder vedkommende at undre sig over, hvad der sker. Måske er du ikke længere interesseret? Måske har du travlt? Jo længere de venter, jo mere tvivl begynder de at få.
I stedet for at svare med det samme, så tag en pause fra din telefon og giv dig selv lidt tid til at svare. Det vil vise den anden person, at du er interesseret og sætter pris på deres tid.

Det tager for lang tid at svare

Det er et par timer siden, du fik sms'en, og du overvejer, hvor længe du skal vente med at svare. Du vil ikke virke for ivrig, men du vil heller ikke have, at vedkommende skal tro, at du ikke er interesseret. Lyder det bekendt?
Hvis det er noget, der har holdt dig tilbage, så er det på tide at lave en ændring. Når du tager for lang tid om at svare, føler den anden person, at du ikke prioriterer den anden person. Og det er bestemt ikke det budskab, du ønsker at sende.
Så hvor længe skal du vente? Jeg vil anbefale, at du svarer inden for højst en time eller to. På den måde viser du, at du er interesseret, og du respekterer også deres tid.

At starte diskussioner via sms

Du vil måske blive overrasket over, at det at starte diskussioner via sms er en af de største turnoffs for potentielle dates. Det er ikke det samme som at tale ansigt til ansigt, hvor du kan se den anden persons reaktion og aflæse hans eller hendes kropssprog.
Sms'er er en kold og upersonlig måde at kommunikere på og kan let føre til misforståelser. Hvis du er uenig med en person, er det altid bedre at tale med vedkommende ansigt til ansigt. Så har du bedre mulighed for at løse problemet, og du skader ikke dit forhold i processen.

At bringe eks'er på banen

Du begår måske den fejl at tale for meget om dine eks'er i dine tekster. Det er et stort afslag for de fleste mennesker, og det er bestemt ikke attraktivt.
Det er naturligt at have lyst til at dele nogle af de ting, der er sket i din fortid, men det er bedst at holde tingene lette og luftige, når du sms'er til en person, du er interesseret i. Gem de dybe samtaler til, når du rent faktisk er ansigt til ansigt med personen.
Og hvis du virkelig ikke kan modstå at tale om dine ekser, så sørg for at gøre det på en positiv måde, der ikke får den anden person til at føle, at han/hun konkurrerer med dem. For eksempel: "Jeg er glad for, at jeg er kommet mig over min eks nu. Han var lidt af en idiot."

Klager over dit liv

At brokke sig er det værste, du kan gøre, når du forsøger at imponere nogen, og det er en stor turnoff, da det får dig til at virke fjendtlig og uinteressant.
Hvis du har en dårlig dag, er det én ting. Men lad ikke din dårlige dag blive til en skældsord om, at livet er noget lort, og at alt er forfærdeligt. Ingen ønsker at date en Negative Nancy.
Desuden er det kedeligt at høre en person tale om sine problemer i en uendelighed. Gem det til dine venner - hold tingene i gang, når du sender en sms til en person, som du prøver at imponere.

Stil personlige spørgsmål for tidligt

Du tror måske, at det at stille personlige spørgsmål er en fremragende måde at lære nogen at kende på, men det kan faktisk have den modsatte effekt.
Når du bombarderer en person med personlige spørgsmål lige fra starten, får det vedkommende til at føle, at du forsøger at fratage ham hans privatliv. Det er den digitale pendant til at komme for tæt på. Og det er en stor afvisende faktor.
Så gem de personlige spørgsmål til senere, efter at du har opbygget en vis tillid. Og selv da bør du kun stille dem, der virkelig er relevante for samtalen.

At blive seksuel for tidligt

At blive seksuel for tidligt er, når du begynder at tale om sex eller seksuelle hentydninger i dine tekster, før I overhovedet går på date. Når kvinder ser sådanne tekster, bliver de afviste og holder op med at svare. For at undgå denne sms-fejl skal du holde den seksuelle snak på et minimum, eller lade være med at bringe det på banen, indtil I har været på et par dates og er mere trygge ved hinanden.

At sende uopfordrede billeder

Du vil måske blive overrasket over at vide, at uopfordrede billeder er en af de største sms-fejl, du kan begå. Hvorfor? For det første er det et stort afslag, og ingen ønsker at modtage et billede af dine kønsdele ud af det blå.
Men der er en anden grund til, at uopfordrede billeder er et nej: De kan blive tolket som stalking. Og tro mig, du ønsker ikke at blive opfattet som en stalker. Det er et stort rødt flag og vil stoppe enhver potentiel date i sit spor.
Så hvis du vil score en date, så behold bukserne på og gem nøgenbillederne til senere. Tro mig, det vil være ventetiden værd.

Bombardér den anden person med beskeder

Du er måske begejstret, når du har fået en persons nummer, men lad være med at bombardere vedkommende med beskeder, det kan virke desperat og vil afskrække vedkommende. Begynd langsomt med at sende én besked og vent på et svar. Hvis du ikke hører noget, så vent et par timer, og send derefter en ny besked.
Vær også opmærksom på tonen i dine beskeder. Undgå at være for påtrængende eller at komme til at virke som om, du kun er interesseret i sex. Hold samtalen let og flirtende, og sørg for at stille spørgsmål om den anden person. På den måde ved du, hvad de er interesserede i, og kan skræddersy dine samtaler derefter.

Konklusion

Det er vigtigt at undgå at begå disse fejl, mens du sms'er, fordi de hurtigt kan afskrække den person, du er interesseret i. Uanset om du forsøger at finde kærligheden eller bare en tilfældig sex, vil det hjælpe dig med at få en date ved at følge disse enkle tips. Så næste gang du sms'er til en person, så husk disse fejl og undgå dem for enhver pris

Forfatterprofil

Andreas Jensen

Online datingekspert

Andreas Jensen er en anerkendt online datingekspert på datinganmeldelser.dk, der deler værdifulde indsigter og praktiske råd til at finde meningsfulde forbindelser i den digitale datingverden.

Andre artikler om blog

 • Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  2023-12-19

  Afsløring af Tinder SELECT: Løft dit datingspil

  I den evigt udviklende verden af online dating har Tinder taget endnu et banebrydende skridt med introduktionen af sit eksklusive medlemskab - Tinder SELECT. Dette premium-medlemskab har til formål at forbedre din datingoplevelse og åbner dørene til en række unikke fordele, der adskiller det fra Tinders standardtilbud. I dette blogindlæg undersøger vi, hvad Tinder SELECT har at byde på, og hvordan du kan åbne op for denne eksklusive datingverden.

  Andreas Jensen

  Andreas Jensen

  Online datingekspert

  0 minutters læsning
 • De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  2023-12-12

  De 30 bedste scorereplikker, der vil få hjerter til at banke

  I en verden af dating og romantik kan en veltimet og charmerende scorereplik være nøglen til at bryde isen og gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk.

  Lily Friis

  Lily Friis

  Datingekspert

  0 minutters læsning